餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
喺油麻地附近如果約朋友lunch兼想抽離一下緊張節奏呢間從來未試過令我失望皆因由環境、食物質素同服務~會令你置身於慢活當中🌼🌸🌺 完全唔係催你落單、想你快食快走嗰隻環境仲有趣佈局讓你享受在大自然中而由於掛住望住周圍同享受食物冇影到個環境只得食物🥘相~侍應服務超級貼心久唔久就換碟又倒水完全係超細心同緊貼客人嘅表現 而且個場地唔會迫得好埋樓底又夠高,唔怕話傾計會影響到其他人唔覺唔覺同個朋友就傾左成兩個鐘🤣搞到佢遲左番工🤭 整體而言,呢間餐廳性價比絕對係油麻地頭3!
喺油麻地附近
如果約朋友lunch兼想抽離一下緊張節奏

呢間從來未試過令我失望

皆因由環境、食物質素同服務~
會令你置身於慢活當中
🌼🌸🌺

完全唔係催你落單、想你快食快走嗰隻
環境仲有趣佈局讓你享受在大自然中

侍應服務超級貼心
久唔久就換碟又倒水
完全係超細心同緊貼客人嘅表現

而且個場地唔會迫得好埋
樓底又夠高,唔怕話傾計會影響到其他人
唔覺唔覺同個朋友就傾左成兩個鐘🤣
搞到佢遲左番工🤭

整體而言,呢間餐廳性價比絕對係油麻地頭3!
2023-08-02
白酒煮藍青口
  • 慢落豬
  • 小食拼盤
  • 白酒忌廉煮青口
2023-07-30 70 瀏覽
好耐無約朋友去樓上cafe食飯,今晚bookmark左呢間唔少好評既慢理牆城,餐廳名咁特別當然要試下啦🌟白酒忌廉煮藍青口 ($98)青口大隻厚肉,口感鮮甜,最欣賞佢個白酒忌廉汁,推介🌟原隻大頭蝦龍蝦汁意粉 ($208)海鮮控表示呢個配搭無得輸,超巨型既大頭蝦即叫即焗,上到枱仲熱辣辣,龍蝦汁好香濃,意粉做到掛汁既效果,而且唔會太漏,兩個人share食剛剛好🌟在森林和原野 ($148)甜品我地就揀左呢個賣相可愛既”在森林和原野”,用左綠茶味crumble做草地,中間既係咖啡味既Semifreddo,口感柔軟香滑,處於雪糕與蛋糕之間,夠哂特別🌟特濃朱古力 ($48)🌟竹炭炭燒榛子咖啡 ($58)飲品方面我就揀左特濃朱古力,拉花好靚,朋友就叫左杯凍既竹炭炭燒榛子咖啡,榛子同咖啡既比例恰到好處,正呀

🌟白酒忌廉煮藍青口 ($98)
青口大隻厚肉,口感鮮甜,最欣賞佢個白酒忌廉汁,推介

🌟原隻大頭蝦龍蝦汁意粉 ($208)

🌟在森林和原野 ($148)

🌟特濃朱古力 ($48)
🌟竹炭炭燒榛子咖啡 ($58)
2023-07-29 58 瀏覽
在森林和原野是多麼的逍遙🫂,喺油麻地嘅Cafe慢理牆城就完全將呢一句應左景👩‍🌾,餐廳以森林系做主題,裝修都係以大自然為主,有好多草系同埋木系嘅裝飾,位置只有10零張枱,所以想試嘅朋友仔記住book位啦🤞成間餐廳好多打卡位 📷 ,餐廳嘅職員都好熱情好有禮貌,佢會叫你揀你自己想坐嘅位,方便你影相😂食物方面,都係啲典型Cafe供應嘅食物,但係味道好得🙀絕對係🖤黑白配⚪️會encore嘅Cafe,不過價錢會比一般Cafe貴,但自己覺得淨係個環境同埋食物質素加埋服務態度已經加晒分👍🏻👍🏻👍🏻明太子蟹肉扁意粉 🍝 $178呢度嘅每款意粉都用顏色做主題,而呢個明太子淨係賣相已經屈左機🤣個擺盤好靚,仲要係粉紅色,佢有一球好似雪糕球咁大嘅蟹肉,然後再有一球蟹籽俾你可以食之前撈勻個明太子意粉,所以食落去完全夠味得黎好均勻,而且好足料份量好多,意粉軟硬度適中,有微微辛辣嘅明太子味道墨西哥香辣海鮮意粉 🍝 $198呢款意粉食落去唔算好辣,反而都幾重蕃茄嘅甜味,海鮮嘅份量都多,意粉嘅質感亦煮到啱啱好芝士焗黑松露薯蓉大啡菇🍄 $98個菇上碟嘅時候呈球狀,上層有芝士同埋啖啖的黑松露,中間夾雜着薯蓉,然後底層就喺個

明太子蟹肉扁意粉 🍝 $178

墨西哥香辣海鮮意粉 🍝 $198

芝士焗黑松露薯蓉大啡菇🍄 $98
個菇上碟嘅時候呈球狀,上層有芝士同埋啖啖的黑松露,中間夾雜着薯蓉,然後底層就喺個菇,咬落好有層次感多汁,同埋佢個芝士係焗到焦香狀🧀,所以食落有鹹鹹嘅香味👅

