餐廳: 小曼谷泰國美食 (南角道)
資訊:

同朋友👧一齊喺九龍城,呢日佢👧話要發揮傳統思想🤣:喺九龍城就食泰國菜🇹🇭!我哋喺宋王臺站附近,見到呢間,去過佢其他分店,幾好味,於是就決定喺度開餐😆$118「豬肉碎生菜包」:豬肉碎要咗小辣已經好惹味,見到仲落咗紅蔥頭、洋蔥、芫荽,所以咁香口🤩;生菜就新鮮爽脆😋,用嚟包住豬肉碎一齊食,一個味清一個味濃,幾夾🤩$118「泰式咸肉炒椰菜苗」:椰菜苗幾新鮮,幾爽脆😋;鹹肉就當然有鹹香啦,一齊炒,互相發揮,幾好😆$122「招牌海南雞半隻」:海南雞🐓皮黃肉白幾好雞味🤩,不同部位有不同口感,仲有一碟秘製醬汁,要嚟沾雞食好惹味😋

2023-06-01 31 瀏覽
平時我諗唔到食咩又想食好d既話,我第一時間就會過黎九龍城食小曼谷,因為好簡單,而家去九龍城真係好方便,地鐵站一出就到,同埋小曼谷真係永遠幾時去食都會keep到水準,所以一個月食一次都唔會嫌多。今晚叫左半隻招牌海南雞,想講既係佢個份量其實好多,半隻都等於其他鋪頭一隻咁滯,雞肉好juicy又嫩滑,皮又薄唔會太肥,再加埋小小辣汁一齊食真係抵食又好食。之後叫左個泰式干炒豬肉片河又係好正,河粉炒得夠乾唔會太油,同埋d河粉唔會痴埋一舊舊,每一條都好夠味,豬肉片同埋芥蘭份量都唔少又好味,值得一試。最後叫左個細冬蔭公湯,真係好惹味,仲有兩隻大蝦,蝦肉彈牙又入味,真係會飲到停唔到口。

♡ 超人氣正宗泰國菜|小曼谷泰國美食 ♡-每次想食泰國嘢,我都會即刻諗起宋王臺站隔離嘅小曼谷泰國美食 ‼️😋價錢抵之餘 仲要勁好食🥰 今日心思思 就過咗嚟買個外賣返去食~- ♡ 招牌海南雞(半隻) ♡ $124佢哋嘅招牌海南雞每次嚟我都必點‼️一份半隻,非常多肉汁,啖啖都係滑嫩嘅雞肉,好好味。-♡ 泰式原味烤薄餅 ♡ $50烤薄餅好脆身,外脆內軟,就算唔加醬汁食都好開胃!-♡ 泰式干炒豬肉片河 ♡ $100河粉炒得好香,豬肉片又嫩又多汁,配埋香料同蔬菜,味道好豐富,真係好好食!-♡ 椰汁西米糕 拼 泰式千層糕 ♡ $60兩款甜品都好清新,用黎做飯後甜品就最適合不過啦😋-♡ 椰青 ♡ $50夏天又點少得飲椰青水?清涼解渴,我仲刮埋佢啲椰子肉食😆👍-❥ #⇢店鋪資料:小曼谷泰國美食 (南角道) (九龍城)九龍城南角道9-11號地下#-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處 #九龍城美食 #九龍
♡ 超人氣正宗泰國菜|小曼谷泰國美食 ♡
每次想食泰國嘢,
我都會即刻諗起宋王臺站隔離嘅
小曼谷泰國美食 ‼️😋

