餐廳: 啖啖燕窩 (駿運工業大廈)
資訊:

2023-05-19 18 瀏覽
早幾日母親節媽媽大人就話想食呢個糖水🥰作為孝順(為食)嘅我梗係去買買買啦😂今次已經係第4次嘆啖啖燕窩嘅糖水燉品啦🤤仍然保持高質足料水準👍🏻今次入手嘅係媽媽好鐘意嘅燉雪梨、胖胖杯、麻辣雞翼尖同埋紅棗杞子桃膠飲😋🍐冰川燉雪梨桃膠雪燕 燉返熱佢更加好味道🔥大大個烤梨、無花果、雪耳、桃膠、紅棗🤤樣樣都好足料!味道唔太甜岩晒我地鐘意清甜嘅女士滋補👍🏻🍎日本青森王林蘋果胖胖杯最鐘意青森蘋果上面灑上肉桂釣起蘋果嘅香甜😊牛乳好香牛奶味🍼整個甜品有層次而且加入蘋果後更清甜好味道👍🏻🐔麻辣雞翼尖 媽咪最鐘意麻辣雞翼尖送飯🤤辣得好過癮好惹味👍🏻雞翼尖浸泡喺辣汁入面🌶麻中帶辣越食越起勁😋🍹冰糖紅棗杞子桃膠飲估唔到入面咁多桃膠 口感咁豐富🤤紅棗杞子大大粒夠晒滋潤😋加返熱飲更加香甜好味!做飯後糖水 或者 平時下午茶享用好滋味又養顏✨飯後糖水滋潤又養顏❤️真係一個月一次唔過份🤤全家都咁鐘意🥰而且仲有好多款糖水燉品👍🏻下次再試埋其他款式😋T-able指數:4.1/5

🍐冰川燉雪梨桃膠雪燕

🍎日本青森王林蘋果胖胖杯

🐔麻辣雞翼尖

🍹冰糖紅棗杞子桃膠飲

T-able指數:4.1/5
母親節要花點心思。 在這間人氣小店買養顏甜品😍 啖啖燕窩位於觀塘駿運工業大廈,有堂食亦可外賣。 而堂食座位富可愛打卡元素-🔸冰川雪梨雪耳燉桃膠雪燕❗️超正❗️原個雪梨燉製,加上滋潤美顏的雪耳、桃膠及雪燕,超足料! 用心製作的甜品-🔸青心王林蘋果玉桂桃膠滑蛋奶凍味道有驚喜!材料分為三層,最頂層是來自日本的爽甜多汁的王林蘋果、提子乾及桃膠; 中層是香滑奶凍而最底層是燉蛋,甜度恰到好處! -🔸無花果雪梨🍐蜜棗桃膠飲店鋪還有多款桃膠飲品。 女人唔補好易老,所以買左款給自己! 無花果及雪梨很清甜,十分滋潤-🔸麻辣雞翼尖除了雪燕桃膠等招牌甜品,還有多款小食,麻辣及花雕系列都很吸引! 選了<麻辣雞翼尖> 給爸爸伴酒一流! 而且用熱水加熱15分鐘就食得,十分方便-

🔸冰川雪梨雪耳燉桃膠雪燕
🔸青心王林蘋果玉桂桃膠滑蛋奶凍
🔸無花果雪梨🍐蜜棗桃膠飲
🔸麻辣雞翼尖

2023-05-15 17 瀏覽
🧡推薦指數:4.8/5🧡即食燉品專門店位於工廠大廈,呢度有燕窩、花膠、雪燕、桃膠同日日新鮮製造嘅甜品,重有滋潤養顏嘅燉湯同麻辣小食。專門店有少女粉紅色為主色調,設有卡位座位,見有位就今日同媽媽坐係度舒服慢慢食。一路食都見到佢地不斷接外賣單,生意好好🫣🔸冰川雪梨雪耳+ 紅棗杞子 燉 桃膠雪燕超級足料,有桃膠紅棗同杞子 重有原隻雪梨 雪梨索晒味,好清甜同滋潤。岩曬經常熬夜既我,雪燕同桃膠份量超多,好養顏啊🥹幾欣賞佢既包裝盒,如外賣走應唔怕會漏🫶🏻🔸王林蘋果肉桂桃膠滑蛋奶凍蘋果同肉桂加埋一齊好夾, 第一層係王林蘋果肉桂,第二層係桃膠 第三層係3.6牛乳奶凍 最底層係燉蛋 如果逐層嘅話會覺得甜 所以要一次過食曬四層,咁味道就可以配合得好平均,非常香甜🔸特濃4.3牛乳桃膠飲香濃嘅牛乳好滑溜,配埋桃膠真係好滋補,甜度適中🔸 麻辣雞翼尖食落去香麻而不辣,超入味,肉又夠嫩滑,好易拆骨,正!如果鍾意嘅話仲有外賣可以買返屋企食🍀總結滋補養顏一流既燉品,賣相同質素都高重買滿$350可送去九龍各區 岩曬送比女仕😍😍😍男士買禮可考慮下🫶🏻
🧡推薦指數:4.8/5🧡

