2025-02-21
第一次幫襯呢間,我同朋友放低袋,未開爐,連炭都冇見到就去拎嘢飲,嘢食,返番埋個爐職員已經著好個爐,仲有1包已開嘅炭包,張單寫包2包炭,心諗喺咪燒到咁上下要問職員再拎1包。點知問佢果吓真喺火都嚟,第一句就窒頭窒勢邊個幫你開爐,仲質疑我哋自己開爐,之後就講第1包炭用晒嚟開爐。開爐要用晒成包炭?我就燒過咁多個唔同場都未試過啦,真心我見識少。最後仲勁冇禮貌咁成包炭扔過嚟,嘭一聲。1包炭30蚊,好似我哋貪佢包炭咁。啱啱搭dc入去都90蚊啦,呢30蚊who care?然後講下d飲品,食物。4個鐘包1支水 or 1罐罐裝汽水或茶,想要支裝飲品唔該18蚊,之後加1罐飲品唔該12蚊。明明張收據話包1支水 or 1罐罐裝汽水或茶,額外送多1支水 or 1罐罐裝汽水或茶。食選擇仲少過去打邊爐,個refill食物個盤仲細過老麥個餐盤,好多調味食物都要加錢買。book佢仲要綁信用卡,唔可以取消,no show會自己扣錢,焗去。真心奉勸大家,咁嘅燒烤場喺咪要幫襯啦。食氣仲飽過食嘢🤣🤣
真心奉勸大家,咁嘅燒烤場喺咪要幫襯啦。食氣仲飽過食嘢🤣🤣