2024-09-04
某日去左觀塘開會,完左都想飲少少refreshing既飲品,附近壹檸壹鮮果茶主打天然食材低糖飲品,叫左蜜桃冰茶同楊枝甘露,兩款都係健康少甜嘅選擇,特別適合夏天消暑首先講講蜜桃冰茶,帶有天然蜜桃香味,清甜但唔會過分甜膩,茶底清新,飲落去特別解渴。推介俾鍾意清新口味嘅朋友。再講到楊枝甘露,椰奶味道唔會過重,芒果肉鮮甜多汁,加埋西柚粒粒,口感豐富但唔會覺得膩。糖分適中,飲落去清爽唔會太甜,係健康之選。飲完之後,唔會有罪惡感,對於想食甜品又唔想變肥嘅朋友,呢款楊枝甘露係一個好選擇。—————-𝙒𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙:蜜桃冰茶 $33楊枝甘露 $33—————————————————𖠿𖥣 壹檸壹鮮果茶〒 觀塘開源道63號福昌大廈地下A9號舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram___🥇Follow @eathkgirls
—————-
𝙒𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙: