2005-01-30 13 瀏覽
由於咳既關係, 我同朋友去呢間pizza hut食dinner, 但成程都冇叫過pizza...咁呢, 我地叫左蒜蓉包, 意式肉丸, 意式千層肉醬闊面同葡式雞皇飯, 另外order左兩杯新既野飲, 參蜜同玫瑰花茶.蒜蓉包夠香夠熱, 不過間間pizza hut蒜蓉包質素都係咁上下既, 意式肉丸太乾喇, 佢唔夠汁, 我好鍾意意式肉丸o個個汁架, 所以扣少少分啦...個面同飯都係同其他pizza hut冇乜大分別...但要一提係兩杯野飯, 我朋友話杯參蜜好難飲, 我杯玫瑰花茶內有兩粒玫瑰, 其餘... 應該係糖水...所以唔推介大家飲呢d野...服務都ok 既~
個面同飯都係同其他pizza hut冇乜大分別...
所以唔推介大家飲呢d野...
服務都ok 既~
2005-01-06 13 瀏覽
7點到,無咩人,有張coupon買大送細pizza,但有2人未到,waiter都友善咁幫我地分開上,pizza熱騰騰,3個人好快掃清.遲來的友人好鬼馬,唔用manu亂叫,玩到waiter團團轉.但waiter都好nice.野食熱騰騰,service好,裝潢唔錯
野食熱騰騰,service好,裝潢唔錯
2004-12-27 11 瀏覽
因為好肚餓, 未等齊人一坐低就嗌左客蒜蓉包同瑞士雞翼.伙伴話要十五分鐘.但等左成半個鐘都未黎, 就叫個人去追追.佢番黎先話焗緊, 要等多5至十分鐘.下?! 焗緊, 岩岩先放落去咋話?!遲我地黎兩場枱都食緊野啦.轉頭嗌埋四人餐, 點知個軟殼蟹pizza上到果兩樣野都未到.仲有三個蘇皮帶子三文魚湯, 竟然響我地食哂所有野再追多佢一次先上.我地就覺得佢地落漏哂d單囉, 要吹左先話check, check完仲係話焗緊.多一個fd黎叫佢加多個位啦, 佢「好」就行左入廚房做野唔記得左, 行過嗌多佢一次先記得.最後埋單都要埋兩次.講番d野食啦,蒜蓉包冇咩蒜蓉味, 淨係好多牛油.瑞士雞翼似老水, 唔係唔好食, 不過冇特別.軟殼蟹pizza軟殼蟹乾哂, 個底係幾香麵包味(不過好油), 不過咬落去就係得麵包味囉, d送唔係好香好食.炒雜菜, 幾大碟既, 足夠四人食, 不過唔好食.龍蝦汁鴛鴦意粉, 個汁陣味有d怪, 成碟野冇咩送, 數得出有幾隻蝦幾隻帶子.蘇皮帶子三文魚湯蘇皮唔脆, 好煙un, 要搵刀先切得開. 湯又唔好飲, 好杰, 係幾足料, 不過d三文魚好咸.我早餐都未食餓到七彩都食到唔想食
因為好肚餓, 未等齊人一坐低就嗌左客蒜蓉包同瑞士雞翼.
伙伴話要十五分鐘.
但等左成半個鐘都未黎, 就叫個人去追追.
佢番黎先話焗緊, 要等多5至十分鐘.
下?! 焗緊, 岩岩先放落去咋話?!
遲我地黎兩場枱都食緊野啦.

最後埋單都要埋兩次.

講番d野食啦,
蒜蓉包冇咩蒜蓉味, 淨係好多牛油.
瑞士雞翼似老水, 唔係唔好食, 不過冇特別.
炒雜菜, 幾大碟既, 足夠四人食, 不過唔好食.

我早餐都未食餓到七彩都食到唔想食
2004-10-23 13 瀏覽
同幾個朋友o黎食lunch,講真都幾逼,我地坐四人位,相隔一條小欄杆就緊貼住另一張檯,如果條欄杆闊o的,o的檯開些少,唔駛好似同另一張檯o既人一齊食飯咁。我地order o左個意亂情迷o既set,overall o黎講都唔錯,四個女仔o岩o岩好。不過o的cheese 真係好"溜",只能一件起兩件止。
(非會員)
2003-11-30 2 瀏覽
The spaces now is so crowed ! Not comfortable !!! Made U wanna go immediate after finished the foods !Although the services are good ......But the foods are poor .......意大利粉....乾!!!! 無味!!!!Pizza... 無味!!!!!酥皮湯... 特級 ~"Un"皮!!!!and the shop are not hot enough !!! Little bit warm ..What happened with Pizza Hut ???????Disappointed !!!!!!!!!!!!!!
The spaces now is so crowed !
意大利粉....乾!!!! 無味!!!!
Pizza... 無味!!!!!
酥皮湯... 特級 ~"Un"皮!!!!
Little bit warm ..
Disappointed !!!!!!!!!!!!!!
2003-10-04 13 瀏覽
自從Pizza Hut0既分店陸續換上新裝修後,俾人0既感覺都幾舒服,環境比從前高級了感覺幾好一點點.雖然食物無咩特別改變,但至少每次去親唔會話特別失望.其實我覺得呢到都可以話係同班friends he!he!ha!ha!0既好地方.因為今日去食,我覺得呢間d sevices 都幾好.
因為今日去食,我覺得呢間d sevices 都幾好.
2000-01-30 4 瀏覽
人流極少, 所以服務員都少, 招呼慢. 唯一優點係就算成大班人去都唔駛等位
人流極少, 所以服務員都少, 招呼慢.
唯一優點係就算成大班人去都唔駛等位