2021-06-13
收工揸車返屋企,今日星期六要準時收睇星夢傳奇,眼見8點鐘仲喺沙田,一於打電話外賣自取先得🏃🏻♂️————————————————————————率先梗係睇下餐牌先啦,感覺以前好似多野食啲,唔知係咪唔同分店呢。不過,去到舖頭攞外賣嗰陣,又真係有啲新品係Menu無架喎,啤~~😂😂————————————————————————熟悉既意樂門面啦👍🏻————————————————————————Carbonara長通粉👍🏻👍🏻👍🏻味道其實唔差,係個汁偏稀,唔夠Creamy, 不過都多煙肉粒,俾得返啲口感出嚟👌🏻————————————————————————Momo 🍕 呢個又幾驚喜。薄批,加上材料豐富,芝士又多,成個批都好香口,批邊又脆口,雙重享受👍🏻👍🏻————————————————————————帆立貝海鮮豬骨濃湯拉麵👍🏻👍🏻👍🏻幅圖係未倒湯落去既版本。打開個盒已經好香,係咁易撥左兩下,見到啲餸都真係足料喎🤫倒埋湯落去食,成件事就真係好濃湯😂😂和味過和味濃————————————————————————另外加左個粟米湯,一分錢一分貨,無特別,完😂———————————————————
熟悉既意樂門面啦👍🏻
Carbonara長通粉👍🏻👍🏻👍🏻
Momo 🍕
帆立貝海鮮豬骨濃湯拉麵👍🏻👍🏻👍🏻
————————————————————————
另外加左個粟米湯,一分錢一分貨,無特別,完😂
————————————————————————
總結,加埋好似$17x, 算係咁啦,勝在啲野食喺我15分鐘車程入面準備好哂,等我趕得切睇電視🤪