2012-03-06
相信大多人都知道德興振華會一向以火鍋經營為主,但因為近排內部裝修嘅關係,暫時以粵菜經營。今次得朋友介紹,所以同屋企人去試一試!本來以為打邊爐先有房坐= = 我問過喇 就算係2-3人等等都會有房坐!呢度嘅菜色都係以家常便飯為主,買相同味道都唔差!^^加上價錢同一般餐廳都差唔多 都算OK抵食!大家不防試一試^^蒜片牛柳粒真係整得好好味!唔會話炒得太「UN」,加上有埋蒜片 好香!涼瓜炆倉魚都唔錯 個汁整得幾好 其實我本身唔中意苦瓜嘅...但佢唔會炆到條魚太苦 仲接受到所有唔食苦瓜嘅人 都不防試下!^^炸子雞啲皮好脆 肉唔會太「鞋」芝士大蝦伊麵真係好正 芝士味好重!同埋啲蝦真係好大隻XD波羅生炒骨味道適中 唔會太酸薑蔥魚雲煲 啲魚雲唔會太濕 乾乾地 幾好味沙爹牛肉粉絲煲 牛肉冇炆得老 不過我本身嘛嘛地食身得辣 所以算得個煲辣左啲 不過試下都OK
今次得朋友介紹,所以同屋企人去試一試!
呢度嘅菜色都係以家常便飯為主,買相同味道都唔差!^^
加上價錢同一般餐廳都差唔多 都算OK抵食!大家不防試一試^^ 蒜片牛柳粒真係整得好好味!唔會話炒得太「UN」,加上有埋蒜片 好香!
所有唔食苦瓜嘅人 都不防試下!^^ 炸子雞啲皮好脆 肉唔會太「鞋」
芝士大蝦伊麵真係好正 芝士味好重!同埋啲蝦真係好大隻XD 波羅生炒骨味道適中 唔會太酸
薑蔥魚雲煲 啲魚雲唔會太濕 乾乾地 幾好味