2024-12-29 0 瀏覽
早幾年朋友介紹食呢間海鮮店之後就每次落西貢食海鮮都係幫襯呢間因為價錢公道而且烹調食物嘅水準好高呢度可以去街市買海鮮喺呢度加工亦可以喺呢度點海鮮即煮次次嚟都係超級好味而且服務非常好今晚叫咗隻大紅蟹叫咗廚房雪凍好似潮州凍蟹咁食勁好味椒鹽瀨尿蝦,非常推介鹽焗奄仔蟹蟹膏油香味濃好似食咗個鹹蛋黃咁椒鹽鮑魚,冇得頂白灼墨魚點日本芥末及豉油都好好食仲有鹽焗花螺,螺肉超爽口白灼海中蝦仲有油鹽花甲最後肉食有個酥炸豬肉整餐所有食物都非常高質
早幾年朋友介紹
而且服務非常好
今晚叫咗隻大紅蟹
叫咗廚房雪凍
好似潮州凍蟹咁食勁好味
椒鹽瀨尿蝦,非常推介
鹽焗奄仔蟹
蟹膏油香味濃
好似食咗個鹹蛋黃咁
椒鹽鮑魚,冇得頂
白灼墨魚點日本芥末及豉油都好好食
仲有鹽焗花螺,螺肉超爽口
白灼海中蝦
仲有油鹽花甲
最後肉食有個酥炸豬肉
整餐所有食物都非常高質
大約十二點半到鋪頭,入座之後叫咗兩次先嚟幫我哋落單。一點十分問點解仲未上菜,侍應就話廚師喺度食緊飯,等佢食完先煮。呢個時候已經覺得好誇張啦,兩個細路仔等到肚餓,再過十分鐘去催,過咗十分鐘先上咗三個餸,呢個時候已經等咗成個鐘,之後又等咗十分鐘先上埋其他兩個餸。蝦同埋瀨尿蝦都唔新鮮,瀨尿蝦仲有兩隻差到唔敢食,佢哋後尾補返幾隻俾我哋,但都係有啲好唔新鮮!諗住行到最後嗰幾間平啲,反正都係食海鮮,點知質素咁差,服務又差,搞到好似欠咗廚師同侍應錢咁。唔會再去啦。

諗住行到最後嗰幾間平啲,反正都係食海鮮,點知質素咁差,服務又差,搞到好似欠咗廚師侍應錢咁。

唔會再去啦。
2024-09-29 235 瀏覽
今日自己買海鮮去加工西貢出名食海鮮,不過加工嘅地方都好緊要我比較推薦呢間富雅海鮮酒家做加工或食小炒,夠鑊氣味道做得好好,佢哋收費又比較合理,我自己比較鐘意買嚟加工我覺得更加平同新鮮,一般去西貢海鮮酒家食一餐飯如果要有象拔蚌刺身,紅瓜子,炒蟶子王,蒸鮑魚加多一兩個小炒無3-4千都落唔到樓,好似我咁樣買嚟加工加埋2千左右啦,大家可以嚟試下呀🥰
今日自己買海鮮去加工
西貢出名食海鮮,不過加工嘅地方都好緊要
我比較推薦呢間富雅海鮮酒家做加工或食小炒,
夠鑊氣味道做得好好,佢哋收費又比較合理,

2023-11-01 723 瀏覽
今晚第二次試二人餐。揀左龍蝦伊面、薑蔥焗蟹、油鹽水蜆、清蒸水上鮮(黃花魚)龍蝦伊面:不過不失,有一隻細龍蝦,面份量好夠多,打包都仲得!油鹽水蜆:第二次試,都係好濃好香,蜆好嫩,好大隻,份量又係食極都有,足夠二人食到夠有突。薑蔥焗蟹:都有一隻,好入味,唔會太咸,勁香!黃花魚:呢個最得,肉滑嫩口,岩岩好…!豉油味好夾條魚,蔥絲調味,蒸得岩岩好,實在發揮得最好嘅質素地理位置唔靚,唔係食過返轉頭嘅,根本未必會試,因為四周圍海景唔係特別靚,以萬聖節當晚人流都咁冷清,真係覺得好淒涼,其實呢間野質素同性價比都好得,冇湯遊客,無賺你幾多。仲勁好服務,俾哂熱毛巾抹手,時常幫手收蟹殼,好好的招待。實在值得推介同一試!
今晚第二次試二人餐。
揀左龍蝦伊面、薑蔥焗蟹、油鹽水蜆、清蒸水上鮮(黃花魚)

薑蔥焗蟹:都有一隻,好入味,唔會太咸,勁香!

