2024-06-20 2881 瀏覽
🇭🇰 旺角-天下糧倉牛肉火鍋專門店 朋友仔上次介紹我去食呢間係百寶利嘅打邊爐舖頭~~佢話啲牛都幾靚 所以今次就約咗人一齊去食🤟🏻價錢都幾均真~整體方面☑️•夠鐘就要走(即使冇客)•牛肉靚•環境整潔•肉類嚟到 會有牌話你聽食梗咩肉🔲 和牛火鍋放題 $217/人佢嘅火鍋配料,飲品,甜品,都係自助出去拎既~種類唔算話超級多 但以呢個價錢嚟講係幾好~~而我哋叫咗嘅湯底係牛骨湯,清清地放啲牛肉落去打邊爐,會食得個牛味更加出~~但係我聞到隔離打麻辣湯底 都好香好正咁~而火鍋配料大致都係平時嗰啲:有唔同嘅丸類,蔬菜…..而澱粉質亦都有好多選擇,連出前一丁同埋辛辣麵都有啊🤟🏻而我都食咗佢唔同嘅牛肉 佢比其他舖頭好既位就係佢會放個牌話俾你聽係咩牛肉~咁你下次再叫嘅時候就唔使諗得咁辛苦,究竟邊隻牛肉好食🤪⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址:天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓501-506號舖#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香
🇭🇰 旺角-天下糧倉牛肉火鍋專門店

整體方面☑️
•夠鐘就要走(即使冇客)
•牛肉靚
•環境整潔
•肉類嚟到 會有牌話你聽食梗咩肉

🔲 和牛火鍋放題 $217/人

🎏地址:天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #旺角 #旺角美食 #旺角餐廳#天下糧倉 @

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角
2024-05-24 2958 瀏覽
天下糧倉牛肉火鍋專門店 Granary Beef Hotpot📍旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓501-506號舖可能落雨關係,平時要訂位,今日上到去有幾檯客人,服務員睇完張BOOKING LIST後,話仲有張吉檯可以讓比我地,我地當然急不及待叫個牛骨湯底。佢哋嘅牛骨湯底真係超正,牛骨熬煮得入味,湯頭香甜美味,每啖湯都可以感受到濃郁嘅牛肉香味。佢哋既究極和牛放題好抵食,9點半後入座,只需$217/位,醬料費$13/位,如果是星期五六日公眾假期及前夕,會再加收$13/位。如果好似我地9點半前入座,就係$246/位,二佰幾蚊可以任食牛肉火鍋,對於牛魔王,食肉獸來說,呢個價真心抵。究極和牛放題首先送上一大盤牛肉,目測大概有2磅,有澳洲M7和牛、牛板腱、安格斯牛肩胛、一級肥牛、封門柳、澳洲和牛金錢展、鮮牛肉同埋牛脷片,真係太震撼喇!最頂級一定是澳洲M7和牛,肉質細嫩多汁,脂肪分佈均勻,口感極柔軟。富含油花的一級肥牛口感豐富肥美。牛脷片即是牛舌部位的肉,口感較爽,有嚼勁。來自牛的後腿部位的牛板腱,肉質結實有韌性,口感濃郁香甜。鮮牛肉肉質粘滑軟嫩,口感較滑溜。紋理細膩安格斯牛肩胛,口感

於牛魔王,食肉獸來說,呢個價真心抵。

牛脷片即是牛舌部位的肉,口感較爽,有嚼勁。來自牛的後腿部位的牛板腱,肉質結實有韌性,口感濃郁香甜。鮮牛肉肉質粘滑軟嫩,口感較滑溜。紋理細膩安格斯牛肩胛,口感鮮甜多汁。每款肉都有佢既特質,都非常好味。