🔸冰川雪梨雪耳+ 紅棗杞子 燉 桃膠雪燕

🔸王林蘋果肉桂桃膠滑蛋奶凍

🔸特濃4.3牛乳桃膠飲

香濃嘅牛乳好滑溜,配埋桃膠真係好滋補,甜度適中

🔸 麻辣雞翼尖

🍀總結
滋補養顏一流既燉品,賣相同質素都高
重買滿$350可送去九龍各區
岩曬送比女仕😍😍😍男士買禮可考慮下🫶🏻

2023-05-15 23 瀏覽
冰川雪梨雪耳搭紅棗杞子 燉 桃膠雪燕 $188用足一整個雪梨,再搭配埋紅棗杞子,非常滋潤,桃膠雪燕好足料,每一次都會食到。玉林蘋果肉桂桃膠滑蛋奶凍 $118肉桂配搭蘋果永遠都係天作之合,酸酸甜甜既味道,加埋桃膠、滑蛋同奶凍一齊食,好正😍仲一次過可以試哂幾種。粒粒椰青桃膠飲 $48好清甜,椰肉好香,配搭埋桃膠,有口感之餘,又可養顏。麻辣雞翼尖 $48好方便,就咁放落熱水到煮就ok. 雞翼尖好惹味,夠辣同有後勁。呢間店好用心,用料好,每日新鮮製造,價錢公道,岩哂現代人,可以間唔中想食番d好野補下身體。

冰川雪梨雪耳搭紅棗杞子 燉 桃膠雪燕 $188

玉林蘋果肉桂桃膠滑蛋奶凍 $118

粒粒椰青桃膠飲 $48
好清甜,椰肉好香,配搭埋桃膠,有口感之餘,又可養顏。

麻辣雞翼尖 $48

2023-04-26
2023-05-13 13 瀏覽
✅ Located at Tsun Win Factory Building, takes only 2 minutes walk from Kwun Tong MTR station. Super convenient.✅ The menu offers a wide variety of healthy soups, birds’ nest, desserts and snacks. ✅ Their chicken wing tips is fantastic too. All fresh ingredients ✅ You can order online and will be delivered within 1-4 hours. Very nice for the office ladies nearby.✅ Good value for money✅ Cute decoration ✅ Can’t wait to return and wouldn’t hesitate to recommend to anyone looking for somewhere to eat

✅ Good value for money

✅ Cute decoration
✅ Can’t wait to return and wouldn’t hesitate to recommend to anyone looking for somewhere to eat in birds nest and fish maw.
✅ Servers are also great and always efficient, happy, and polite
2023-05-13 13 瀏覽
今日二訪於觀塘一座工廈嘅啖啖燕窩的甜品店,佢嘅燕窩甜品以足料見稱,養顏養生,是女士們的恩物🥰🍐冰川雪梨雪耳紅棗杞子燉桃膠雪燕有清甜潤肺的功效,一口咬下去,軟滑的燕窩與桃膠融合的口感瞬間令我感到好幸福,再加上雪梨的清甜,紅棗杞子的香甜,全部嘅配料真係好養生。🍎青心黃林蘋果玉桂滑蛋奶凍看起來非常精緻,滑蛋奶凍的口感非常柔滑,青心黃林蘋果和玉桂的香氣相互融合,甜度控制得非常好,等我完全不用擔心食過多糖分😆紫薯桃膠飲紫薯味濃郁,有牛乳香,口感十分清爽,紫薯的甜味和桃膠的彈性相互呼應,好飲‼️麻辣雞翼尖招牌小吃之一,看起來很惹味。麻辣的味道直接刺激了我嘅味蕾,雞翼尖鮮嫩多汁,口感十分正!煮好太香喇,唔記得影相就食左lu😆