實在值得推介同一試!

海鮮二人餐
2023-10-31
海鮮二人餐
2023-09-15 495 瀏覽
今次我地自己捉咗兩三條魷魚同一條魚加工再叫咗幾個小菜味道好好 👍🏻👍🏻仲要價錢好平好似係咁多間西貢咁多間酒家比較平嘅 除了可以自選海產食材,加工油料炮製外還有這定價海鮮餐已包加一茶芥,人頭越多款式越多

今次我地自己捉咗兩三條魷魚同一條魚加工
再叫咗幾個小菜
味道好好 👍🏻👍🏻
仲要價錢好平
好似係咁多間西貢咁多間酒家比較平嘅

除了可以自選海產食材,加工油料炮製外
還有這定價海鮮餐
已包加一茶芥,人頭越多款式越多

2023-05-08 849 瀏覽
西貢白沙澳朝聖之旅,我們廿幾個教友,一起去「古道行-白沙澳」朝聖,中午時間就去西貢海鮮街食海鮮。這一間「富雅海鮮酒家」 聲譽是頗好的,最起碼不會劏遊客,而且招呼都殷勤,繁忙時間,店員也不會黑面 ~白灼海蝦 : 在海鮮街 , 海鮮新鮮就是正常,白灼海蝦最講求新鮮,蝦肉爽口彈牙,不用沾豉油已非常好吃 , 沾上豉油也會有提鮮的效果 ~蒜子胡椒湯煮蜆 : 這個真是十分好吃 , 蜆肉鮮味飽滿不在話下,個蒜仔蒜蓉湯真是其靈魂之所在,鮮味無窮也 ~菠蘿咕嚕肉 : 咕嚕汁味道調得很平均 , 不會過酸也不會太甜 , 也不會搶喉, 咕嚕肉雖然未稱得上是很脆口,但也不算頽,水準中上 ~古法蒸鮑魚 : 新鮮鮑魚夠新鮮 , 只要蒸得不過火就必定好吃,這道蒸鮑魚,水準發揮正常 , 雖然沒有驚喜 , 但也沒有什麼好挑剔 ~清蒸三條魚 : 筆者並非是 "好魚" 之人 , 分不清楚是什麼魚類 , 但看到三條魚是不同種類,吃起上嚟味道也不同 , 可以這樣說魚沒有腥味 , 但魚有魚味 ~本篇完 ~

本篇完 ~
2022-03-24 1604 瀏覽
早排係西貢行完山 趕住係6點前食海鮮所以就行左捷徑係另一邊小巷轉入去海鮮大街🤭為左把握時間食心愛嘅海鮮 我地都好心急咁搵餐廳🥺行左幾步就見到呢間酒家好似幾抵食 食完都好滿足🤩🥰.💫超值自選海鮮全包宴 ($540/3人).🌟香蒜椒鹽游水墨魚墨魚份量多🦑 有好香既椒鹽食嘅時候睇部位 有d爽有d硬左少少趁熱食都唔錯 .🌟清蒸海上鮮蒸魚好難把握時間🐟所以去海鮮酒家食蒸魚就比起係屋企食更有保證魚肉嫩滑 蒸魚豉油調味好好.🌟芝士焗龍蝦(伊麵底)點左呢個芝士焗龍蝦有個伊麵底就夠晒飽肚龍蝦足料 而且都好易拆得開🦞.🌟椒鹽瀨尿蝦呢個椒鹽瀨尿蝦好出色 係成餐嘅MVP😋!瀨尿蝦大大隻 又有鮮味好易就可以成隻起肉食 真係想食多幾隻😙.🌟生炒骨雖然呢間係海鮮酒家 但係佢嘅小炒都好好味😳生炒骨夠鑊氣 而且冇骨啖啖肉.成個餐唔使加一仲奉送油菜一碟🥬份量多而且即點即做 真係幾抵食🤓
早排係西貢行完山 趕住係6點前食海鮮
所以就行左捷徑係另一邊小巷轉入去海鮮大街🤭
為左把握時間食心愛嘅海鮮 我地都好心急咁搵餐廳🥺
行左幾步就見到呢間酒家好似幾抵食 食完都好滿足🤩🥰
💫超值自選海鮮全包宴 ($540/3人)
🌟香蒜椒鹽游水墨魚

