2018-11-11 770 瀏覽
Pizza Hut member嘅當然一定要係生日月份黎食Pizza Hut啦!佢嘅優惠實在太抵!有個買滿$100就有$50現金卷,所以我哋就order左個二人餐!二人餐跟餐飲+ 餐湯叫咗一個忌廉蘑菇湯同埋一個南瓜藜麥湯!🥢俄羅斯沙律賣相滿分,見到已經覺得好好好吸引!有個脆片做托、蝦,薯仔,沙律菜!成個感覺好Fresh!多層口感、食到好開心🥢大蝦蜆肉焗飯其實冇諗過會用番茄醬去整呢個焗飯!我諗如果用忌廉整呢個飯係會好出色嘅,所以當我見到係番茄大蝦蜆肉焗飯就知..........,我不太喜歡、飯亦較硬身🥢啖啖肉pizzaPizza Hut嘅Pizza當然一啲都唔失禮啦,佢仲要呢款係芝士系列Pizza,佢個嘅芝士邊好好味呀!呢個蒜蓉包真係好香、好濃味,蒜蓉充料,所以唔鍾意食蒜蓉嘅朋友千祈唔好叫啊!😂😂pizzahut會員真係好抵!仲要九折,即係免加一! 大家快D登記做會員

二人餐跟餐飲+ 餐湯
叫咗一個忌廉蘑菇湯同埋一個南瓜藜麥湯!

🥢俄羅斯沙律
賣相滿分,見到已經覺得好好好吸引!

🥢大蝦蜆肉焗飯

🥢啖啖肉pizza

2018-11-09
  • 俄羅斯沙律
2018-11-03 453 瀏覽
餐單耐唔耐換下,感覺幾有新意,所以我哋都會耐唔耐去食返餐,會員積分就會儲下又用下又儲下,都幾抵用。芝士係主材料也是配角差唔多每款菜式都會有芝士,對於熱愛芝士嘅人來講,簡直係恩物。沙律係必不可少嘅前菜,但有時啲麵包不夠新鮮。白湯紅湯飲🉐️多,間唔中又會轉下款,最近消失咗嘅南瓜忌廉湯好好味。整體而言,pizza hut 只能算是港式嘅意大利餐廳,不過不能不承認,某程度上的確滿足咗一班唔鍾意食飯面嘅朋友仔。

芝士係主材料也是配角

沙律係必不可少嘅前菜,但有時啲麵包不夠新鮮。

2018-11-03 302 瀏覽
平日過黎lunch點知勁多人排左半個鐘先有位lunch set $49起,有湯有主食仲有飲品真係好抵不過聽講越平果d 就因價就貨…well所以都唔點了忌廉湯依舊係我既最愛點了呑拿魚pizza 同埋磨姑意大利飯又幾好wor.. 10分鐘就有得食,相當正仲有得免費升級飲檸蜜so sweet
平日過黎lunch點知勁多人
排左半個鐘先有位
lunch set $49起,有湯有主食仲有飲品
真係好抵
不過聽講越平果d 就因價就貨…well所以都唔點了

忌廉湯依舊係我既最愛
點了呑拿魚pizza 同埋磨姑意大利飯
又幾好wor..
10分鐘就有得食,相當正
仲有得免費升級飲檸蜜so sweet
2018-10-18 319 瀏覽
朋友去完日本返嚟想俾手信我,所以就相約一齊食dinner。因為朋友喺灣仔返工,所以去咗灣仔等佢收工,不過大家晏晝都食到好飽,dinner食唔到好多,諗咗好耐,最後決定去pizza hut食啦。灣仔呢間pizza hut唔多人,就算係夜晚收工呢啲繁忙時間都唔使等位。由於同朋友真係唔太肚餓,所以只係嗌咗個芝士煙肉薯條同肉醬闊條麵。我同朋友一樣好鍾意瘋狂食薯條,所以呢個芝士煙肉薯條係必嗌個cream都幾好食,點薯條都幾正。然後個闊條麵又係好好食!!btw多謝朋友嘅手信!
朋友去完日本返嚟想俾手信我,所以就相約一齊食dinner。
因為朋友喺灣仔返工,所以去咗灣仔等佢收工,
不過大家晏晝都食到好飽,dinner食唔到好多,
諗咗好耐,最後決定去pizza hut食啦。
我同朋友一樣好鍾意瘋狂食薯條,所以呢個芝士煙肉薯條係必嗌