🍐冰川雪梨雪耳紅棗杞子燉桃膠雪燕

🍎青心黃林蘋果玉桂滑蛋奶凍

紫薯桃膠飲

麻辣雞翼尖
補品都可以好方便|啖啖燕窩一定要推薦各位靚女們食啖啖燕窩💜冇諗過補品可以咁方便又咁多款口味!平時最多買啲一罐罐即食燕窩,但係又細樽又甜,唔太啱我口味😗啖啖燕窩嘅雪燕、桃膠、燕窩等就貼近都市人口味,快靚正🥰🍐冰川雪梨雪耳&紅棗杞子燉桃膠雪燕 $188可以凍食,但建議在家翻熱食功效更好❤️唔算太甜,有媽媽嘅味道☺️🍈 蜜瓜牛奶胖胖杯 $118一開始以為哈密瓜實係好甜啦,但食落比我想像中冇咁甜,仲要啖啖都有雪燕,好足料🤤🍠濃濃紫薯牛奶桃膠飲 $48紫薯味好濃,有真紫薯喺飲品入面💜加上4.3牛奶,桃膠大大粒,想再飲!♨️麻辣雞翼尖 $48麻辣雞翼尖放喺冰格可以存放大概30日,十分方便!Bible rating: 8.5/10📍地址:啖啖燕窩 (駿運工業大廈) (觀塘)觀塘駿業街60號駿運工業大廈1樓B1室#香港美食 #香港好去處 #美食推薦 #美食日記 #foodbible #hkfoodie #hkfoodieblogger #foodiehk #hkfood #聚餐 #朋友聚會 #香港餐廳 #餐廳推薦 #香港餐廳 #飲品 #香港飲品 #甜品 #香港打卡 #觀塘好去處 #觀塘外賣 #觀塘美食 #觀
補品都可以好方便|啖啖燕窩

🍐冰川雪梨雪耳&紅棗杞子燉桃膠雪燕 $188

🍈 蜜瓜牛奶胖胖杯 $118

🍠濃濃紫薯牛奶桃膠飲 $48

♨️麻辣雞翼尖 $48
麻辣雞翼尖放喺冰格可以存放大概30日,十分方便!

Bible rating: 8.5/10

📍地址:啖啖燕窩 (駿運工業大廈) (觀塘)
觀塘駿業街60號駿運工業大廈1樓B1室

#香港美食 #香港好去處 #美食推薦 #美食日記 #foodbible #hkfoodie #hkfoodieblogger #foodiehk #hkfood #聚餐 #朋友聚會 #香港餐廳 #餐廳推薦 #香港餐廳 #飲品 #香港飲品 #甜品 #香港打卡 #觀塘好去處 #觀塘外賣 #觀塘美食 #觀塘餐廳 #觀塘甜品 #補品 #燕窩 #雪燕 #桃膠 #啖啖燕窩 #damdambirdnest

濃濃紫薯牛奶桃膠飲
蜜瓜牛奶胖胖杯
$50 (其他)
濃濃紫薯牛奶桃膠飲
蜜瓜牛奶胖胖杯
2023-05-12 46 瀏覽
吃過之後覺得味道挺好,所以有時間是會去買的。觀塘有樓上店門市,所以挺方便的🤭。想吃特別的士味,提前致電訂貨就可以😎。這次直接去了門市選購,位於駿業工業大廈,環境裝修簡約舒適,還有堂食位置用餐🙈。-▪︎桃膠飲 HKD$48有數款口味選擇,選擇了粒粒椰青桃膠飲。飲品用料豐富,味道香甜清爽。有椰肉和桃膠吃,所以口感挺豐富的。-▪︎冰川雪梨雪耳+ 紅棗杞子燉桃膠雪燕 HKD$188這個用料很多,挺有份量有少許重🤭。打開後聞到很香的味道,糖水味道甜而不膩,雪梨入味挺有咬感。還有多款滋潤的配料,挺適合女生飲用☺️。-▪︎玉林蘋果牛奶胖胖杯 HKD$118胖胖杯層次分明既邪惡又吸引的甜品。上層是玉林蘋果和桃膠,味道酸酸甜甜的。中層是質感幼滑的奶凍,奶味香甜味道濃郁😍。底層是燉蛋,燉蛋蛋味香濃質感滑溜。-▪︎麻辣雞翼尖 HKD$48打開包裝放碗加熱,就可直接吃感覺方便。加熱後聞到很香的麻辣味,雞翼尖大隻份量多。味道香濃帶點辣😚,是愈來愈辣的感覺,但挺惹味的。-