墨魚份量多🦑 有好香既椒鹽
食嘅時候睇部位 有d爽有d硬左少少
趁熱食都唔錯
🌟清蒸海上鮮

蒸魚好難把握時間🐟
所以去海鮮酒家食蒸魚就比起係屋企食更有保證
魚肉嫩滑 蒸魚豉油調味好好
🌟芝士焗龍蝦(伊麵底)
芝士焗龍蝦(伊麵底)

點左呢個芝士焗龍蝦有個伊麵底就夠晒飽肚
龍蝦足料 而且都好易拆得開🦞
🌟椒鹽瀨尿蝦
椒鹽瀨尿蝦

呢個椒鹽瀨尿蝦好出色 係成餐嘅MVP😋!
瀨尿蝦大大隻 又有鮮味

生炒骨夠鑊氣 而且冇骨啖啖肉

成個餐唔使加一仲奉送油菜一碟🥬
份量多而且即點即做 真係幾抵食🤓
2021-10-30 909 瀏覽
芝士龙虾没有芝士。水墨鱼的份量就他么几块鱼也没有还要加钱。除了青菜菜好吃,我来帮大家踩雷。不要来除了青菜菜好吃,我来帮大家踩雷。不要来除了青菜菜好吃,我来帮大家踩雷。不要来为啥还不让我登了,又不好吃
芝士龙虾没有芝士。
水墨鱼的份量就他么几块
鱼也没有还要加钱。
为啥还不让我登了,又不好吃
2021-10-24
10 分鐘 (堂食)
$200 (宵夜)
2021-08-03 1118 瀏覽
📍#富雅海鮮酒家🇭🇰香港西貢西貢海傍街27號地下#MFJ西貢 #MFJ中菜 人均消費: HKD440味道: 👅👅👅👅賣相: 👀👀👀價格: 💰💰💰環境: 🌹🌹服務: 👨🏻👨🏻性價比: ⭐️⭐️⭐️回頭率: 🔆🔆遊完船河當然要食個海鮮餐!今次不食近碼頭那邊的大酒家,反而去了海鮮街盡頭的富雅海鮮酒家!酒家有幾個小舖位,有點像茶餐廳,當然無大酒家般優雅舒服,但尚算可以⭐️白灼九節蝦🦐細蝦來說,除了赤米,九節蝦為第二愛蝦雖細隻但口感比爽口,份外鮮甜,加上辣椒豉油簡直絕配⭐️椒鹽瀨尿蝦🦞賴尿蝦雖然細隻,但椒鹽做得幾不錯!而且隻隻賴尿蝦都有膏,仲要勁粗勁香,正!⭐️沙薑雞腳🐔又爽又入味的沙薑雞腳!沙薑口感亦好味!送酒一流!⭐️清蒸鮑魚🐚雖則不是什麼貴鮑魚,但鮑魚好厚身,而且好軟稔爽口! 最喜歡是不落果皮而是用豉油蒸!💯古法鹽焗雞🐔想不到他們的鹽焗雞如此好味! 鹽焗做法跟大陸一樣,脆皮爽口!雞肉肥瘦適中,夠滑夠入味! 推介!⭐️薑蔥炒蟹🦀蟹肉既飽滿又鮮甜,食落有啖啖的蟹香!茨汁夠惹味,略嫌蔥不夠多🤣⭐️豉汁蒸蟶子🐚蟶子都算大隻,咬落爽口而不韌!豉椒味較淡,突出蟶子鮮味!雖然賣相較差,但其實味道不錯⭐️清蒸海上鮮🐟據說是花

📍#富雅海鮮酒家

環境: 🌹🌹
服務: 👨🏻👨🏻
性價比: ⭐️⭐️⭐️
回頭率: 🔆🔆

遊完船河當然要食個海鮮餐!

⭐️白灼九節蝦🦐
細蝦來說,除了赤米,九節蝦為第二愛
蝦雖細隻但口感比爽口,份外鮮甜,加上辣椒豉油簡直絕配
白灼九節蝦

⭐️椒鹽瀨尿蝦🦞
賴尿蝦雖然細隻,但椒鹽做得幾不錯!
而且隻隻賴尿蝦都有膏,仲要勁粗勁香,正!

