2024-08-27
慈雲山好出名,想試好耐了。可惜覺得叫錯Pizza試唔出真賣點,下次要叫咖喱牛腩批,或者特色批。店舖好溫馨,兩公婆經營。有一點要留意就係,一路食嘅時候,廚房啲煙供哂出嚟搞到成餐飯隻眼都好澀,漏晒眼水,要快快食完撤退。// 孖寶炸雞網上好多人話炸雞好好食,就叫咗嚟試。覺得還好,的確係肉嫩、比KFC冇咁炸得誇張、皮脆。 炸得剛剛好,有七味粉喺面,正常發揮,但就冇網上形容到特別出眾。// 夏威夷批擺咗喺枱3-4分鐘先食,被冷氣大風吹嘅環境下,仍然可以係辣手,係驚喜嘅,證明啲芝士覆蓋得好全面。個Pizza底都好軟熟,成個都係厚批,要講下佢pizza似係麵包底多,唔係出面啲正宗pizza皮,睇你有幾追求正宗Pizza~不過今次真係叫錯咗,呢款Pizza冇咩特別,都係菠蘿、蕃茄醬、火腿、洋蔥、芝士,唔係好試到得出佢打出名堂嘅特別咖喱牛腩批。下次一定會再嚟試!一人餐幾抵食,又可以試到哂兩樣嘢
店舖好溫馨,兩公婆經營。
// 孖寶炸雞
// 夏威夷批