2004-04-29
正如之前食評所言﹐雖然呢到係專售咖啡,但佢d咖啡就真係麻麻,至少我會覺得starbucks好d﹐其實唔係為左有個舒服環境"hair"﹐真係唔會選擇呢度﹐不境要付出三十蚊一杯0既咖啡,我會覺得有其他更好選擇。通常都係叫caramel latte﹐但水準好飄忽﹐有時ok但好多時會太甜,都好睇沖咖啡果個哥哥仔0既手神。mocha 都幾好﹐最鐘意上面果大大pat cream。佢d小食就唔多得﹐佢d cheesecake我就唔多欣賞﹐$25 好細件﹐最緊要係唔好食﹐delifrance 0既cheesecake 仲好味過佢(texture實d﹐cheese味濃郁d)、低過佢($20,大件d )有個唔記得咩雞肉三文治幾好味喎﹐經佢再烘一烘﹐熱辣辣脆脆地都OK 0既﹐不過30幾一份﹐再加埋杯咖啡就$60幾$70﹐如果以呢個價食個lunch唔算貴﹐但如果只係得一份just ok 0既三文治同一本麻麻地0既咖啡我就覺得唔多低不過無可否認呢度真係好好坐﹐尤其係又一城間分店﹐我諗係咁多間分店中都數一數二地方大同座位舒服﹐有時坐大sofa真係坐到想﹐或者坐高chair 上網都幾relaxing
mocha 都幾好﹐最鐘意上面果大大pat cream。