▪︎桃膠飲 HKD$48

▪︎冰川雪梨雪耳+ 紅棗杞子燉桃膠雪燕 HKD$188

▪︎玉林蘋果牛奶胖胖杯 HKD$118

▪︎麻辣雞翼尖 HKD$48

味道香濃帶點辣😚,是愈來愈辣的感覺,但挺惹味的。

2023-05-10
宵夜
食飽先有力氣減肥系列之補一補🥳食糖水除左係味蕾既享受🥰仲係滋補變靚靚既時間👭👭但自己整同燉 對返工一族黎講實在比較難🥹所以非常鐘意e間甜品舖🥰滿足曬我既要求❗️一齊輕鬆變靚啦🥳🥳✐冰川雪梨雪耳+紅棗杞子 燉桃膠雪燕 清爽既梨味 同時滿滿既紅棗味😋非常滋潤桃膠份量好多 滑身同時增加左口感加上甜品整體又唔會過甜🫶🏻岩岩好既清甜味✐日本青森王林蘋果胖胖杯最上層係蘋果 用左肉桂調味😋中層係奶凍 奶味極濃最下層係燉蛋 非常香滑🥰3層夾埋口感超正😍😍✐3.6牛奶香芋桃膠飲牛奶香芋迷🙋🏻‍♀️表示好正甜度適中 香芋牛奶🥛混埋一體🥰好好飲個底全部都係桃膠🫶🏻勁滿足✐麻辣雞翼尖麻辣非常惹味🫶🏻🫶🏻出色arr
食飽先有力氣減肥系列之補一補🥳

個底全部都係桃膠🫶🏻勁滿足

✐麻辣雞翼尖
麻辣非常惹味🫶🏻🫶🏻出色arr
2023-05-05
🚩 啖啖燕窩平時我都會叫媽咪燉燕窩俾我食,但佢每次都嫌麻煩🥹唔好睇燕窩細細件,但其實處理佢都要需要好多工序嫁,真係想食都唔容易🫠不過不過好彩,我搵到間燕窩專門店,整好晒各款燕窩糖水,可以送到府上,超方便‼️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈冰川雪梨雪耳&紅棗杞子燉桃膠雪燕 $188一碗滿足晒你所有願望,聽名睇相唔使食都已經知佢夠晒滋潤原粒雪梨食落好清甜,當堂覺得個肺潤左一潤桃膠雪燕份量都好足,一個月食一碗皮膚唔靚都難🌈日本青森王林蘋果胖胖杯 $118一個個蘋果我就唔食嘅,但我就好鍾意食蘋果嘅產物蘋果批嗰啲我就最愛🤤呢個蘋果胖胖杯用嘅係日本青蘋果,格外清甜而且佢仲用咗啲玉桂醬調味,超級香下一層就係奶凍,完全唔會好甜,奶香味十足再下一層就係燉蛋,一杯滿足晒三個願望🌈特濃4.3牛乳桃膠飲 $48近排夜晚好鍾意沖牛奶飲,所以就買埋佢嘅人氣產品桃膠已經燉到好似充滿膠質,中間帶有少少咬口牛奶超級香濃,飲完一支仲想飲多支🥹🌈麻辣雞翼尖 $48食完咁多養生野都想邪惡一下雞翼尖加熱就食得,已經炆得好淋超夠味,一路睇Netflix一路食不知幾開心
🚩 啖啖燕窩

🌈冰川雪梨雪耳&紅棗杞子燉桃膠雪燕 $188
一碗滿足晒你所有願望,聽名睇相唔使食都已經知佢夠晒滋潤
原粒雪梨食落好清甜,當堂覺得個肺潤左一潤
桃膠雪燕份量都好足,一個月食一碗皮膚唔靚都難

