2025-01-01 0 瀏覽
嗌左一杯霸王杯嘅手打香水檸檬茶(少冰加寒天晶球)同一杯正常杯嘅西瓜檸檬茶(少冰)。結果杯香水檸檬茶勁多冰,飲哂杯野,d冰都仲有8成滿,霸王杯嘅份量仲少過一杯正常杯,仲要d冰溝到成杯野勁淡,無番少少想像力真係唔知係飲緊檸檬茶,好似飲緊冰水咁。正常杯嘅西瓜檸檬茶就正正常常,得3成冰。事後拎番杯野飲同個店員講,其實只係想反映,下次可以做番(真)少冰,點知店員嘅回應係因為係冰打嘅,做唔到少冰,已經幫我盡做極少冰,正常冰係成杯滿再多d冰。唔係好理解點解正常杯就做到少冰,霸王杯就做唔到,唔建議嗌霸王杯,完全係呃秤,如果好想飲一杯有些微檸檬味嘅冰水,都可以一試。
2025-01-01
外賣自取
2024-09-25 47 瀏覽
跟其他分店質素相差甚遠,叫鴨屎香檸檬茶微糖少冰外賣返屋企見到係正常甜正常冰!一飲甜到痴線,亦完全無鴨屎香茶葉香味,呢間無下次…………………………………………..
鴨屎香檸檬茶
2024-09-24
20 分鐘 (堂食)