如果食哂,可以encore牛肉,或者場內仲有好多美食,都係任取任食,當然食得哂先好嗌,避免做成浪費喔。
2024-05-23
  • 潮汕牛骨湯
  • 火鍋配料
  • 飲品
凌晨時分都可以食🐮和牛火鍋放題同🐣雞煲任食, 尋晚我哋去呢間仲要開到凌晨三點, 就算收工收得夜都可以去食餐好嘅😛佢哋仲有蔬菜🥬同丸類都係任食,有辛辣麵公仔麵估唔到仲有銀針粉添, 我哋就拎咗一包用雞煲醬煮佢超級正😍🫶🏻佢哋仲有自家製嘅餃子🥟都可以任食🥳飲品都有好多種🧃🥤而且甜品有雪糕🍦同龜苓膏☺️食完雞煲仲可以打邊爐, 🥩牛肉都好多款, 而且肉質都好新鮮, 咁嘅價錢仲可以任食, 而且仲要凌晨都仲開, 呢度真係宵夜好去處🥰

飲品都有好多種🧃🥤而且甜品有雪糕🍦同龜苓膏☺️

2024-09-14 0 瀏覽
朋友介紹我嚟到旺角試呢間牛肉放題,一入到去,我哋立即試咗佢哋嘅牛骨湯底。湯底經過長時間熬煮,有濃郁嘅牛肉香氣,入口香甜。放題只係$200左右,呢個價錢對於無限量享用高質牛肉嘅朋友嚟講,都幾抵食。送上來嘅大盤牛肉約有2磅,種類豐富,包括:🟩澳洲 M7 和牛肉質細嫩多汁,脂肪分佈均勻🟨牛版腱肉質結實,帶有嚼勁,味道濃🟪安格斯牛肩胛紋理細緻,鮮甜多汁。🟧一級肥牛油花均勻,入口即溶。牛肉肉質嫩滑。🟦牛脷片口感爽脆有嚼勁。除咗牛肉,場內仲有其他豐富選擇,包括蔬菜、海鮮同小食,我就食到超飽。

🟩澳洲 M7 和牛
肉質細嫩多汁,脂肪分佈均勻

🟨牛版腱
肉質結實,帶有嚼勁,味道濃

🟪安格斯牛肩胛
紋理細緻,鮮甜多汁。

🟧一級肥牛
油花均勻,入口即溶。牛肉肉質嫩滑。

🟦牛脷片
口感爽脆有嚼勁。

澳洲M7和牛🥩🥰2小時 任飲任食🤪🤩旺角中心地區!一定要預約🤩!極和牛放題😍🤪🤩🥳✅🌟💛澳洲M7和牛:這種高等級的和牛肉質鮮嫩,油花分布均勻,口感滑順,讓人一試成主顧。✅Prime牛板腱: 這部分的牛肉結合了香氣和肉質,適合喜歡嚼勁的人。🥩安格斯牛肩胛: 這種肉質較為結實,味道濃郁,搭配各種調味醬汁都非常適合。✅澳洲和牛金錢展:這部分肉質柔軟,味道鮮美,是和牛愛好者的最愛。🥩牛脷片:這種獨特的部位,口感滑嫩,是勇於嘗試新口味者的好選擇。燒片鮑魚骨餐:這道菜的創意十足,鮑魚骨的香氣與肉類相得益彰。麻雞飯: 作為主食的選擇,雞肉的鮮嫩和香氣與飯的搭配也相當完美。🌟overall:極和牛放題提供了一個優質的食肉體驗,無論是肉質還是服務,都讓人印象深刻。對於喜愛牛肉的人來說,這裡的多樣選擇和優質食材無疑會讓你滿意。如果你正在尋找一個能盡情享受肉類的地方,極和牛放題絕對值得一試!天下糧倉天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心5樓501-506號舖
澳洲M7和牛🥩🥰2小時 任飲任食🤪🤩

旺角中心地區!一定要預約🤩!

極和牛放題😍🤪🤩🥳✅🌟💛

🌟overall:

