2025-01-21
有時簡簡單單食個車仔麵就最暖胃價格親民,又可以揀好多餸,食菜食菇食肉乜都得、自由選麵餐尖沙咀 呢間就可以簡簡單單滿足幾個願望服務員的態度友善點餐時不會讓人感到壓力隨時可以詢問他們的推薦~車仔麵嚟講 最少三餸一麵 或菜底加$10最後平均一個面都大概$50左右only以下係幾種唔同餸嘅價錢$10韭菜/滷水蛋/時菜/蘿蔔/豆 卜/芝士腸/雞翼尖/紅腸/紫菜/陳皮魚蛋/金針菇$12牛丸/墨魚丸/貢丸/越南扎肉/豬皮/豬紅/魚片頭/香煎午餐肉/酸齋雞中翼/廚師腸/韭菜餃/魚皮餃/蠔皇小花菇/鬼馬炸魚腐/年工雲吞/$14台式蟹籽丸/豬耳/芝士丸/魚肉$18無雙魷魚/豬腩肉/豬手/牛腩/牛筋/陳皮鲮魚餅/秘製豬大腸/牛桕葉/爆汁潮汕牛肉丸/煙鴨胸/鮮墨魚餅/肥牛•麵底$13 粗面/幼麵/米粉/河粉/米線/油麵/公仔麵$15讚岐烏冬/出前一丁/白飯我的 自由選 $49- 紫菜、魚片頭、魚肉、幼麵配料都新鮮特別是魚片頭有鮮嫩的口感搭配上彈牙的幼麵荔枝蝦球$48外脆內嫩,蝦肉鮮甜懷舊小食拼盤$48有腸仔、魷魚、魚蛋適合與朋友分享
價格親民,又可以揀好多餸,
食菜食菇食肉乜都得、自由選麵餐
尖沙咀 呢間就可以簡簡單單滿足幾個願望
服務員的態度友善
點餐時不會讓人感到壓力
隨時可以詢問他們的推薦~
車仔麵嚟講 最少三餸一麵 或菜底加$10
最後平均一個面都大概$50左右only
以下係幾種唔同餸嘅價錢
台式蟹籽丸/豬耳/芝士丸/魚肉
麵底$13
粗面/幼麵/米粉/河粉/米線/油麵/公仔麵
讚岐烏冬/出前一丁/白飯
我的 自由選 $49
- 紫菜、魚片頭、魚肉、幼麵
配料都新鮮
特別是魚片頭有鮮嫩的口感