2018-11-11
Pizza Hut member嘅當然一定要係生日月份黎食Pizza Hut啦!佢嘅優惠實在太抵!有個買滿$100就有$50現金卷,所以我哋就order左個二人餐!二人餐跟餐飲+ 餐湯叫咗一個忌廉蘑菇湯同埋一個南瓜藜麥湯!🥢俄羅斯沙律賣相滿分,見到已經覺得好好好吸引!有個脆片做托、蝦,薯仔,沙律菜!成個感覺好Fresh!多層口感、食到好開心🥢大蝦蜆肉焗飯其實冇諗過會用番茄醬去整呢個焗飯!我諗如果用忌廉整呢個飯係會好出色嘅,所以當我見到係番茄大蝦蜆肉焗飯就知..........,我不太喜歡、飯亦較硬身🥢啖啖肉pizzaPizza Hut嘅Pizza當然一啲都唔失禮啦,佢仲要呢款係芝士系列Pizza,佢個嘅芝士邊好好味呀!呢個蒜蓉包真係好香、好濃味,蒜蓉充料,所以唔鍾意食蒜蓉嘅朋友千祈唔好叫啊!😂😂pizzahut會員真係好抵!仲要九折,即係免加一! 大家快D登記做會員
二人餐跟餐飲+ 餐湯
叫咗一個忌廉蘑菇湯同埋一個南瓜藜麥湯!
🥢俄羅斯沙律
賣相滿分,見到已經覺得好好好吸引!
🥢大蝦蜆肉焗飯
🥢啖啖肉pizza