🌈日本青森王林蘋果胖胖杯 $118
一個個蘋果我就唔食嘅,但我就好鍾意食蘋果嘅產物
蘋果批嗰啲我就最愛🤤
呢個蘋果胖胖杯用嘅係日本青蘋果,格外清甜
而且佢仲用咗啲玉桂醬調味,超級香
下一層就係奶凍,完全唔會好甜,奶香味十足
再下一層就係燉蛋,一杯滿足晒三個願望

🌈特濃4.3牛乳桃膠飲 $48
近排夜晚好鍾意沖牛奶飲,所以就買埋佢嘅人氣產品
桃膠已經燉到好似充滿膠質,中間帶有少少咬口
牛奶超級香濃,飲完一支仲想飲多支🥹

🌈麻辣雞翼尖 $48
食完咁多養生野都想邪惡一下
雞翼尖加熱就食得,已經炆得好淋
超夠味,一路睇Netflix一路食不知幾開心
2023-05-02 24 瀏覽
今次黎啖啖燕窩帶甜品返屋企慢慢嘆😝佢嘅甜品全部都係日日新鮮整,足料又高質💯👍🏻冰川雪梨雪耳紅棗杞子燉桃膠雪燕真係份量十足😵原隻燉雪梨,大量桃膠同雪燕,超級足料!味道清甜,好滋潤桃膠夠滋補又有口感,甜度適中岩岩好用料真係無手軟👍🏻玉桂王林蘋果胖胖杯有三層,頂層有肉桂味玉林蘋果加提子乾加桃膠粒粒玉林蘋果好清甜👍🏻加左桃膠又有另一口感幾得意中間係奶凍,好濃既牛奶好香😙最底層係燉蛋,夠晒香滑🙌🏻三層一齊係,層次夠晒豐富!粒粒椰青桃膠飲係新鮮既椰青水仲有椰肉好清甜👏🏻 仲有好多同桃膠飲落又幾夾~麻辣雞翼尖每一隻都沾滿濃濃既麻辣汁好惹味,少少辣,好正😝食到停唔到口🤤🍽啖啖燕窩觀塘駿業街60號駿運工業大廈1樓B1室
今次黎啖啖燕窩帶甜品返屋企慢慢嘆😝
佢嘅甜品全部都係日日新鮮整,足料又高質💯👍🏻

冰川雪梨雪耳紅棗杞子燉桃膠雪燕
真係份量十足😵原隻燉雪梨,大量桃膠同雪燕,超級足料!
味道清甜,好滋潤
桃膠夠滋補又有口感,甜度適中岩岩好
用料真係無手軟👍🏻

玉桂王林蘋果胖胖杯
有三層,頂層有肉桂味玉林蘋果加提子乾加桃膠
粒粒玉林蘋果好清甜👍🏻加左桃膠又有另一口感幾得意
中間係奶凍,好濃既牛奶好香😙
最底層係燉蛋,夠晒香滑🙌🏻
三層一齊係,層次夠晒豐富!

係新鮮既椰青水仲有椰肉
好清甜👏🏻 仲有好多同桃膠
飲落又幾夾~

每一隻都沾滿濃濃既麻辣汁
好惹味,少少辣,好正😝
食到停唔到口🤤

🍽啖啖燕窩
觀塘駿業街60號駿運工業大廈1樓B1室
2023-05-01 16 瀏覽
女人唔補好易老,所以今日我嚟到咗一間觀塘嘅燕窩店,養下生,而且佢嘅裝修風格仲好粉紅非常之符合,我依啲少女心嘅人去🥰🥰冰川雪梨雪耳雪燕$188。我覺得呢個好清新,仲有雪梨大大個雪梨同有雪梨嘅甜味,而燕窩好滑好有彈性,一口咬落去就覺得好滿足!第二款係麻辣雞翼尖$48。呢個小食好啱啱啱嘅,解凍加熱就有得食,唔洗等太耐。雞翼尖熱辣辣,好開胃,係啱啱好嘅小食!第三款係蜜瓜牛奶胖胖杯$118。蜜瓜好甜,加埋牛奶奶凍,真係好夾!奶凍好滑好濃郁,同蜜瓜一齊食就好開心,好適合當甜品食啦!最後一款係粒粒椰青飲$48。啖啖椰子味,好正!呢杯飲品好清爽,加埋椰青肉,好有口感!!呢間燕窩店真係好健康啊!而且甜品是每日鮮製,食物好新鮮,味道清新,仲有啲港式小食同甜品,正!

