2018-11-19
星期六個個放假 間間餐廳都要排隊等位 見咁岩入面有位 諗都唔洗諗 即刻入去坐低 ~食肉獸既我 諗都唔洗諗 緊係去order個雜扒餐+細細碗既粟米🌽肉粒飯 $55 抵到爛 勁大碟 仲有哂 牛肉 豬扒 雞扒 同埋 腸 肉🥩下面仲有對椰菜 🥦、荷蘭🇳🇱豆、紅蘿蔔🥕條條墊底 唔怕冇纖維一次過滿足哂多個願望呀🤤🤤🤤最重要既係 啲肉全部都係好嫩👅👅😻嫩既排序 豬扒》雞扒〉牛肉真係出乎預料!條腸都好好味 平時餐廳係普通雞肉腸 但佢呢隻係大條既腸 入面有芝士 外面係脆皮 勁正! 😍😍😍佢有配黑椒汁 但由於本人唔鐘意咁多汁 所以冇落到 不過就咁食啲肉 落汁會蓋過左佢本身既香味同味道 所以我就冇落到啦 不過我試食左啖 只係普通黑椒汁 冇咩特別 唔落仲好☺️☺️至於粟米肉粒飯 細細碗 食左咁多肉 唔洗咁大碗 迷你剛剛好 😍😍😋😋總括而言 大快活呢個雜扒餐真係不得了 出乎意料之外😉😉
仲有哂 牛肉 豬扒 雞扒 同埋 腸
一次過滿足哂多個願望呀🤤🤤🤤