天下糧倉
天下糧倉牛肉火鍋專門店 (旺角)
2024-09-11 253 瀏覽
「天下糧倉牛肉火鍋專門店」喺旺角一直小有名氣👥因為一次過可以食到牛嘅唔同部位😉今次都係食究極和牛放題(2位).肉骨茶🍲有肉排🐖粟米🌽中藥🪴香料🌿入口藥材味重,但又可以接受到☺️.牛肉🥩包括澳洲M7和牛、prime牛板腱🐂安格斯牛肩胛、一級肥牛、封門柳、澳洲和牛金錢展🐄牛脷片、鮮牛肉💁🏻‍♀️M7和牛入口柔軟,肉味濃郁😋安格斯牛肩胛,紋理細膩😍帶油脂香,牛脷片爽口😆牛板腱肉質結實🤤.火鍋配料🍢有各種丸類、蟹棒🦀虎蝦🦐青口🐚豬大腸頭🐷菇菌🍄🍄‍🟫蔬菜🌽🥬🍅炸支竹、冬瓜🥒白蘿蔔🥕芝士腸、紅布腸🍖午餐肉、牛百葉🐮五花腩🐖鴨胸🦆鵝腸🪿豆腐、上湯伊麵、烏冬、銀針粉、出前一丁🍜炸響鈴、山根💛.甜品🍦雪糕有唔同味道😍有芒果🥭綠茶、蜜瓜🍈雲呢拿、薄荷🌱雪芭有芝麻、柚子乳酪🍊檸檬🍋多口味選擇😌龜苓膏🐢.飲品🥤有涼茶🫖茶類飲品🍵汽水、果汁🍹🧃
飲品🥤有涼茶🫖茶類飲品🍵汽水、果汁🍹🧃
  • 飲品
  • 雪糕
  • 火鍋配料
2024-08-19 614 瀏覽
食肉獸老公話想食牛肉火鍋放題,我帶佢嚟呢間book mark咗好耐嘅餐廳試吓,呢間火鍋店有任食雞煲。不過今日我哋淨係食咗火鍋,揀咗鴛鴦湯底,一半粟米豬骨湯,另一半就係皮蛋芫荽湯。粟米豬骨湯較皮蛋芫荽湯濃味,幾清甜。皮蛋芫荽湯係芫荽控必點的,勁量嘅芫荽加上皮蛋,好下火。Order了湯底之後店員就會送上一盤牛肉拼盤,牛肉拼盤打卡一流,大大盤好震撼,真係食肉獸啱晒。牛肉拼盤有多款牛肉及部位,有安格斯牛肩胛,澳洲M7和牛,牛脷片,鮮牛肉,金錢展,封門柳,一級肥牛及牛板腱。超豐富,每款都新鮮,肉質鮮紅,款款都有唔同嘅特質及味道。安格斯牛肩胛牛味香濃。和牛軟腍。鮮牛肉爽滑。除咗牛肉之外,老公仲嗌咗羊肉試吓,佢話羊肉都OK。出邊嘅雪櫃有餃子,蔬菜,各式丸類同埋烏冬,響鈴,即食麵等等。餃子有三款口味,白菜豬肉,粟米豬肉及韭菜豬肉,我哋試咗白菜豬肉,係灣仔碼頭,一盒盒用保鮮紙放入冰櫃,乾淨衛生。飲品嘅選擇都幾多,而雪糕都係任食,有多款口味。我就試咗蜜瓜味。

安格斯牛肩胛牛味香濃。

和牛軟腍。

鮮牛肉爽滑。

除咗牛肉之外,老公仲嗌咗羊肉試吓,佢話羊肉都OK。

今日同男朋友久違地出旺角行街,雖然天氣好熱但想過過邊爐癮🤣見到呢間主打係和牛牛肉放題瞬間就比佢吸引左🤩上到去見到樓面唔算好大,但環境好乾淨,而且員工好有禮貌。我哋叫咗一個鴛鴦湯底,分別揀咗牛骨湯同埋四川麻辣湯,湯底一到已經聞到麻辣嘅味道,簡直令人流晒口水,喺等待牛肉嚟嘅時候,我周圍睇吓佢嘅食物櫃,都有好多唔同嘅食物可以揀,例如鵝腸,鴨胸,豬大腸呢啲平時比較少見嘅食材,而且佢仲有龜苓膏食,可以俾大家下下火,牛肉嚟到嘅時候,真係一個視覺上嘅享受,一大盆牛肉而且有唔同嘅部位介紹,咁就可以知道自己鍾意嘅牛部位喺邊方便再叫👍由於男朋友唔食得太辣,所以我哋嘅麻辣都係揀咗小辣。湯底係打邊爐既精粹,兩個湯底比較之下麻辣真係完勝,一堆食材勁足料令湯底超濃郁,香口得黎又唔會太辣,每樣野食抌落去都吸晒浸香味,好味到令唔好辣既男朋友都食唔停口。牛肉既種類每款都幾重牛味同夠嫩口,最推鮮牛肉同牛板腱,食到停唔到口。而且牛肉嘅份量真係好多,我哋兩個都差啲食唔晒,飽到想試埋豬肉同羊肉都試唔到,唯有等大家試完話我哋聽好唔好食。其他配料方面最推鵝腸,白菜豬肉水餃同響鈴。食完所有野之後仲有唔同味雪糕(朱古力味最正)可以收尾

