2005-11-21 43 瀏覽
11月18日我們5人首次去這間餐廳吃lunch.在等位時,見到侍應拿過對面鋪的食物,賣相很吸引,於是就叫了個洋蔥豬扒焗肉丁飯,賣相及味道都不錯,中西配搭夠特別,另外還叫了個拿破崙汁雜肉腸燴天使幼麵,用料實足,味道可跟高級餐廳照五六十元一個餐相比,如果天使幼麵能够即煮就完美了,至於那個中式的醉香雞拼上海菜飯,賣相就嗎嗎,味道尚可,跟焗飯相比就不值這個價錢.
2005-08-31 45 瀏覽
大部分都係焗飯、粉, 面頭sauce d味都ok! 但永遠同入面d 飯、粉唔太match, 好似分開食咁!午餐大約都係$30-$40!
午餐大約都係$30-$40!
2005-08-01 35 瀏覽
成日經過都冇幫襯, 因為每次都好多人, 但今日見少人, 所以試左佢個LUNCH. 大舖Full晒, 所以去左細舖, 細舖既環境好似鐵皮屋, 但勝在都有冷氣.入返正題, 叫左兩個Set Lunch Share:- 葡汁焗龍蝦丸意粉: 賣相唔錯! 味道都可以, 但龍蝦丸切片, 好似冇咁好食.- 菠菜汁雞皇天使麵: 起初以為送錯, 因為賣相勁似雪菜肉絲米?? 味道麻麻, 天使麵似米粉多D.- 菠蘿涼粉冰: 心目中以為係菠蘿冰加涼粉. 點知原來係花奶水加菠蘿涼粉??? 勁難飲! 食晒D渣跟住冇飲...

入返正題, 叫左兩個Set Lunch Share:

2005-01-14 37 瀏覽
這間餐廳越做越大,現在已經有三個舖位,與旁邊的加太賀越做越細相影成趣。我在1月11 日去食午餐,非常多人,坐位比較緊迫,所以我和同事的交談都比較辛苦。我叫了雞粒冬瓜湯飯及奶茶$26,雞粒及冬瓜不錯,飯也不爛,湯的味道不太咸又不太甜,奶茶也好好味。
2004-03-07 35 瀏覽
呢度d早餐真係好好味!一句講哂,抵食夾大件!<br />P.S.:服務員態度好好,廚師好靚仔
呢度d早餐真係好好味!一句講哂,抵食夾大件!<br />
P.S.:服務員態度好好,廚師好靚仔
2004-01-07 38 瀏覽
係呀!我上次聖誕節都係係果度攪左個party.個老闆真係好好人呀.D服務員仲好nice添.不過d野食就太過大碟.但係我地22個人都吃曬.因為實在太好味.比起總統,花園.排王之王有過之而冇不及.總之一句講曬.......平靚正.
2004-01-02 37 瀏覽
終於試過了, 今次係包場, 總共有廿八人, 雖係有少少迫, 但個feel好。野食好味道,又夠"睇頭"!老闆趙先生好好人, 多謝佢的招呼, 俾左個好難忘的一晚給我地!大家想攪party的話, 不防一試!還有多謝唐人坊的員工!
還有多謝唐人坊的員工!
2003-12-18 23 瀏覽
我只想講個電話係錯的, 網主可否改正番呢?個正確電話係: 2330 0299因現在的電話係家用電話, 小妹打去時至知, 真係唔好意思嘛, 煩到人地就唔呢!!我會去試下, 試完再寫食評!所以d分唔算數呀!
我只想講個電話係錯的, 網主可否改正番呢?
個正確電話係: 2330 0299
我會去試下, 試完再寫食評!
所以d分唔算數呀!
2003-01-01 27 瀏覽
午市有飯有粉麵, 但比一般茶餐廳的種類high class 少少, 唔係間間茶餐廳都有的西式食品呢度都有得食, 有扒餐有湯粉麵有意粉有長通粉等選擇, 不過好明顯有d 食物已經係整定先, 有d 唔係好夠熱, 所以我都係覺得質素好普通, 有待改善, 價錢都算合理, 普遍不用$30 都有交易。
2000-05-01 35 瀏覽
在同一區內可以食到此不同類型的食物: 有長通粉, 闊條麵等, 而且價錢便宜
1999-12-15 40 瀏覽
食物正價錢平