2004-07-30 9 瀏覽
嘩!好抵呀!! 有一日做完野肚空空就稔住搵d野食下. 咁arm見到奇華, 所以走入去睇下有mud好食啦. 一見到banana cake cost $4, 即刻買. 仲要有d合桃架, 又大個. highly recommend ah!!
2004-07-30 16 瀏覽
今早經過奇華,聞到陣陣香味,吸引左我入去,然而,揀黎揀去,竟然最後都係揀番最傳統,由細食到大既龜包…講真,龜包真係幾好食,大大個,雖然無餡,但係有好香既呍 呢嗱 味,所以一d都唔寡,仲甜甜地添!
2004-07-30 11 瀏覽
蛋味香濃,不油不膩.
蛋味香濃,不油不膩.
2004-07-24 28 瀏覽
除左麥方包之外,我建議大家可以試下提子方包,都唔錯架,方包甜甜地,又有一粒粒既提子,就算唔夾任何野,齋食都好好味!
(非會員)
2004-07-23 18 瀏覽
依度都有4片裝,幾好噃!依片麵包好香牛油味,仲好大塊添,同美心嗰D清清地嘅麥方包唔同。用嚟夾三文治吃最好不過喇。
2004-07-23 7 瀏覽
每個禮拜都有一樣野特價,呢次係杏仁餅,一包8塊,size比榮華細d,但好足料好多杏仁粒粒,幾好食!!!!
2004-07-23 16 瀏覽
去奇華買左個綠茶蛋糕做早餐,唔錯唔錯。真係有綠茶味,口味幾清新,唔會太甜,個蛋糕係蒸既,好鬆軟,同類仲有其他味道,如朱古力,呍呢嗱,下次可以試下,不過我諗綠茶味會特別d。
2003-05-19 10 瀏覽
面飽餅食款式多0左,我最鍾意食芝士方飽,提子方飽,杳仁酥皮賓,糯米....正!