個cream都幾好食,點薯條都幾正。
然後個闊條麵又係好好食!!
btw多謝朋友嘅手信!
2018-10-10
2018-08-10 575 瀏覽
今日黎到灣仔,咁啱下午茶時間見好耐無食過PIZZA HUT既下午茶,就去食下啦~~太耐無食,原來MENU都已經唔同左,感覺上都算平左~~等左陣就有位坐,今日都好多人,所以一入座都已經講定只可以坐90分鐘坐低望到隔離枱份公司三文治都幾吸引喎, 一於就叫佢啦~~另外到叫個意式雞皇飯同埋用積分換左份蒜蓉包公司三文治都好足料,不過可惜無烘底薯條唔差,炸得幾好,亦都幾多雞皇飯絕對夠味,好食蒜蓉包必食,次次黎到都會叫
今日黎到灣仔,咁啱下午茶時間
見好耐無食過PIZZA HUT既下午茶,就去食下啦~~
太耐無食,原來MENU都已經唔同左,感覺上都算平左~~

坐低望到隔離枱份公司三文治都幾吸引喎, 一於就叫佢啦~~

另外到叫個意式雞皇飯
同埋用積分換左份蒜蓉包

公司三文治都好足料,不過可惜無烘底
薯條唔差,炸得幾好,亦都幾多

雞皇飯絕對夠味,好食

蒜蓉包必食,次次黎到都會叫
2018-07-29
5 分鐘 (堂食)
2018-05-07 739 瀏覽
今日去灣仔電腦城買嘢,順度去左 Pizza Hut 食 lunch. 我一行兩人就叫左個二人餐。Pizza Hut 水準一向正常,今次都無令我失望。周打蜆肉湯料足夠味,周打蜆肉湯內有煙肉,令整碗湯的味道大大提升。巴馬火腿凱撒沙津火腿有咬口,生菜又非常爽口。水準很好。蜆肉焗薯蓉薯蓉夠味而香口,如加上煙肉,整體表現會更佳。海鮮堡壘批估唔到幾好食,二人 Size 剛剛好。海鮮寬條麵味道一貫地好,夠香夠濃,質感適中,誠意之作。凍檸水 、凍奶茶我叫了「少冰」,但凍檸水都有成半杯冰,正常咪成杯都係冰 整體食物OK, 服務可以,環境衛生都好,收費盛惠$353,加一,共$388.3。好意頭