價錢抵之餘 仲要勁好食🥰
今日心思思 就過咗嚟買個外賣返去食~
♡ 招牌海南雞(半隻) ♡ $124

佢哋嘅招牌海南雞每次嚟我都必點‼️
一份半隻,非常多肉汁,
啖啖都係滑嫩嘅雞肉,好好味。
♡ 泰式原味烤薄餅 ♡ $50

烤薄餅好脆身,外脆內軟,
就算唔加醬汁食都好開胃!
♡ 泰式干炒豬肉片河 ♡ $100

河粉炒得好香,豬肉片又嫩又多汁,
配埋香料同蔬菜,味道好豐富,
真係好好食!
♡ 椰汁西米糕 拼 泰式千層糕 ♡ $60

兩款甜品都好清新,
用黎做飯後甜品就最適合不過啦😋
♡ 椰青 ♡ $50

夏天又點少得飲椰青水?
清涼解渴,我仲刮埋佢啲椰子肉食😆👍

#
⇢店鋪資料:
小曼谷泰國美食 (南角道) (九龍城)
九龍城南角道9-11號地下
#

#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處 #九龍城美食 #九龍城 #九龍城泰國菜 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港美食地圖 #香港泰國菜
2023-05-27 26 瀏覽
🍤🥘小曼谷泰國美食🥗🌶又嚟咗九龍城搵泰國野同屋企人一齊食,小曼谷泰國菜都係我首選,話曬呢度都係食正宗泰國菜餐廳🔸泰式鮮蝦炒金邊粉 - $110晚餐整體份量幾多,鮮蝦幾大隻。佢嘅金邊粉炒得幾乾身。無論顏色定味道上都唔重。幾平均🔸 泰式海鮮炒飯$120份量好充足!雖然外賣壓平左冇咁靚,但味道都仲係好好,海鮮有兩三隻大蝦,好香,炒飯粒粒分明,唔錯!🔸風味燒豬頸肉 - $130豬頸肉燒到外皮焦香。肉質有咬口,仲食到肉汁同油份,點埋秘製酸辣醬更顯風味🔸 泰式蠔餅 - $140 炸到非常鬆脆 ,完全唔會油,蠔嘅份量好多,做到每啖都食到嘅效果。大堆芽菜做底料,食幾啖蠔餅再加幾啖芽菜就唔膩都係維持一貫水準,下次都係揀番佢😆❤️
🍤🥘小曼谷泰國美食🥗🌶

🔸泰式鮮蝦炒金邊粉 - $110

🔸 泰式海鮮炒飯$120

🔸風味燒豬頸肉 - $130

🔸 泰式蠔餅 - $140

都係維持一貫水準,下次都係揀番佢😆❤️
2023-05-25
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
  • 泰式鮮蝦炒金邊粉
  • 風味燒豬頸肉
2023-05-22 32 瀏覽
雖然今日落雨,但都未減我同朋友想食泰野既意欲😎😎小曼谷泰國菜,其實已經好出名,由其九龍城區都係必揀咁濟👍👍7點去到已經坐滿哂,今晚因為我地得兩個人所以都要搭檯,平日都咁多人食,證明食物質素應該唔差🤗🤗 一睇meun 叫叫下已經成檯都係😅真係眼闊肚窄呀,好多野都想食最後叫左幾樣美食:🔆豬肉碎生菜包🔆鹹肉炒芥蘭🔆泰式鮮蝦炒金邊粉🔆豬牛雞串燒各一串🔆燒白鱔🔆兩杯鹹檸七🤤🤤🤤其實碟頭份量份量都好夠,我每次去親都必嗌既金邊粉,真係隻蝦大隻得黎,都係彈牙既👍👍鹹肉炒芥蘭,我想講啲鹹肉係多到一個點!勁足料,菜都唔係偷工減料,真係好入味,用來送金邊粉岩哂!串燒更加唔使講,牛肉,雞肉,雞腎,雞軟骨都好軟身,配埋個醬汁無得輸脆皮白鱔亦煎到脆卜卜咁,好香口👍提提大家一定要加埋沙嗲醬黎食,好味👍
雖然今日落雨,但都未減我同朋友想食泰野既意欲😎😎