2023-05-01 21 瀏覽
天氣炎熱要飲翻啲滋補糖水☀️🥵所以去咗「啖啖燕窩」買翻幾款😉.冰川雪梨雪耳紅棗杞子燉桃膠雪燕700mL🥣原隻去皮雪梨同無花果🍐雪梨飽滿多汁😋加上桃膠、雪耳、紅棗、雪燕😌清甜養顏又滋潤🥰.淡雪士多啤梨牛奶奶凍胖胖杯🥄上層係士多啤梨雪燕,下層係3.6牛乳奶凍😍酸甜士多啤梨🍓搭配香滑奶凍🍼好好味🤤.濃濃紫薯桃膠飲🥛3.6牛乳奶味濃郁🐄桃膠晶瑩通透✨加上粒粒棉密紫薯🍠勁足料👍🏻.麻辣雞翼尖🐥麻辣汁濃郁惹味🌶️送飯或者配啤酒都好啱🍚🍻
麻辣雞翼尖🐥麻辣汁濃郁惹味🌶️送飯或者配啤酒都好啱🍚🍻
上年母親節阿女買咗呢一間嘅雪燕俾我,鍾意滋潤產品嘅我當然大為喜歡,今日難得出開觀塘,一早就問定阿女呢間舖頭嘅位置,自掏腰包試多幾款。先買左份冰川雪梨雪耳+紅棗杞子燉桃膠雪燕:不單止有桃膠清熱解毒、排毒養顏、通血脂降膽固醇嘅功效,更有雪燕減肥排脂、皮膚保水補濕、增強免疫,食甜品都可以有益,而且夠晒滋潤。特別喜歡店舖嘅配方唔會太甜!麻辣雞翼尖:絕對係啲細嘅最鍾意嘅,麻辣味道好出色,而且仲帶點麻痹感,鍾意嘅話可以預先留定啲醬汁,遲吓撈麵都得。日本青森玉桂蘋果胖胖杯:聽個名都夠得意,味道清新,而且仲有啖啖玉桂蘋果果蓉。杞子紅棗桃膠飲:入口清新,紅棗味濃郁,杞子味亦都好香,滿口都係一絲絲嘅雪燕加埋配料,有晒層次,甜而不膩之選。

2023-04-29 26 瀏覽
呢間人氣即食燉品專門店 @damdambirdnest 係我每個月都想食既小店😍 佢地既產品都系每日新鮮製造 雖然小店系以外賣為主 但亦有少量座位可以堂食 有燕窩/雪燕、桃膠等產品 亦都有好多惹味即食嘅小食 有興趣快啲睇吓啦💓🫐摩洛哥藍莓牛奶燉雪燕 (1公升裝)平時用得電子產品多 個個都知食藍莓可以護眼 呢款採用坐飛機過來的摩洛哥藍莓🫐 體積更大之餘 比普通藍莓口感較甜、脆、多汁 亦有更豐富營養價值 好岩我呢啲成日揸住電話既人😂補腦及防止光線侵害 改善眼睛矇霧、眼睛疲勞😁再配埋滿滿既雪燕 抵食又滿足!🥚花雕酒醉日本溏心蛋用密實瓶裝住 一打開聞到滿滿既酒香味 味道濃郁 一份有兩隻新鮮既日本蛋 切開流心既蛋黃好香 屋企人都大讚好食🥰🥥椰香奶凍雪燕 300ml (胖胖杯)椰汁味好濃郁 配埋雪燕一齊食好夾 奶凍好creamy!🍐冰川烤雪梨桃膠呢個出左無耐既新品 有原隻雪梨起裏面🥰仲有滿滿既桃膠 好足料又清甜 可以放起雪櫃兩天💓 可以改善皮膚乾燥、喉嚨痕等問題 經常夜訓既飲呢個就一流啦😍

🫐摩洛哥藍莓牛奶燉雪燕 (1公升裝)

🥚花雕酒醉日本溏心蛋

🥥椰香奶凍雪燕 300ml (胖胖杯)
椰汁味好濃郁 配埋雪燕一齊食好夾 奶凍好creamy!

🍐冰川烤雪梨桃膠
2023-04-22