周打蜆肉湯
料足夠味,周打蜆肉湯內有煙肉,令整碗湯的味道大大提升。

巴馬火腿凱撒沙津
火腿有咬口,生菜又非常爽口。水準很好。

蜆肉焗薯蓉
薯蓉夠味而香口,如加上煙肉,整體表現會更佳。

海鮮堡壘批
估唔到幾好食,二人 Size 剛剛好。

海鮮寬條麵
味道一貫地好,夠香夠濃,質感適中,誠意之作。

凍檸水 、凍奶茶
我叫了「少冰」,但凍檸水都有成半杯冰,正常咪成杯都係冰

好意頭

午餐
2018-01-31 612 瀏覽
呢排突然想食朱古力味既野,就去左pizza hut試呢個新出既朱古力味窩夫,即叫即整,窩夫熱哄哄夠曬脆,仲有朱古力蛋糕配搭,又吾太甜,味道真係岩岩好,鍾意食朱古力既人一定鍾意!
2018-01-08 548 瀏覽
落雨濕濕凍就會唔想買餸煮飯,其實都只係懶惰藉口😂又黎pizza Hut 網上落單+外賣自取,超方便行完街上車就係網站簡定食咩先,到屋企前拎即刻有野食拎,唔洗等!又多野食送,今次6個人食都係$432每人都係72蚊超抵囉!!至尊+意式風情 - 鬆厚大批千島醬既薄餅真係受歡迎d既!唔洗一陣意式風情就食哂鮮蝦珍珠帶子焗飯-蕃茄醬做底,好多蝦同帶子都幾大隻芝士菠菜蘑菇長通粉-蘑菇味唔重,想食素個日食都唔錯😋原味雞翼就必叫既啦,pizza hut既雞翼真係特別好味,微微酒味煎香,對雞翼有情意結本身餐有個蜆肉焗薯蓉,買滿$280再送多個白汁煙肉薯蓉😋😋2個薯蓉6個人實食得哂啦會員再送多個意式迷你腸(3件)拼脆薯格🤭用分再換多個葡汁雞焗飯 !仲要送多張優惠卷送pizza,抵成咁真係日日食😂😂肥死

至尊+意式風情 - 鬆厚大批
千島醬既薄餅真係受歡迎d既!唔洗一陣意式風情就食哂

鮮蝦珍珠帶子焗飯-蕃茄醬做底,好多蝦同帶子都幾大隻

芝士菠菜蘑菇長通粉-蘑菇味唔重,想食素個日食都唔錯😋

最近必勝客推岀的冬日系列 Pizza 十分吸引,所以lunch time 就和薄餅控同事來試試。很奇怪的是 Lunch time 人流很多,但餐廳竟説因人手不足所以大部份的枱也不開放,而食物也要等約半小時才有。哇管理上真要改善一下了。。。我們兩位女生就點了拿破倫黃金烤嫩雞 ($188),用了美國進口芝士炮製成黃金熔岩批,批邊焗得鬆脆,滿載流心和香濃嘅芝士岩漿,芝士控必定喜歡!仲有烤嫩雞肉、煙肉、和甜甜的野莓黑醋汁同拿破崙香草醬,味道十分豐富!薄餅還是心形呢~ 二人 Share 剛剛好!

二人 Share 剛剛好!
2017-12-06
在廣告裡看到 Pizza Hut 新推岀的芝士扭扭批實在太吸引了,碰巧公司附近就有 Pizza Hut ,所以便與同事急著來午膳。可惜午餐時段當然好生意,我們一行二人最後等了約 15 分鐘才能入座。點芝扭扭批有鮮茄羅勒大蝦和香草蜜糖肉丸兩 款,普通批就是 $160 而大批則是 $196。兩款的價錢也一樣,我們就當然點了鮮茄大蝦啦。等了一段時間終於到了!大批份量真的很大,如像我倆一樣不打算再點其他食物,三人吃會較為適合。香脆的圓形扭扭批邊釀入美國雙⾊芝士,扭開後再把它浸在濃郁 creamy 的芝士醬裡,雙重芝味既邪惡又好吃。Pizza 餡料還仲有爽口彈牙的大蝦和新鮮大片的蕃茄,吃得很滋味。因有大量芝士,所以也偏膩。最後我倆把批邊和芝士醬圢包回公司當下午茶吃掉了~

2017-10-13
2017-07-29 638 瀏覽
奇怪的 Pizza Hut 星期六不做 lunch set ,做 tea set!我們下午兩點多入座,想食Lunch set ,但幾個職員都話沒有 Lunch .....但奇怪的有 tea ....因為差三分鐘先有 tea ,她們沒有給下午茶 menu 予我們!因為未食 lunch 好餓,點了海鮮闊條麵,大蝦炒意粉,另加兩份 tea set , 全部都係正常的 pizza hut 水準

2017-07-29
10 分鐘 (堂食)
2017-04-05 631 瀏覽
每次想食薄餅,都一定會諗起PizzaHut,因為真心覺得佢啲Pizza同小食真心好正。尼日公司又order 野食啦,大家第一時間,不約而同諗起尼間Pizza連鎖店。我地今次叫左2個大Pizza,3盒Pasta,1盒肉醬飯,重有一盒雞翼😄同往日一樣,啲Pizza非常香口,啖啖芝士融入口中。肉醬飯就甜甜酸酸,一切正常。至於雞翼都冇令我失望呀。我由細到大都覺得佢啲雞翼係最正嘅!一大班同事一路食pizza同小食,一路吹水,真係人生一大樂事呀!