小曼谷泰國菜,其實已經好出名,由其九龍城區都係必揀咁濟👍👍

最後叫左幾樣美食:
🔆豬肉碎生菜包
🔆鹹肉炒芥蘭
🔆泰式鮮蝦炒金邊粉
🔆豬牛雞串燒各一串
🔆燒白鱔
🔆兩杯鹹檸七

脆皮白鱔亦煎到脆卜卜咁,好香口👍
提提大家一定要加埋沙嗲醬黎食,好味👍

2023-05-15
今日有鐘意食泰國菜的外地好友👬來港旅行🧳,所以專程帶他到九龍城衙前塱道「小曼谷海鮮燒烤屋」晚膳,滿足其口福之欲。打開餐牌,菜式選擇也很多,我哋各人就點選咗自己想點選的食物🍽️!泰式鮮蝦炒金邊粉🦐,有著微微的酸甜味,金邊粉幼細,整體調味配合恰當、開胃,而且分量多,抵食😋!蟹肉🦀️雞絲魚肚𡙡,味道有D似碗仔翅,湯羮中的魚肚都好多,咬落就能感受到鮮味,另外加入了冬菇和雞絲,令湯羨更有口感及濃郁!泰式酸辣鳳爪🐔,鳳爪中的筋肉和軟骨質感豐富,而且容易入口,味道帶有酸、辣、甜等多種調味層次!泰式炸珍寶鮮蝦雲吞🍤,外層的酥炸麵皮非常脆口,內裡裹著鮮嫩的蝦肉又多又結實,咬落每一口都係蝦🦐,再把雲吞沾些泰式醬吃,簡直美味😋!泰式濕炒海鮮米粉🔥,米粉經過濕炒後口感非常彈牙,與蝦和鮮魷的鮮美口感相互融合,味道非常豐富,而芥蘭、西蘭花和紅蘿蔔更帶來了層次的口感和豐富的營養元素,為整道菜增添了色彩😋😋!

今晚食泰國菜當然黎li間MTR一出就係嘅小曼谷食啦, 味道正宗環境坐得舒服, QR Code order好方便.🥢泰式鐵板蠔餅 我要熱氣!! 我要鑊氣!! 我覺得店家li個蠔餅一次比一次好食, 我地俾個鐵板嘅煙”攻😂”左好一陣勁有鑊氣好正! 佢邊邊嘅酥脆感係一大特色, 而勁多蠔足料又多蛋嘅蠔餅都係店家嘅特色, 幾乎每次都食.🥢泰皇咖哩法包軟殼蟹 首先個法包🥖勁鬆軟, 外皮焗得脆到咬落有聲👍🏻, 當我地切開裝滿咖哩嘅法包, 濃稠嘅咖哩爆裂地流出, li個係完全唔辣而且勁好味. 軟殼蟹好大隻外脆肉軟, 我地2個人食超飽, 強烈建議3-4個人開心share, 因為軟殼蟹其實有好多件.🥤芒果椰汁沙𣲙大大杯, 鮮芒果打成, 完全無話一口芒果渣, 必飲!!🥤泰式奶茶我揀左小甜想信怕太甜嘅朋友仔都可以放心揀小甜, 因為完全無影響到Thai Tea個種*重茶*重煉奶*花奶絲滑感嘅味道.🥢以平日夜晚7點半都有人喺門口等位黎講book位絕對係smart架🤭.

🥤
芒果椰汁沙𣲙

大大杯, 鮮芒果打成, 完全無話一口芒果渣, 必飲!!
🥤

2023-05-18
慶祝紀念
生日
2023-05-16 29 瀏覽
🌟食泰國菜一定要去九龍城食小曼谷🤤📍位於:九龍城南角道9-11號地下香葉辣椒豬肉碎燴飯(配荷包蛋) $98肉碎整得好入味,又夠辣,加埋佢個荷包蛋啲蛋漿撈飯真係好好食泰式飛天炒通菜($108)通菜炒得又係好入味,辣辣地食到好爽🤭泰皇咖喱炒蜆 ($218)勁多咖喱汁,配個白飯食又係一流,啲蜆又好新鮮泰式生蝦刺身 ($128)食泰國菜當然唔少得要叫生蝦食啦!好爽口豬肉碎生菜包 ($118)分量夠多,多到食唔晒要打包泰式煲仔翅 ($108)呢個煲仔翅好好飲,又抵食,又係配白飯一流,魚翅撈飯
🌟食泰國菜一定要去九龍城食小曼谷🤤
📍位於:九龍城南角道9-11號地下

