OK
2004-07-25 290 瀏覽
OK,價錢稍貴,但人太多太迫。
OK,價錢稍貴,但人太多太迫。
2004-06-16 203 瀏覽
埋單每位$123,貴! 話就話係火煱buffet,D食物冇咩選擇,又唔係幾新鮮, 舉手冇人理,好似係比$去受氣咁,不過D糖水都幾ok~
埋單每位$123,貴!
2004-04-29 140 瀏覽
食火鍋,湯底另計,又有其他醬介茶錢加一,埋單一位差不多100蚊布丁幾好食
布丁幾好食
2004-02-13 80 瀏覽
好擠逼,好多人,好嘈,舉好耐手先有人理,而且火鍋料唔得,千祈唔好叫豬紅,唔知咩0黎0既,所以唔會再去
2004-01-26 54 瀏覽
年初四,6點幾去到,唔係好多人,點知到7點幾8點,差d迫到行到行唔到。熱盤無以前咁多,火鍋品種就差唔多,唯一多左就係雪榚,不過好似石頭咁硬,所以唔見有人食。
年初四,6點幾去到,唔係好多人,
點知到7點幾8點,差d迫到行到行唔到。
熱盤無以前咁多,火鍋品種就差唔多,
唯一多左就係雪榚,不過好似石頭咁硬,所以唔見有人食。
2001-02-06 13 瀏覽
旺角創興可算係幸福當中的表表者, 他的自助火鍋, 係我去過咁多間幸福樓之中最多最抵食, 熟既有龍蝦沙拉, 北京田鴨, 癩尿蝦有好多好多....生既有癩尿蝦, 蟹..等...另外, 服務就算係幸福樓當中最差喇, 我去問伙計, 佢推住個d 係什麼湯佢竟然答唔知, 仲話要就要唔要就算! 啍!都唔知什麼服務態度!不過真係抵食, 要平o野係要付出代價啦!

都唔知什麼服務態度!

不過真係抵食, 要平o野係要付出代價啦!
2000-12-23 15 瀏覽
火鍋自助餐,加一後每人大約一百二十!味道一般,但服務就十分惡劣!我都未見過做客人等位都要比人串!接待員、經理、侍應等!個個都好串!<br>九個人食火鍋,佢地竟然可以比張六人檯你,都可以話無問題!迫到死,食得唔開心!大家如有其他選擇的話,都係少去幸福X 為妙!
<br>
2000-12-15 12 瀏覽
老實講﹐食自助餐一百元左右其實已算合理﹐食品款式算多﹐好唔好食就大家將貨就價﹐肥牛就真係唔錯﹐其它味道一般行貨。<br>
<br>
(非會員)
我本來想book 檯食飯,叫佢fax個menu,點知佢fax個超貴的全包讌,再打電話叫個平d o既menu, 佢就好串咁話小菜好平,四五十都有,來到先有得睇,仲提醒我7:00 前要落訂,否則留唔到檯
2000-06-28 28 瀏覽
火鍋buffet 完全唔掂~ ~__~
火鍋buffet 完全唔掂~ ~__~