餐廳: 大家樂
資訊:

2024-08-20 36 瀏覽
人均消費:$50-100推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️近排做緊gym🏋️ 出去食嘢都要搵啲健康嘅 咁啱見到大家樂賣緊餐卷 做會員$100有三餐雞胸飯加嘢飲 除返先$33一個飯😍 咁我梗係買嚟試吓啦!1)雞胸紅米炒飯(走汁) 🐓🍚雞胸唔鞋,煮得啱啱好熟,大大舊食落好有飽足感🥰。紅米炒飯比較乾身,食得出放咗好少油炒,食多兩啖都唔怕!蔬菜🥗就中規中矩,係急凍貨嚟,味道麻麻。嘢飲叫左杯齋咖☕️,都係普普通通。總結嚟講,$33一個飯已經算好抵,啱哂做gym或者減肥既人食。*全線大家樂都有

人均消費:$50-100
推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️

1)雞胸紅米炒飯(走汁) 🐓🍚

*全線大家樂都有
2024-08-20
2024-03-17 88 瀏覽
話說剛路過樂富商場B區,老公話想食焗一哥豬扒飯,我自己唔想食咁多肉,見到有素菜肉絲扒豆腐,餐牌張相幾好,似炸了的布包淋滑豆腐,結果,取餐後發現佢嘅賣相嚇親人,現街邊兩餸飯都不如,食落去仲驚嚇,米係比劣等好少少,豆腐原來係長形薄身,炸到又干又硬嗰種巨難食,5或6元成本收了$53連飲品,而老公焗豬扒飯是用外賣盒上的,唔知焗了多久,焗到出曬倒汗水,豬扒的質感只可以用 梅淋來形容!唯祗有影我那份餐,真實個案,並無虛言!最後,地方清潔都是欠佳, 兩張座椅全部是乾了的茶漬!未食過咁差的分店
2023-11-12 98 瀏覽
逛完樂富豪商場就到地下的大家樂準備中午飯,見有位就先取了座位,然後趁人少就直接用點餐機下單, 在大家樂如無心水食物,最穩陣的就是聽Gigi 話去食一哥焗豬扒飯加杯凍飲,又是豐富的一餐。
一哥焗豬扒飯餐
一哥焗豬扒飯餐
2019-09-23 1042 瀏覽
小食店 冇乜要求 亦唔敢要求🤗都知啲大姐大 做得辛苦 手忙腳亂咁但客人都係要畀錢 應有嘅禮貌要有嘅排隊攞餐唔緊要 應該嘅 ……唔夠醒 大姐就會大聲咁同你講嘢㗎😅原來外賣唔使排隊 快好多……Deluxe breakfast $42.5食物都幾吸引 薯餅脆脆旦多士唔同西多士 大姐大話: 所以冇糖醬&牛油嘅強力爭取下 取得牛油 搽麵包用個餐幾好食 炒旦 & 煙肉 💯 分有優惠條碼 減4元 不過優惠完咗啦
小食店 冇乜要求 亦唔敢要求🤗
都知啲大姐大 做得辛苦 手忙腳亂咁
但客人都係要畀錢 應有嘅禮貌要有嘅
排隊攞餐唔緊要 應該嘅 ……
唔夠醒 大姐就會大聲咁同你講嘢㗎😅

個餐幾好食 炒旦 & 煙肉 💯 分

有優惠條碼 減4元 不過優惠完咗啦

豐盛早餐$42.5
2019-09-20
$38.5 (早餐)
用餐優惠
優惠券
2019-07-10 418 瀏覽
天氣實在太熱了,動一動便流哂汗,要不停補充水分。到樂富逛街,覺口喝便到了大家樂。二人叫了一個下午茶餐,粒粒紅豆冰和花生醬西多士$23,再加熱檸水$8。西多士兩塊故二人可以各分亨一件,雖然見到三角方包中間夾有啡色的醬,但吃入口不覺花生醬味,蛋味卻吃得到。另外,只供給一個牛油搽上多士面,沒有給糖漿。對我來説沒有糖醬不重要,因亦不吃太甜的。紅豆冰味淡,紅豆粒不太多,不過$23兩樣都算底食。熱檸水平時買$11,下午茶平$3,也合理。另外,店內有一員工口不停説多謝光臨,敬業樂業精神值得嘉許。