香葉辣椒豬肉碎燴飯(配荷包蛋) $98
肉碎整得好入味,又夠辣,加埋佢個荷包蛋啲蛋漿撈飯真係好好食

泰式飛天炒通菜($108)
通菜炒得又係好入味,辣辣地食到好爽🤭

泰皇咖喱炒蜆 ($218)
勁多咖喱汁,配個白飯食又係一流,啲蜆又好新鮮

泰式生蝦刺身 ($128)
食泰國菜當然唔少得要叫生蝦食啦!好爽口

豬肉碎生菜包 ($118)
分量夠多,多到食唔晒要打包

泰式煲仔翅 ($108)
呢個煲仔翅好好飲,又抵食,又係配白飯一流,魚翅撈飯

2023-05-14
  • 泰式馬拉盞炒通菜
  • 泰式生蝦
人來人住之《小曼谷泰國美食》今日約左朋友敘舊,諗起好耐冇食過泰國嘢,梗係去九龍城。因為怕落雨,所以揀左間最近地鐵站出口既泰菜,《小曼谷泰國美食》。六點九去到,已經得返最後一張檯,平日都咁受歡迎,食物質數應該好好,見到menu好多野都想食,最後order左:豬肉碎生菜包,鹹肉炒芥蘭,泰式鮮蝦炒金邊粉,兩杯鹹檸七,而且我哋仲order埋好出名既BBQ串燒添,每一碟既份量都好足夠,一定要講下碟金邊粉,味道好啱本人口味,不會太濕,鮮蝦大隻而且彈牙,豬肉碎生菜包正常味道,唔會太酸肉碎,炒芥蘭都好食,好爽口,最後真係要講下串燒,有:牛肉,雞肉,雞腎,雞軟骨,同埋佢地推介既脆皮白鱔,雞肉,牛肉有肉味juice,唔係雪藏肉,而雞腎,雞軟骨,爽脆juice唔會好硬,配合自制既沙嗲醬,簡直一流,沙嗲醬唔會太辣,啱晒唔食得辣既朋友仔,脆皮白鱔名不虛傳,皮脆肉嫩,又多汁,鐘意食鱔既人一定唔可以放過,不過要小心有一少少碎骨,酸辣汁配白鱔係必須的,酸酸甜甜辣辣好開胃,so yummy,下次一定會再黎,一定試下咖喱炒蟹同埋蒜蓉包。
人來人住之《小曼谷泰國美食》
下次一定會再黎,一定試下咖喱炒蟹同埋蒜蓉包。
2023-05-15
幫襯勁買💛小曼谷泰國美食🐘@minibangkok之前去過小曼谷嘅元朗同銅鑼灣分店,今次就encore嚟到九龍城總店🤓九龍城多泰國菜就人人都知,最緊要位置方便易搵📍呢間係地鐵站出嚟1分鐘就到😂 有隻吹氣公仔同你揮手隔離嗰間就係🌬 兩間餐廳share一個menu,應該都係姐妹店👯‍♀️Menu以曼谷BTS輕軌鐵路圖為設計🚂 正如BTS覆蓋範圍好廣,餐廳提供嘅食物種類都好多元化🎢 大部分小食都有分大或小份量,啱晒我地人少少,屋企已經煮咗飯又想加餸嘅朋友🙋🏻泰脆炸豬手✊🏻每次去食泰國菜都嗌豬頸肉同炸蝦餅,好似冇咩新意,一於試吓店主誠意推介嘅炸豬手🐽拆肉起骨,啖啖肉,配埋泰式調味醬,酸酸辣辣,好多蒜蓉粒,好惹味🤓 個底仲好貼心咁放咗張花邊吸油紙🧻極上牛小排沙律🥩牛小排份量巨多,仲多過沙律菜‼️ 外表焦香,內裏嫩熟,切成薄片,放係切碎嘅紫洋蔥、生菜、車厘茄、芫荽、辣椒同多款香料🥬 醬汁食落似係混合咗魚露同青檸汁🐟 帶有一定辣度,口感清新,最重要係營養豐富🌶泰式鮮蝦炒金邊粉🇹🇭金邊粉口感不錯,又夠入味🍳 加咗豆乾、豆芽、煎蛋、花生碎,同埋3隻拆殻挑腸嘅大蝦🦐 Pad Thai份量都幾多,食唔晒都可以留
幫襯勁買💛

