2019-07-23
由於工作太忙真係想收工出去抖下, 知道嗰日唔使加班,收工就即刻帶亞女去play House玩順便食晚飯!今次揀咗位於荔枝角的大樹先生,揸車去直接可以泊係D2 place 入邊超方便 張枱好大張,地方都算舒服! 親子餐廳來說他們都算是多種類選擇,我們隨便點了幾個晚餐 set. 這個豬鞍配菠蘿 好好味 ,我連所有菠蘿都食曬我老公就點咗 慢煮牛柳配鵝肝, 呢度竟然有鵝肝食我老公最愛。 套餐還有 沙律及飲品 我就嗌咗兒童餐 給我的小朋友, 呢個南瓜飯真係出奇地好味,囡囡個掛住玩食唔曬,都畀我食埋呢度徐左有波波池, 還有一個幼兒專區專,畀三歲以下的小朋友玩, 總之帶埋妹妹黎釣魚池仲有 角色扮演 我個女成晚著住條白雪公主裙 他們還有特備節目 ,是一整個波波包住小朋友 他們都玩得很開心 還有男孩,女孩 都愛玩的廚房 佢哋玩到唔捨得走整體嚟講食物的種類多, 嘢食也很不錯 ,地點又方便! 下次應該會再來的。
這個豬鞍配菠蘿 好好味 ,我連所有菠蘿都食曬
套餐還有 沙律及飲品
釣魚池
仲有 角色扮演
我個女成晚著住條白雪公主裙
還有男孩,女孩 都愛玩的廚房
佢哋玩到唔捨得走
整體嚟講食物的種類多, 嘢食也很不錯 ,地點又方便!
下次應該會再來的。