食完所有野之後仲有唔同味雪糕(朱古力味最正)可以收尾,超級滿足既一餐邊爐🤤
2024-08-13 471 瀏覽
環境🗺️ ⭐️⭐️⭐️🥜好光猛,夠冷氣🥜雪櫃感覺有點污糟,影響觀感湯底🍲 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥜潮汕牛骨湯牛味濃飲品🍸 ⭐️⭐️⭐️⭐️🥜無酒的🥜有多款鴻福堂飲品肉款🥩 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥜牛肉好高質,最中意安格斯牛肩胛同鮮牛肉🥜一開始比曬8款甜品🍧 ⭐️⭐️⭐️🥜有龜苓膏🥜雪糕好多味,雪櫃show仲有好多其他味,但無添貨其他🥟 ⭐️⭐️⭐️⭐️🥜特別有銀針粉、灣仔碼頭水餃🥜推介牛丸
環境🗺️ ⭐️⭐️⭐️
🥜好光猛,夠冷氣
🥜雪櫃感覺有點污糟,影響觀感

湯底🍲 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥜潮汕牛骨湯牛味濃

飲品🍸 ⭐️⭐️⭐️⭐️
🥜無酒的
🥜有多款鴻福堂飲品

肉款🥩 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🥜牛肉好高質,最中意安格斯牛肩胛同鮮牛肉
🥜一開始比曬8款

甜品🍧 ⭐️⭐️⭐️
🥜有龜苓膏
🥜雪糕好多味,雪櫃show仲有好多其他味,但無添貨

其他🥟 ⭐️⭐️⭐️⭐️
🥜特別有銀針粉、灣仔碼頭水餃
🥜推介牛丸
呢晚捐窿捐罅 嚟咗旺角一棟商業大廈入面嘅一間火鍋放題😉 呢間放題有和牛任食 但係都只需要$217 一齊睇吓性價比有幾高鍋底豬骨粟米湯 味道清清地 又唔會太過肥膩 淥蔬菜必備😌 秘製沙嗲鍋 非常推介大家嗌呢一個 花生味道香濃 同呢一度嘅牛肉好夾🥜 呢度嘅鍋底仲可以加錢揀食雞煲㗎 不過今日諗住瘋狂食牛 所以就咁嘅湯底已經好美味㗎啦😙究極和牛放題呢一個套餐包括咗10款肉類 主要都係食牛肉🐮 真係牛魔王需要試吓 一嚟就有一個牛肉拼盤 可以等我哋每款牛肉都試吓🙈 澳洲M7和牛 油脂感滿滿😌 Prime牛板腱 安格斯牛肩胛 呢兩款就比較瘦啲😮 一級肥牛 入口嫩滑😗 封門柳 牛肉味道香濃 小編最愛😻 澳洲和牛金錢展同埋牛脷片 兩款都細細片 size好適合一啖食咗佢👅 鮮牛肉 用沙嗲鍋烹調好似食緊沙嗲牛肉麵嘅牛肉一樣😋 仲有得嗌豬梅片同埋涮羊肉 我都幾鍾意佢嘅羊肉 味道都唔錯🐑自助區除咗肉類之外 蔬菜 丸類同埋餃子等等都係喺外面自助區可以拎到👍🏻 自助區嘅食物排列整齊 種類都幾多元化 我就最鍾意佢嘅蔬菜 因為洗得好乾淨🤩飲品有多款汽水 無糖茶 韓國品牌嘅飲品 枝裝飲品選擇 款式好多 兩個雪櫃都滿晒😎

