2018-02-06 200 瀏覽
繼上次不愉快經歷之後,帶著一絲希望再試多一次依一間嘅pizza hut係唔係因為新開張而未有準備好,但再喺午餐時間再食多一次之後,可以肯定唔會再有下一次,無論喺等位、落單、食物、員工方面都未達到茶餐廳嘅水準,何況pizza hut嘅水準,絕對食茶餐廳都好過食依一間pizza hut,如果唔係何文田廣場冇嘢食都唔會食到香港最差嘅pizza hut 喺度提醒大家,記得記得記得記得要試一下依一間異常劣食嘅pizza hut 一試難忘,二試勇敢,三試愚蠢

一試難忘,二試勇敢,三試愚蠢
2018-01-20 215 瀏覽
新開快餐店式,先自己購買,揾位,有個牌店員會送食物黎。見到價錢ok想試下但食物質素亦下降湯好稀,冇影到🙈意粉太多汁,個汁又好稀,冇食過咁差嘅卡邦尼Pizza正常雞翼15蚊2隻,味淡,唔抵結論:去pizza hut都係食番pizza算😂

但食物質素亦下降

湯好稀,冇影到🙈

溫泉蛋卡邦尼意粉

意粉太多汁,個汁又好稀,冇食過咁差嘅卡邦尼

Pizza正常

雞翼15蚊2隻,味淡,唔抵

結論:去pizza hut都係食番pizza算😂
2018-01-20
15 分鐘 (堂食)
2018-01-12 136 瀏覽
叫嘢食嘅職員冇主動問有冇會員,拎單對單嘅時候,發現有錯,佢自己落錯單就話我係咁樣叫,係我講錯佢冇落錯單,態度差又唔改返啱,嗰陣仲未行開架食物差,堂食食到外賣嘅質素而且偷工減料,自己屋企整到好食過E間必勝客嗰陣係1點半左右,隔離枱有人同職員講2點9個人,職員就開始幫佢霸枱,枱面上仲有一杯未飲完嘅熱袖子蜜,職員將手插入個杯度想收走,我話未飲完嘅,咁先放返低,但係又點樣飲得落洗手水,收唔到熱飲杯之後隨即收走一罐未飲完嘅可樂趕客嘅必勝客

趕客嘅必勝客
2018-01-12
30 分鐘 (堂食)
2018-01-12 158 瀏覽
午飯時間很多人等位很正常,但是別人站著你旁邊等位令人感到不舒服因為不收加一,餐具全自助,不過是紙碟膠杯等,原來Pizza Hut完全沒有環保意識另外葡汁雞焗飯是象徵式焗一焗,葡汁不是葡汁,是葡水,非常稀而Pizza Hut招牌菜的Pizza更不能達到正常Pizza Hut的水準,芝心批的芝心上菜是接近鬆脫,叫厚批但批底比正常Pizza Hut薄60%,感覺是由普通批底強行拉大變大批批底,批底極度軟,是最難食的Pizza Hut

另外葡汁雞焗飯是象徵式焗一焗,葡汁不是葡汁,是葡水,非常稀

2018-01-12
20 分鐘 (堂食)
2018-01-12 131 瀏覽
依間pizza hut同其他pizza hut嘅經營模式唔到,需要自助叫餐自助等位,所有喺午餐時間好多人預早半個鐘霸位等人,所以堂食都要預早最少半個鐘等位。叫餐時,因為pizza hut提供惠顧$300就送一個普通批coupon,自然就叫夠$300,可惜有會員優惠9折後不足$300,收銀員就話唔會送coupon,咁都明白嘅,但要求取消張單再叫夠$300時候就話俾咗錢就唔可以取消張單,咁差$9就冇咗個普通批

2018-01-12
30 分鐘 (堂食)
  • 一文不值