小曼谷泰國美食🐘
@minibangkok

泰脆炸豬手✊🏻

極上牛小排沙律🥩

泰式鮮蝦炒金邊粉🇹🇭

泰式鮮蝦炒金邊粉

金邊粉口感不錯,又夠入味🍳 加咗豆乾、豆芽、煎蛋、花生碎,同埋3隻拆殻挑腸嘅大蝦🦐 Pad Thai份量都幾多,食唔晒都可以留返for聽日帶飯🫢

喺門口等外賣嘅時候,聞到好香嘅燒烤味勁肚餓🫢 Lunch有set嘅,一個main course包飲品,性價比更高💸 着校服或者出示有效學生證,五點前堂食有九折🧑🏻‍🎓

支持良心小店💛
外賣自取
泰式鮮蝦炒金邊粉
夜晚見堂食咁多人、咁熱鬧, 所以就揀咗外賣返屋企食!佢哋有好多款泰國菜式供選擇, 食物質素高, 最推介係芒果糯米飯!🐓原隻海南雞 - 海南雞可以揀半隻或原隻, 我就揀咗原隻海南雞, 可以同屋企人一齊分享~ 雞肉肉質鮮嫩多汁, 雞皮有油香, 又有光澤, 肥瘦均勻🍚招牌海南雞飯 - 雞肉肉質好嫩滑, 皮薄爽滑, 雞味濃郁, 啖啖肉!而白飯份量都真係幾多, 粒粒分明, 唔會太濕或太軟, 佢哋整嘅海南雞真係好好食, 很好下飯, 美味可口 😋!🥭芒果糯米飯 - 推介芒果好新鮮, 非常香甜, 口感柔軟, 一啲都唔酸!糯米飯Q彈有嚼勁, 同芒果係絕搭!另外會配上一小樽椰漿, 椰漿嘅甜味同香氣令整體嘅味道更有層次!

🥭芒果糯米飯 - 推介

2023-05-08
外賣自取
  • 芒果糯米飯
2023-05-11 20 瀏覽
間唔中就會想黎食泰國野一定係小曼谷!又方便黃咖喱牛腩香濃既椰香,少少甜甜地,唔會好辣,用黎撈飯真係好正菠蘿海鮮炒飯用左黃薑粉炒飯,d飯粒粒黃金色夠靚炒得幾好唔會好油有好多料,夠足料泰式鮮蝦炒金邊粉D蝦大大隻,都有好多隻!個炒炒得幾好,夠乾身味道岩岩好,加左少少青檸汁係好開胃!椰汁西米糕拼泰式千層糕點少得泰式既甜品!呢個雙拼兩樣都有得試椰汁西米糕有粒粒口感又清爽泰式千層糕椰香十足咬落夠煙un,正呀!
間唔中就會想黎食泰國野
一定係小曼谷!又方便

黃咖喱牛腩
香濃既椰香,少少甜甜地,
唔會好辣,用黎撈飯真係好正

菠蘿海鮮炒飯
用左黃薑粉炒飯,d飯粒粒黃金色夠靚
炒得幾好唔會好油
有好多料,夠足料

泰式鮮蝦炒金邊粉
D蝦大大隻,都有好多隻!
個炒炒得幾好,夠乾身
味道岩岩好,加左少少青檸汁係好開胃!

椰汁西米糕拼泰式千層糕
點少得泰式既甜品
呢個雙拼兩樣都有得試
椰汁西米糕有粒粒口感又清爽
泰式千層糕椰香十足
咬落夠煙un,正呀!
2023-05-10 23 瀏覽
📍小曼谷泰國美食 (南角道) (九龍城)九龍城南角道9-11號地下同朋友喺九龍城附近搵嘢食,見到有兩間小曼谷,今次是一是南角道依一間,睇吓兩間有咩分別都好。(抱住冒險家精神)🍤泰式鮮蝦炒金邊粉 $60食泰國嘢通常都會叫金邊粉,正正常常味道,不過lunch 份量黎講都幾大份。🧉椰汁雞湯$128呢個朋友係推薦必叫, 小編覺得味道唔錯,好香濃椰汁味,好鮮甜,配搭唔同材料(多到唔識講)令到煲湯更加入味! 超級多雞肉及蘑菇,大家下次可以試一試依個湯。豬肉沙嗲串燒x2雞肉沙嗲串燒x2牛肉沙嗲串燒x2 🍡串燒就即叫即燒,個人較喜歡豬,配搭秘製沙嗲醬,更加嘢味。直頭升華曬! 🍹泰式龍眼冰🛎️總結: lunch set 價錢合理,份量唔會令你失望,坐落環境鬆動,唔會令人有種好壓迫感! 地點⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
📍小曼谷泰國美食 (南角道) (九龍城)
九龍城南角道9-11號地下