紅豆冰味淡,紅豆粒不太多,不過$23兩樣都算底食。

熱檸水平時買$11,下午茶平$3,也合理。

另外,店內有一員工口不停説多謝光臨,敬業樂業精神值得嘉許。
話說頭先下午茶,我哋諗住好耐冇去過大家樂,點知去到,枱枱都full. 仲大把人係度等位,有啲仲買咗嘢,攞住個托盤等位。當中,我見到有張6人長大枱,只有一位員工用膳中,於是我哋兩個人就諗住行埋去坐低搭枱,點知突然有個員工走出來指住枱上個牌,話成張枱係俾員工用膳,拒絕我哋坐,我即時話唔係呀!咁既時間,咁多人等位,有啲客人仲買咗嘢食四處揾位、等位,你哋竟然覇晒成張大長枱,跟著我哋氣沖沖咁話唔食喇!去幫趁第二度,跟著個員工仲同另一個員工(正在食緊飯嗰員工)講話唔好理佢哋咁既服務態度,我本人覺得冇禮貌又差😡😡

咁既服務態度,我本人覺得冇禮貌又差😡😡
2019-04-05
下午茶
2019-02-13 279 瀏覽
今日去左大家樂諗住食個Good morning 早餐叫左個特價餐,本身諗住個腿蛋治會係熱嘅誰不知黎左個pre-pack 嘅三文治不過,佢個通粉都好大個,所以食得好飽個檸茶都沖得好飲要讚:啲員工好nice,會幫啲老人家攞早餐! 要讚
今日去左大家樂諗住食個Good morning 早餐
叫左個特價餐,本身諗住個腿蛋治會係熱嘅
誰不知黎左個pre-pack 嘅三文治

不過,佢個通粉都好大個,所以食得好飽
個檸茶都沖得好飲

要讚:啲員工好nice,會幫啲老人家攞早餐! 要讚
2018-08-28 315 瀏覽
最近有點倦,丈夫不在,唯有一個人去快餐店。看到餐牌有紐西蘭西冷牛扒餐,有一段時間沒再試過這份牛扒,於是就要一份,再加添一杯汽水。等了十分鐘左右,指示燈已亮起我的排名數字,取了後再坐下。先試一下酥皮周打湯,湯很熱,將酥皮推進湯中,梢等一下溫度剛剛好,湯中有蔬菜,最合我合味,只可稱味道稍淡,若再濃就更好。西冷牛扒雖用鐵板上,保持不過老,算是不錯,容易切又容易咬,黑椒汁小小辣,又香口,對女仔來講剛好。數十元的快餐店牛扒餐,味道算不錯,最合又倦,不想自己煮的情況最適合。
最近有點倦,丈夫不在,唯有一個人去快餐店。

等了十分鐘左右,指示燈已亮起我的排名數字,取了後再坐下。

紐西蘭西冷牛扒餐
紐西蘭西冷牛扒餐
2017-07-11 394 瀏覽
個人而言,幫襯快餐店就係為左平平地快快地既一餐。今次叫餐已經排左一陣隊,等餐都等左成10分鐘。其實呢間大家樂,都可以話係我家人既飯堂,佢地成日黎食下午茶,叫燒味飯就快靚正,就好似咁。但係有飯有菜有湯就要等。。。至於環境,其實成日都見人鬧交,因為地方窄,又冇固定收盤設施,所以好容易就有碰撞、爭位、清潔既問題。我唔覺得係D阿姨差,係呢度環境令佢地好難有好服務。有時,我甚至覺得佢地好堅,D客都幾唔禮貌架,佢地都可以逆來順受,有幾個阿姨成日掛係口邊:唔該晒!麻煩晒!唔好意思!黎呢度坐,真係要預左咩人都有先好!唔係分分鐘同人開片。。。
叉燒飯

但係有飯有菜有湯就要等。。。

黎呢度坐,真係要預左咩人都有先好!唔係分分鐘同人開片。。。
2017-05-29
下午茶
2016-06-20 447 瀏覽
實在太失望 味道只有豉油醬汁味 肉和配菜極少 好像只有汁和所謂的炒飯 請看相片 (抱歉我翻了數下 看還有什麼在碟 所以賣相才差一點)減分的 不止食物 !收拾台的EE 要求我把bb車 放置在遠處 我明白帶bb外出用膳 是較麻煩 不過今次太不體諒了! 所謂的優先座 坐滿了非屬優先的人 大隻男、西裝人士、看馬經的⋯而職員不單沒阻止這些人坐優先座 老弱病殘的 要逼住坐較窄的普通座位 我不是老弱病傷殘 但帶bb也很需要放BB車的室間。
2016-06-20