2023-08-17
今日揸車去開屯門,一個我好少去嘅地方,原來呢度都有唔少隱世美食!呢間嘆甜品,甜品高質之餘,仲有唔少鹹點供應,作為下午茶認真一流🤣🍴椒鹽粟米加炸雞塊 - 超級惹味!粟米同計都係即叫即整,熱辣辣上,個雞塊好特別,外皮係用麥片炸成,又幾好味😋🍴炸朱古力波波- 超有驚喜!原本諗住係朱古力麻糬波波嘅feel,點知原來佢入面個朱古力係流心㗎 !好似心太軟咁,個朱古力醬又聾又香,冇得頂!👍🏻👍🏻🍴糖不甩小丸子窩夫 - 另一個必食之選! $72好似有啲貴,但係一個份量超足!兩個人食都夠飽👍🏻 個窩夫又係啱啱整起,好鬆化,配埋煙煙韌韌嘅小丸子,點埋煉奶一齊食,好邪惡不過真係好好味🤣👍🏻👍🏻食物好高質,價錢好實惠,下次入嚟屯門一定返食!私心評分食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物好高質,價錢好實惠,下次入嚟屯門一定返食!
私心評分
食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️