2012-03-20 347 瀏覽
鋪頭細細但整齊企理, 我幫襯十次以上,好味選擇多今次我撰左麵底瀨粉, 豬皮(彈牙爽口), 鹵水雞翼(入味)及自制炸蝦卷(香口甜美)。而湯底有沙嗲及辣味, 佢地問你飲咩餐飲, 再跟住安排位置你坐, 一班伙記細心又nice
3餸1麵
鋪頭細細但整齊企理, 我幫襯十次以上,好味選擇多

今次我
2012-03-03
3餸1麵
  • 炸蝦卷丶咖喱雞柳
2011-07-21 294 瀏覽
呢間車仔麵開左約兩個零月 , 我幫襯左不下二十次 , 佢地D車仔配料雖然同其他車仔麵店差不多 , 但係佢地嘅烹調味道就比同區的好 ! 今日再去我就叫左牛腩 , 鹵水雞翼 , 豬皮 , 及靚姐請我食的一條炸蝦條 , 牛腩好冧好夠味 , 鹵水雞翼好入味(鹵水雞翼差唔多必點) , 豬皮爽口及大塊 , 炸蝦條有蝦味及有咬口 , 唔會話粉多 ,配料份量好足 , 麵底都有多種比客選擇 ,如銀針粉 , 上海麵 , 米線 , 油麵及其他大路麵底 ! (有埋瀨粉就好了)整體比同區的(一新)好幾條街 , $25一麵三餸送冷/熱飲品 (茶水都做得唔錯) , 以今時今日通脹咁犀利黎講 , 咁嘅價錢咁嘅份量及味道算超值 , 一家大細好努力咁用心去做 , 由朝做到黑真係辛苦及唔容易 , 雖然店仔細細 , 但好光淨 , 服務好好 , 仲有此店保持傳統 , 唔係用而家流行的點餸紙去點餸 , 而係一入去就可即時點餸 , 點完就幫您拎埋 , 很有效率及環保呢 !

2011-07-21
  • 牛腩