鍋底

究極和牛放題

自助區

飲品
有多款汽水 無糖茶 韓國品牌嘅飲品 枝裝飲品選擇 款式好多 兩個雪櫃都滿晒😎 如果想同朋友飲啤酒高興吓 就需要額外加錢🍻

雪糕
有兩個本地品牌嘅雪糕 今日試咗朱古力同咖啡味嘅雪糕 個人比較鍾意da dino嘅雪糕多啲🍦 味道較濃郁

呢個價錢能夠食到澳洲和牛 真係算好抵㗎啦 即刻約你身邊嘅牛魔王朋友嚟刷餐勁啦🤓
2024-08-08 434 瀏覽
依家火鍋店越嚟越流行. 但呢間位於旺角百寶利既天下糧倉牛肉火鍋專門店真心值得推薦! 佢地既究極和牛放題價錢超抵,而且選擇眾多,cp值極高!!👍🏻👍🏻究極和牛放題當然唔少得有靚牛肉. 一大盤牛肉,包括:澳洲M7和牛,牛板腱,安格斯牛肩胛,一級肥牛,封門柳,澳洲和牛金錢展,鮮牛肉同埋牛脷片. 全部都清晰表明冇呃秤! 最頂級一定係澳洲M7和牛, 肉質細滑,牛肉味濃! 安格斯同一級肥牛都相當出色,各有特色!食得晒唔夠仲可以無限添食要幾多有幾多! 但當然食得晒先好落單唔好做大篩鬼!除咗牛肉外其他火鍋配料例如丸類,水餃,各式麵食都係任意食用,而且種類頗多! 單單水餃都有6-7款.除咗嘢食, 各式飲品同雪糕甜點都有唔少選擇. 令人目不暇給!

2024-08-07 376 瀏覽
想放縱地食牛一定會揀去天下糧倉😎齊頭300有找,有齊哂好多野食,普通邊爐丸(貢丸,墨丸,芝士丸,牛丸),菇類,菜類,肉(五花腩,豬腸,雞翼,鴨胸…),腸仔,響玲,生根,餃子(食得出係灣仔碼頭☺️有幾隻味添呀)!里啲全部係自己去拎嘅!仲有得無限嗌勁多種類嘅牛!!!!一黎俾一大盤齊哂俾你試一次先,超級澎湃🤭好誇張系料理,啱哂打卡!2個人食基本上係絕對足夠,不過我地當然係放縱㗎啦😂😂有啲我地再encore!!!包括一級肥牛,牛肩胛,澳洲M7和牛,牛舌芯!第二盤都係排得好靚,好整齊!!當中牛肩胛同牛舌芯係2次點餐入面,質素完全無變,超高質呀🥹🎉係醬油方面,好深刻一個係自家制嘅蒜蓉蔥醬,係外面無食過,味道勁香,用黎點牛食真係不得了!!飲品好多下火嘅野,甚至乎有龜苓膏😂店主好貼心,加分❤️甜品就淨係得雪糕,伯爵茶味偏甜,而朱古力味非常之濃👍🏼👍🏼如果你鍾意咖啡,一定要試咖啡,好香超勁味🎉

想放縱地食牛一定會揀去天下糧倉😎

仲有得無限嗌勁多種類嘅牛!!!!

2024-08-04 297 瀏覽
前排行旺角,見到百寶利有間好抵食嘅火鍋放題,絕對係肉食者嘅天堂😋!除咗有超吸引嘅任食和牛,湯底、配料同調味料都應有盡有,食得好過癮。店內有8款上乘牛肉任食,包括澳洲M7和牛💥、牛板腱、安格斯牛肩胛、手切封門柳、澳洲和牛金錢展、一級肥牛、牛脷片同鮮牛肉。牛肉品質極高,可以一次過品嚐唔同部位,好過癮呀!尤其係澳洲M7和牛、安格斯牛肩胛同封門柳,肉質軟嫩多汁,仲有濃郁牛肉香氣。湯底選擇豐富,有香濃嘅螺片鮑魚雞煲、馥郁濃厚嘅四川翡翠綠麻辣鍋🌶️,以及秘製嘅沙嗲湯底等。沙嗲以秘製配方調配,好濃味,香氣撲鼻。除咗牛肉同湯底🥘,自助區內仲有眾多海鮮、丸類、蔬菜同麵類等,應有盡有。甜品方面有大阪牛乳雪糕等🍦,有朱古力,香芋,芒果,密瓜,薄荷,柚子口味等等,口感滑順creamy,好味又解膩👍🏻。最重要係,成個任食套餐只需$217,性價比好高,肉食愛好者絕對唔可以錯過!🍖🍽️

