2024-01-28
今次黎食𝕝𝕦𝕟𝕔𝕙,一坐低見本𝕞𝕖𝕟𝕦已經好厚😃真係好多選擇,佢嘅招牌最出名就係十勝厚切豬扒🐷炭燒厚切豬扒飯🐷🍚 配 七味炸雞🍗 $53一上菜即刻嘩一聲,塊豬扒真係勁厚勁大塊🤩🤤食落咁厚以為會好鞋啦,點知食落好都嫩滑,唔會鞋喎🤩果然係招牌😆😆一大塊豬扒仲可以加多款小食,佢有餐肉蛋、瑞士雞翼、七味炸雞或者脆皮腸😆我地就揀左炸雞🤤🍗炸雞仲有兩舊大大舊🤤🤤炸得好脆配埋七味粉有少少辣😆好食❗️食完成碟真係好飽🤤🤤🤤花之戀什錦壽司盛合🍣 $88佢徐左西餐外,仲有好多日式定食架🇯🇵今次就叫左個花之戀什錦壽司盛合🍣🤤佢壽司有花之戀×2、鯛魚×2、赤蝦×1、帶子×1、北奇貝×1、油甘魚×1&鰻魚×1,總共9件壽司🍣仲要配埋一碗豬骨湯烏冬同埋富士蘋果🍎沙律,仲要唔洗加錢叫左杯檸檬洛神花蜜😃壽司方面,當然不能同高綠壽司鋪比啦😆😆但都唔差嘅,都算新鮮嘅😃😃烏冬係日式稻庭滑滑烏冬,湯底係豬骨湯,味道都係正常😆😆食完呢個餐又係超飽😆😆總括黎講,呢間餐廳真係好多選擇,有選擇困難症嘅朋友真係可能揀半個鐘都未揀到😆😆佢仲有据扒、蛋包飯、拉麵🍜......午市套餐仲要又大碟,價錢好抵添,所以性價比真係超高😆😆
真係好多選擇,佢嘅招牌最出名就係十勝厚切豬扒🐷
炭燒厚切豬扒飯🐷🍚 配 七味炸雞🍗 $53
炸雞仲有兩舊大大舊🤤🤤炸得好脆配埋七味粉有少少辣
😆好食❗️
食完成碟真係好飽🤤🤤🤤
花之戀什錦壽司盛合🍣 $88
佢徐左西餐外,仲有好多日式定食架🇯🇵
今次就叫左個花之戀什錦壽司盛合🍣🤤
食完呢個餐又係超飽😆😆