2014-01-08
今晚同老公出街食,又唔想食咁肥,最好就係揀食壽司👍次次都排晒大隊,難得老公放假,叫佢早啲去等位先,我去到佢已經喺度食緊蟹肉沙律,真係有蟹肉,唔係假蟹柳,做前菜好好,so fresh👍食淨少少先記得影相😏第一樣食嘅係油金魚刺身⋯個樣👌,食落就鮮味差少少,尚可,不過老公話塊葉有味,影響咗個刺身。老公話想食呢個聖誕限定嘅三文魚壽司,如果你係好鍾意食三文魚,真係一定要試👍首先係食咗個格仔三文魚,夠厚,個格仔條罅有啲汁,咬落去好有滿足感,等二件係上面係他他又有三文魚卷住,又有個二合一嘅口感,最後嗰個上面有個忌廉芝士,同個三文魚勁match!仲有呢個炸芝士波波,海鰻都好好味跟住我地食咗好多嘢,都算幾好,不過講新鮮,好似差少少,不過都👌帶子都幾大粒海膽都幾抵,但係個甜品綠茶大福就以呢個價錢就唔係好值架火車送壽司都幾得意,用ipad點餐真係幾方便,都幾滿意
食淨少少先記得影相😏
第一樣食嘅係油金魚刺身⋯
仲有呢個炸芝士波波,海鰻都好好味
帶子都幾大粒
海膽都幾抵,但係個甜品綠茶大福就以呢個價錢就唔係好值
架火車送壽司都幾得意,用ipad點餐真係幾方便,都幾滿意