「天下糧倉」位於旺角西洋菜南街百寶利商業中心,為任食牛肉火鍋專門店,「究極和牛放題」九點半前入座$246+$13醬油費/位,價錢正常。由於主力食牛,湯底揀左比較清嘅潮汕牛骨湯,以免過於油膩,其他唔洗額外加錢嘅選擇有沙嗲、豬骨粟米及芫茜皮蛋湯。任食牛肉共有八款:澳洲M7和牛、Prime牛板腱、安格斯牛肩胛、一級肥牛、封門柳、澳洲和牛金錢𦟌、牛脷片。第一盤牛肉係超大份量嘅牛肉拼盤,有齊曬以上八款牛肉,其中澳洲M7和牛最為優質,油香與肉味最為突出;一級肥牛油花比例較高,食落較香口;安格斯牛肩胛脂肪較平均,肉質較結實;牛板腱無咩脂肪,肉味重啲但就比較有嚼勁;封門柳就會滑身少少;鮮牛肉非常滑,就算灼耐左都不影響口感。其實兩個人食完一盤牛肉都飽左七成,所以呢盤野3-4人 share就差唔多……因此我地之後都食唔到太多,主要都係係自助區拎返啲蔬菜/蘿蔔/雜菌黎食,其餘食物仲有各式丸類、牛栢葉、青口、豬頸肉、雞翼等等。

2024-07-10
2024-08-03 212 瀏覽
旺角火鍋店雖然有好多間但呢一間完全💯岩曬食肉獸既朋友🤣每位最平,只需$217🫨仲要可以揀任食雞煲,雞冇限任加之後再打邊爐🍲,so crazy當日我淨係揀左打邊爐冇食到雞煲,湯底揀左鴛鴦鍋(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)潮汕牛骨湯🐮好適合滾蔬菜類蔬菜會好香牛既鮮味👍🏻另外揀左秘製沙嗲鍋超級濃味,完全吾洗加任何醬油岩曬食肉😻既湯底佢既肉類一d都吾hea,豬牛雞都有齊✨澳洲M7和牛👍🏻肥瘦平均,肉質口感十分好✨Prime牛板腱安格斯牛肩胛✨一級肥牛✨封門柳✨澳洲和牛金錢展✨牛脷片(大推薦👍🏻)係靚部位,切成薄片,好容易進食✨鮮牛肉👍🏻鮮牛好正,好濃牛味❤️✨豬梅片✨涮羊肉自取區仲要有多款飲料🥤有肉類,多款蔬菜🥗,丸,餃子,麵類仲要有勁多款味道嘅雪糕🍦呢間餐廳真係一大班人黎食又CP值超高呀~~🌟🌟
旺角火鍋店雖然有好多間
但呢一間完全💯岩曬食肉獸既朋友🤣
每位最平,只需$217🫨
仲要可以揀任食雞煲,雞冇限任加
之後再打邊爐🍲,so crazy

當日我淨係揀左打邊爐
冇食到雞煲,湯底揀左鴛鴦鍋(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
潮汕牛骨湯🐮好適合滾蔬菜類
蔬菜會好香牛既鮮味👍🏻
另外揀左秘製沙嗲鍋
超級濃味,完全吾洗加任何醬油
岩曬食肉😻既湯底

佢既肉類一d都吾hea,豬牛雞都有齊
✨澳洲M7和牛👍🏻
肥瘦平均,肉質口感十分好
✨Prime牛板腱安格斯牛肩胛
✨一級肥牛
✨封門柳
✨澳洲和牛金錢展
✨牛脷片(大推薦👍🏻)
係靚部位,切成薄片,好容易進食
✨鮮牛肉👍🏻
鮮牛好正,好濃牛味❤️
✨豬梅片
✨涮羊肉

自取區仲要有多款飲料🥤
有肉類,多款蔬菜🥗,丸,餃子,麵類
仲要有勁多款味道嘅雪糕🍦
呢間餐廳真係一大班人黎食