2017-04-03
20 分鐘 (外賣送餐)
1K
2017-03-24 1721 瀏覽
Pizza  是香港人的喜愛的食品,  平常我們返工叫外賣, 多是叫 Pizza Hut 送 Set lunch 到公司.  今晚放工後要去灣仔上課, 只有較短時間晚餐,  於是到最近地鐵的  Pizza Hut.  餐廳在一樓, 面積很大, 地方闊落, 裝修時尚. 座位很有特式.       餐桌整潔, 並提供白開水.食品多選擇, 價錢也經濟.有晚市套餐, 多種組合:我們選了  B  & F. 餐B餐:    忌簾雞湯    好Creamy, 味道濃郁, 份量多.  但湯未夠熱,  所以有請店員加熱, 發覺她們有效率且禮貌不錯.秘制嫩牛迷你必勝批.    有水準的薄餅, 入口很香脆, 批餡豐富, 有嫩牛肉, 車厘茄, 芝士, 火箭菜, 份量好, 感覺好 Fresh, 好滋味. F 餐:    意大利蔬菜湯.湯味香濃.  夠熱., 千層肉醬闊麪:份量不算少.  闊條麵烹調時間控制得好, 少彈口, 肉醬汁多味道好, 有薯蓉伴碟,  滿意.熱檸檬茶,  茶味夠香濃.     熱檸水夠熱也多檸檬。PIZZA HUT 給我們良好印像, 因各樣食品的質素都提升了而價錢仍老实.
餐廳在一樓, 面積很大, 地方闊落,
 裝修時尚.
座位很有特式.
餐桌整潔, 並提供白開水.
食品多選擇, 價錢也經濟.
有晚市套餐, 多種組合:
我們選了  B  & F. 餐
F 餐:    意大利蔬菜湯.
湯味香濃.  夠熱.,
千層肉醬闊麪:
熱檸檬茶,  茶味夠香濃.     熱檸水夠熱也多檸檬。
等候時間太長(等左成粒鐘),食物不抵食,價錢太貴服務態度不好,原因明顯係人手不足上菜時間慢,有漏單情況出現不建議午餐晚餐時間黎食執台都要成2個字不過勝在選擇多。
等候時間太長(等左成粒鐘),食物不抵食,價錢太貴

服務態度不好,原因明顯係人手不足
上菜時間慢,有漏單情況出現

不建議午餐晚餐時間黎食
執台都要成2個字

不過勝在選擇多。
2016-08-19
55 分鐘 (堂食)
2016-07-08 1367 瀏覽
和朋友食 lunch, 好耐無黎 Pizza Hut,因為印象中都唔平,但原來而家都幾多 set lunch 選擇,仲要價錢唔貴我地三個人揀左 set lunch, 首先有蒜蓉包同餐湯,蒜蓉包烤得好香口,蒜蓉味唔算太濃,另外我飲嘅忌廉湯就好Creamy,唔係溝好多水個隻主菜我選擇咗龍蝦汁海鮮闊條麵,龍蝦汁味道算淡,闊條麵亦唔算太彈口,但海鮮配料都幾多,份量亦算大另外再食咗千島海鮮薄餅,呢個係我最愛嘅薄餅,水準keep到,千島汁好開胃,菠蘿亦都好甜,海鮮分量亦算多,感覺好Fresh依家知道 Lunch 價錢既 Pizza Hut 原來係幾抵食