2024-09-04
園林閣既自助餐性價比好高,依加做緊平日180蚊一個人,假日都係190蚊炸!真係平絕香港!今日甘岩黎開尖咀交收,就專登上黎吃個自助午餐。餐廳唔係好大,但都算幾闊落,位同位唔會太近。先食佢個頭盤,有自選沙律吧,甘我就只係試左少少,都幾新鮮既。另設有已調味頭盤區,但就係茶水吧隔離。無得別好好食既野,暫時都係不過不失。圍住條柱有熱食,款式唔係好多,個人最中意咖哩牛尾,關東煮。咖哩牛尾隻咖哩汁做到甜甜地,牛尾炆得好林,完全唔煙韌,好食!關東煮既白蘿蔔吸曬湯汁,夠曬入味又無渣,好味!另外要提既係佢既刺身都好唔錯,都算鮮甜,師傅即場切都比得好豪氣,正!牛尾好快沽清!好食!生果好正!每樣都好大件完全唔菇寒!特別一提係佢既波蘿好甜,好難得!本人連續吃左幾舊,大讚👍 甜品區既選擇唔算多,每款都唔差可以一試,雪糕係牛奶公司既,幾好。整體黎講依個價錢可以食到依個質素已經好好,非常高性價比,絕對可以一試👍
圍住條柱有熱食,款式唔係好多,個人最中意咖哩牛尾,關東煮。咖哩牛尾隻咖哩汁做到甜甜地,牛尾炆得好林,完全唔煙韌,好食!關東煮既白蘿蔔吸曬湯汁,夠曬入味又無渣,好味!另外要提既係佢既刺身都好唔錯,都算鮮甜,師傅即場切都比得好豪氣,正! 牛尾好快沽清!好食!