2022-10-28
🤍御名園🖤將軍澳唐俊街12號天晉匯1樓102號舖📍今日約咗好耐冇見嘅朋友喺將軍澳區食飯,知道PopWalk呢度中菜晚市做緊特價優惠,環境有幾舒服,決定試一試🥣舞茸合桃燉土雞 $33.8每日都有特價嘅是日燉湯,我哋試咗呢款湯又幾足料好味!入邊有雞件、舞茸、合桃、紅棗、大量菇菇同豬肉,飲落甘甜非常滋潤!🐤潤燒石岐乳鴿 $50夜晚都竟然仲有特價乳鴿,乳鴿燒得非常香口,外皮仲係脆卜卜,叫一隻兩個人share食啱啱好。🍲蝦子海味炆伊麵 $138超級大份!真係食唔晒要打包,除咗有蟲草花仲竟然有大量海參粒粒,伊麵炒得啱啱好唔會太淋。🥬瑤柱海味雜菜煲 $108叫咗個雜菜煲清清地夠晒健康,除咗好多菜之外亦非常多雜菇,啱晒配其他煎炸嘅小菜食。🦐黑松露醬爆蝦球 $148黑松露控必試!啲黑松露醬多到成個底都係,翠玉瓜同埋香菇都好清甜,不過蝦球就鹹咗少少~
🖤將軍澳唐俊街12號天晉匯1樓102號舖
🥣舞茸合桃燉土雞 $33.8