2023-05-24
灣仔傳統街坊麵包店重開 新店環境光猛好多 都多左潮流麵包 例如 麻薯波波 柚子菠蘿等等 鐘意布甸包嘅我梗係試試佢哋新品.⭐️紫芋特式麵包布甸$30 特價$20 (心諗你直接寫$20比較好 寫$30應該冇人買)👌🏻布丁包包哂有少少焦糖feel👌🏻麵包做法麵同一般市麵唔同 冇法式麵包韌性咁高👌🏻比較似傳統麥包口感 👍🏻軟熟會比較高 中間包住芋泥整體其實好食 有中上水平.重開後 定價比較進取冇左傳統老店果種抵食感覺例如蛋撻$7-$13 味道正常水平 如果同區搵間冇咁出名$4-5就有夾住左係潮流同傳統嘅中間點.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_灣仔.#快樂麵麭 (灣仔)地址:灣仔皇后大道東66-68號地舖.⭐️評分:味道:3.8/5環境:-/5服務:-/5抵食:3/5.‼️想睇更多資訊‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord‼️fb:funfunfoodrecord.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkong
⭐️紫芋特式麵包布甸$30 特價$20
(心諗你直接寫$20比較好 寫$30應該冇人買)
👌🏻布丁包包哂有少少焦糖feel
如果同區搵間冇咁出名$4-5就有
夾住左係潮流同傳統嘅中間點
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_灣仔
#快樂麵麭 (灣仔)
地址:灣仔皇后大道東66-68號地舖
抵食:3/5
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #食好西 #相機食先 #香港美食 #灣仔美食 #香港打卡 #食評 #灣仔必食 #灣仔 #灣仔好去處 #週末好去處 #打卡 #麵包 #布甸包 #香港餐廳