⭐️沙薑雞腳🐔
又爽又入味的沙薑雞腳!沙薑口感亦好味!
送酒一流!
沙薑雞腳

⭐️清蒸鮑魚🐚
清蒸鮑魚

💯古法鹽焗雞🐔
想不到他們的鹽焗雞如此好味!
古法鹽焗雞

⭐️薑蔥炒蟹🦀
蟹肉既飽滿又鮮甜,食落有啖啖的蟹香!
茨汁夠惹味,略嫌蔥不夠多🤣
薑蔥炒蟹

⭐️豉汁蒸蟶子🐚
蟶子都算大隻,咬落爽口而不韌!豉椒味較淡,突出蟶子鮮味!
雖然賣相較差,但其實味道不錯
豉汁蒸蟶子

⭐️清蒸海上鮮🐟
據說是花英,實即就不知道🤣
魚好大條,目測1.5-2斤,魚身厚,剛剛離骨,蒸得幾好! 魚肉的確好香好滑,不錯不錯!
清蒸海上鮮

酒家環境對整體有點影響!此終有點迫,食得不太舒服!
坦白講,賣相來說的確麻麻!😂不過出品味道都幾不錯! 但性價比不算特別高,我會選擇多少少錢但坐得舒服一點

#seafood #fish #razorclam #shrimp #abalone #mantisshrimp #crab #chicken

#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #foodie #hkfoodie #fooddiary #foodblog #hkfoodblog #tastyfood #foodphotography #相機食先 #食好西 #吃貨 #香港美食指南 #香港美食 #西貢美食
2021-07-26
5 分鐘 (堂食)
白灼九節蝦
沙薑雞腳
清蒸鮑魚
古法鹽焗雞
薑蔥炒蟹
豉汁蒸蟶子
2021-07-11 825 瀏覽
當日於西貢碼頭購買自來海鮮,包括蟹,東星班等,再係店內叫多兩個小菜第一次去呢間酒家食因為行到好入,要係海鮮街街到最入最入,去到一個小碼頭旁,一般都唔會去到禁入,但見碼頭店介紹就一於試下.去到我同朋友們坐左碼頭,因為環境唔錯,又唔會太逼,我地叫左兩個小菜,十分鐘左右就到,自來海鮮有花蟹,所以諗住蛋白花雕蒸蟹,之後魚就清蒸,食完再等成20分鐘左右先到花蟹. 一睇佢蒸完個賣相已經心知不妙,而且仲係水蟹霉霉地(我地比佢個陣係識郁的),蛋白少,無花雕味. 蒸魚正常,滑身都唔會過火的. 但食完所有餸就好口渴,感覺好多味精. 價錢無錯係好抵,每人都係二百元(未計自來海鮮),但係應該唔會再去.

2021-05-30 766 瀏覽
叫咗西貢海鮮外賣,我哋叫的是套餐$180/位。見到好多食評都話好差,但食開西貢海鮮套餐的朋友仔都知道,這個價錢一定唔係俾靚嘢,但質素應該唔會太差,所以我都想知係咪真係咁差,但今次真係令我大開眼戒。我哋7個人叫咗7個海鮮,正常都會有個炒飯跟,原來炒飯都無。😓芝士龍蝦伊麵龍蝦有「嗡」味,我估可能係死咗一段時間,伊麵唔夠芝士味。豉椒炒蜆60%無開,可能有兩個原因,一係唔新鮮,一係未熟。薑蔥蟹啲肉有點「梅」鮑魚和元貝都係唔新鮮生蝦和瀨尿蝦是比較好的,瀨尿蝦仲有膏添👍,但是好細隻,感覺食得有點不太愉快。Whatsapp 番個老闆話啲嘢唔係好得喎,佢覆番我話龍蝦一定係生猛,剛買的,叫我用手食,我完全唔明佢意啦。😅總結:這個海鮮餐的確令我幾失望,希望他們會有改善。Hopsi性價比指數:45/100
叫咗西貢海鮮外賣,我哋叫的是套餐$180/位。