地點⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)
2023-05-08 19 瀏覽
近排愛上咗泰國菜,心血來潮走咗去九龍城搵食~ 餐廳位於地鐵站旁邊,可以話係香港泰國美食數一數二嘅代表,多年嚟都keep到水準!食物款式繁多,都需要一段時間先睇得完個menu🤣 炒米粉嘅主要配料包括扎肉、蟹柳、豬頸肉粒、鮮蝦、洋蔥、甜椒、炒蛋等,打開蓋時香氣四溢,濕潤度啱啱好,味道有啲似星洲炒粉嘅濃郁版本,配上滿滿嘅材料令到整體口感更加豐富😌滷水豬手醬汁甜中帶鹹,豬手滷得好入味,軟硬度適中,個人十分喜歡,豬皮帶點煙韌,食落唔油,肉質嫩滑,啖啖肉,入口即化,調味料恰到好處,唔會過鹹,配飯一流呀!叉燒同臘腸係煲仔飯嘅經典搭配之一,叉燒肥瘦適中,軟腍唔嚡,油香四溢但食落唔膩,臘腸鹹香味突出,配上乾撈麵都幾特別,旁邊更有少量蔬菜幫助解膩,唔錯嘅combo🧡選擇困難人士認為豬頸肉配海南雞呢個搭配十分friendly,因為可以一次過試兩款菜式!豬頸肉爽口彈牙,海南雞嫩滑,無骨啖啖肉,油飯色澤夠黃而且好香,唔覺唔覺就清曬!船粉有牛/豬作配菜,牛肉豬肉有少少嚡但都OK,丸類反而幾有驚喜,一口一粒,爽口彈牙,河粉麵條滑溜,軟硬度適中,湯頭濃郁,幾掛汁,而且飲完都唔會覺得好口渴🤤

2023-05-06 23 瀏覽
小曼谷泰菜係銅鑼灣食過好幾次,今次同個泰菜lover嘅朋友去到九龍城食小曼谷海鮮孖寶💰$258每次都係我必食嘅,有蟶子/ 大虎蝦、扇貝/ 燒白鱔等等,好正咁,海鮮迷必食🧄牛油蒜蓉燒蟶子皇(3隻)蟶子大隻大大啖肉,熟咗好易起肉出嚟,肉爽口鮮甜,最正係牛油蒜蓉超香,仲有好多細銀仔魚,口感脆身🉐🐟燒脆皮白鱔(2串)好鐘意啲魚燒到魚油咇晒出嚟,又香口魚皮又脆,白鱔肉質爽口🉐🥘黃咖喱海鮮💰$128🥖泰式蒜蓉包(4塊)💰$48上次都食過覺得好食,所以再叫嘅,黃咖喱既香不辣,點薄餅/ 蒜蓉包都非常合適,蒜蓉包好脆,點多啲汁好食啲😋超鐘意🉐🥢泰式干炒豬肉片河💰$98除咗海鮮,我最鐘意呢碟炒河!有鑊氣有蛋香!味道調得好好,最正係有菜有肉咁食炒河🉐🥥椰青💰$49💰$700/2人🚩小曼谷泰國美食 (南角道) (九龍城) @minibangkok 📍九龍城南角道9-11號地下

小曼谷海鮮孖寶💰$258

🧄牛油蒜蓉燒蟶子皇(3隻)

🐟燒脆皮白鱔(2串)
好鐘意啲魚燒到魚油咇晒出嚟,又香口魚皮又脆,白鱔肉質爽口🉐

🥘黃咖喱海鮮💰$128
🥖泰式蒜蓉包(4塊)💰$48

🥢泰式干炒豬肉片河💰$98

🥥椰青💰$49

💰$700/2人
📍九龍城南角道9-11號地下
2023-05-03
10 分鐘 (堂食)