芝士龍蝦伊麵
龍蝦有「嗡」味,我估可能係死咗一段時間,伊麵唔夠芝士味。

豉椒炒蜆
60%無開,可能有兩個原因,一係唔新鮮,一係未熟。

薑蔥蟹
啲肉有點「梅」

鮑魚和元貝都係唔新鮮

總結:這個海鮮餐的確令我幾失望,希望他們會有改善。

Hopsi性價比指數:45/100

2021-05-19
外賣送餐
2021-01-18 843 瀏覽
假日來到西貢食海鮮, 比較出名的幾間海鮮酒家座位爆滿, 經過這一間見有侍應拿著宣傳單張招攬人客, 海鮮套餐選擇海鮮種類/數目與其他餐廳一樣, 而價錢較其他店舖便宜, 所以選擇這一間香蒜椒鹽游水墨魚🐙味道偏淡 香蒜椒鹽味欠奉, 炸漿鬆化, 可惜墨魚口感偏硬, 應該是烹煮時間過久薑蔥焗蟹🦀蟹size偏細, 蟹殼偏薄, 肉質略削, 薑蔥味不夠, 平時我是愛食蔥的人都沒有多吃😕 還好蟹蓋有一些蟹膏芝士焗龍蝦🦞伊麵底首先賣相已經不吸引😑芝士汁非常稀, 沒有芝士香濃味道. 伊麵煮得太久, 口感非常淋👎👎👎蒜蓉粉絲蒸元貝蒜蓉粉絲味道正常, 眼見只有一兩滴豉油, 味道淡淡的, 元貝肉質算是正常蒸海斑🐟這條魚賣相, 食材&烹調時間是這個海鮮套餐最好的👍 魚質新鮮, 肉質滑滑, 烹煮時間非常恰當椒絲腐乳唐生菜唐生菜夠新鮮, 正常椒絲腐乳味,可惜腐乳炒煮時不均勻, 引致某一兩條唐生菜沾滿很多腐乳, 味道非常鹹. 除以上第一點, 這個唐生菜味道都叫好最後送上生果🍊本人覺得這個海鮮餐, 除了蒸魚同唐生菜叫好&價錢較平, 其他沒有可取之處

香蒜椒鹽游水墨魚🐙

椒絲腐乳唐生菜

最後送上生果🍊

2021-01-17
2020-11-25 537 瀏覽
黎到西貢,梗係要食返餐海鮮啦!其實西貢有好多間店食海鮮,我地最後揀左呢間富雅海鮮酒家。點解?因為見佢幾平幾抵食我地就嗌左間2人餐,可以揀4款海鮮,佢亦會送個時菜。d圈圈唔係我填首先佢就黎左個芝士焗龍蝦配伊麵底芝士味唔濃郁,個汁好稀,食得出個伊麵求其搵水煮過,無咩味可言龍蝦就普通,份量唔算多之後就黎左個清蒸鮑魚其中一件鮑魚一黎就見d肉散開晒賣相唔好,食落就普普通通咁清蒸海上鮮-鯧魚呢樣就不過不失,算唔上鮮甜,但肉質都可接受。最後就上薑蔥焗蟹呢碟隔左好耐先上菜我地等左成20分鐘。呢碟蟹味道太重,調味太重手,食唔出蟹既鮮甜味,食完仲好口渴添最後埋單360蚊,每人180蚊。雖然係比其他店平,但食物質素麻麻地
黎到西貢,梗係要食返餐海鮮啦!

我地就嗌左間2人餐,可以揀4款海鮮,佢亦會送個時菜。

d圈圈唔係我填

首先佢就黎左個芝士焗龍蝦配伊麵底

龍蝦就普通,份量唔算多

之後就黎左個清蒸鮑魚

其中一件鮑魚一黎就見d肉散開晒
賣相唔好,食落就普普通通咁

清蒸海上鮮-鯧魚

呢樣就不過不失,算唔上鮮甜,但肉質都可接受。

最後就上薑蔥焗蟹

呢碟隔左好耐先上菜

最後埋單360蚊,每人180蚊。
雖然係比其他店平,但食物質素麻麻地

2020-11-22
1K
2020-11-15 323 瀏覽
讚1.可以坐係個小碼頭上開餐,呢啲天氣係一絕2.鳳爪好,厚肉入味;雞都好,皮薄肉滑,呢兩樣野都做得有水準彈1.叫海鮮酒家但海鮮麻麻,最主要問題係貨源唔太得,蜆肉削,蝦唔爽,黎呢度都真係得氣氛

1.可以坐係個小碼頭上開餐,呢啲天氣係一絕

同屋企人行完山搵間野食下咁好求其去呢間魚缸係吉嘅水都冇滴而隔離兩檔魚缸係有海鮮比大家睇睇個餐牌先👇🏼我地叫咗「三人共聚」,可以選5款海鮮我地揀咗:白灼海生蝦芝士焗龍蝦(伊面底)椒鹽瀨尿蝦蒜茸粉絲蒸元貝(每位一隻)香蒜椒鹽游水墨魚———————————-白灼海生蝦叫完之後店員話叫緊d蝦,所以呢款係最後先上嘅餸咁黎到之後食落,蝦冇鮮味,肉質又唔彈啦食落感覺唔係平時自買新鮮,識彈跳蝦嘅感覺,咁死蝦黎講佢都唔過份嘅我見店舖係有同船家合作嘅,個日佢魚缸又冇開,估計應該係要係船家到買先有靚野芝士焗龍蝦(伊面底)都係死龍蝦啦,隻龍蝦都唔臭嘅,冇咩味但係芝士有少少臭,同埋係溶唔到嘅衰過樓下食個50蚊一碟芝士乜乜出番去d酒樓食都好食過佢伊麵沾住d汁都冇咩味咁椒鹽瀨尿蝦咁食材本身都係冇咩味啦中間食落有一半都有膏嘅我覺得份量唔係咁抵蒜茸粉絲蒸元貝(每位一隻)成餐飯最好食個樣野係呢到!就係粉絲!!我第一啖食落去,粉絲口感剛好!夾起唔會散,入口順滑蒜味同醬油嘅味道配合得天衣無縫大家要食嘅話一定要試下粉絲至元貝,都係同其他海鮮一樣香蒜椒鹽游水墨魚炸得唔夠香,點埋個汁都係唔係好識欣賞墨魚口感軟淋呢個純粹個人口味問題

同屋企人行完山搵間野食下
咁好求其去呢間

魚缸係吉嘅水都冇滴
而隔離兩檔魚缸係有海鮮

比大家睇睇個餐牌先👇🏼

我地叫咗「三人共聚」,可以選5款海鮮

我地揀咗:
椒鹽瀨尿蝦
蒜茸粉絲蒸元貝(每位一隻)

———————————-
白灼海生蝦

叫完之後店員話叫緊d蝦,所以呢款係最後先上嘅餸
咁黎到之後食落,蝦冇鮮味,肉質又唔彈啦

芝士焗龍蝦(伊面底)

都係死龍蝦啦,隻龍蝦都唔臭嘅,冇咩味
但係芝士有少少臭,同埋係溶唔到嘅
衰過樓下食個50蚊一碟芝士乜乜
出番去d酒樓食都好食過佢
伊麵沾住d汁都冇咩味咁

咁食材本身都係冇咩味啦
中間食落有一半都有膏嘅
我覺得份量唔係咁抵

椒鹽瀨尿蝦

蒜茸粉絲蒸元貝(每位一隻)

成餐飯最好食個樣野係呢到!就係粉絲!!
我第一啖食落去,粉絲口感剛好!夾起唔會散,入口順滑

蒜味同醬油嘅味道配合得天衣無縫

大家要食嘅話一定要試下粉絲

至元貝,都係同其他海鮮一樣
蒜茸粉絲大蒸元貝(每位一隻)

香蒜椒鹽游水墨魚

炸得唔夠香,點埋個汁都係唔係好識欣賞
墨魚口感軟淋

呢個純粹個人口味問題

跟餐嘅菜

最後每人仲有兩舊橙,不過冇影
仲有佢一開始有碟花生放咗係枱都有影

個餐$540,最後埋單$550

本身都想算,海鮮唔鮮,不過都算係咁,係自己唔夠清醒
個伊麵我真係覺得嬲嬲地,芝士唔溶,個伊麵掛汁又冇咩味
個人接受唔到咁樣嘅伊麵

如果想真係確保到海鮮嘅新鮮度,魚缸有野嘅時候去食先係最好

坐之前要睇清楚先,想食到鮮甜海鮮嘅真係好失望

2020-10-02
其他
蒜茸粉絲大蒸元貝(每位一隻)