美國香炸雞翼 $68
雞翼嘅外皮炸到好脆🐔 ,食落去甜甜辣辣,感覺有啲似Buffalo ,不過就冇佢嗰種酸,呢種香炸方法又係另外一種滋味👄

隊返杯黑啤 (偽)$82
呢款偽啤酒🍻係完全冇酒精成份㗎😂佢係用咗自家製嘅泡沫巨峰提子蜜桃紅茶 ☕️

姨媽使乜驚 $72
自家製紅棗酸奶飲落去真係有紅棗嘅鮮甜味同Yogurt 個種奶油酸嘅味道 🥛
2023-07-28 38 瀏覽
Slow Wall City;Slow Wall City boasts a diverse range of dishes, but the real star of the show is their signature Laotan Sauerkraut Fish. crispy Fried Chiccrispy Fried Chicken Bites. These bite-sized delights were perfectly seasoned with a delicate blend of spices and accompanied by a tangy dipping sauce. Each crispy bite exploded with flavor.Slow Wall Special Noodles;Slow Wall Special Noodles. These hand-pulled noodles were bathed in a rich and savory broth, topped with succulent slices of slow-
Slow Wall City;

Slow Wall Special Noodles;
and a medley of fresh vegetables
 Noodles;
These hand-pulled noodles were bathed in a rich and savory broth, topped with succulent slices of slow-cooked pork
2023-07-19
1. 前菜: 牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬 (小)前菜係最好食嘅一部份,薯條好有鹽味,仲可以配上黑松露或者茄汁醬,另外仲有番薯條。芝士薯寶可以拉絲,外脆內軟!雞翼同香腸都好脆。🌟 評分: 8/102. 主食: 慢落豬 (慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜番薯條)一碟有三串嘅黑毛豬,每一舊都非常厚肉,好肥好多肥豬膏。🌟 評分: 7/103. 意粉: 明太子蟹肉扁意粉本身賣相已經好靚,極量嘅蟹肉同明太子,醬汁方面非常多。唔好睇佢張相好似好少,其實隻碟好深份量都好多!🌟 評分: 7/104. 甜品: 西西里的檸檬向日葵檸檬味甜品,質感有啲似雪糕同蛋糕中間,賣相非常靚,慶祝生日可以刻字!餐廳仲會送壽星公一個生日皇冠!👑🤣🌟 評分: 8/10值得一提嘅係員工嘅服務態度非常好,好友善好有禮貌!環境亦坐得舒適,森林文青係嘅咖啡廳呈現輕鬆嘅感覺!❤️ 味道: 8/10🧡 環境: 10/10💛 服務: 10/10💙 性價比: 8/10
牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬 (小)
1. 前菜: 牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬 (小)

🌟 評分: 8/10

慢落豬 (慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜番薯條)

一碟有三串嘅黑毛豬,每一舊都非常厚肉,好肥好多肥豬膏。

🌟 評分: 7/10

❤️ 味道: 8/10
🧡 環境: 10/10
💛 服務: 10/10
💙 性價比: 8/10
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬 (小)
慢落豬 (慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜番薯條)
西西里的檸檬向日葵
  • 小食拼盤
  • 牆城小食拼盤
2023-07-23 416 瀏覽
之前見到ig有人po 個蟹肉意粉好正咁就同朋友一齊去食😍當日係OpenRice book位單點有8折😙而餐廳比想像中細,佈置就好靚充滿住森我風仲有好多公仔🧸🔺明太子蟹肉扁意粉 $178就係比呢個吸引咗而去🤩蟹肉同蟹籽有個山咁高🦀撈埋個意粉係啖啖都係蟹肉真係好鬼正😚而明太子嘅份量都有好多超掛汁同creamy❤️真心大推!!!但多啲人一齊食就冇咁滯~🔺原隻大頭蝦龍蝦汁扁意粉$208大頭蝦嘅size真係好大好似龍蝦咁🦞啖啖肉,調味都好適合😙龍蝦汁唔係十分濃郁但都好夠,都掛汁嘅但相對明太子就有點對比了🤪🔺慢落豬 $288豬肉串每一舊豬都好大舊而且都好嫩唔會咬唔到🐷豬肉係黑毛豬但豬味唔會過重🙌🏻串燒仲有埋三色椒可以平衡一下🫑旁邊有番薯條,係粗身個款每一條都炸得好脆🍠好食!!

🔺明太子蟹肉扁意粉 $178

🔺原隻大頭蝦龍蝦汁扁意粉$208
原隻大頭蝦龍蝦汁扁意粉

🔺慢落豬 $288
  • 明太子蟹肉意粉
💥明太子蟹肉扁意粉 $178蟹肉份量超多!整到成個波咁上面仲堆滿左蟹籽每一啖都係滿滿嘅蟹肉同蟹籽超級滿足😽明太子醬幾creamy但又唔會好漏整體非常出色!必叫❤️💥慢落豬 $288有三大串黑毛豬肉食得出好重豬味同幾香香茅味外面裹滿蜜糖芥末醬配埋粗炸蕃薯條外脆內軟份量好大幾岩3個人一齊share🤣
💥明太子蟹肉扁意粉 $178

外脆內軟
份量好大
幾岩3個人一齊share🤣
2023-07-21 56 瀏覽
Cafe以仿真蕨類植物打造植物牆,令人有種身處森林嘅感覺🥰 配搭木系嘅牆櫃、枱凳,及櫃中嘅動物擺設等,既自然舒適🌱又有趣味性🐇 my dear friends♡︎ 下次可以再約我嚟呢間cafe聚會呀💕 終於入正題,cafe嘅嘢食都好好食:🎈 慢落豬 $288ˢʰʰʰʰ! ᵖᵘᵗ ᵗʰᵉ ᵖⁱᵍᵍʸ ᵈᵒʷⁿ ˢˡᵒʷˡʸ ⁾ᵍʳⁱˡˡᵉᵈ ˢᵖᵃⁿⁱˢʰ ᵇᵉʳʳᵒᶜᵒ ᵖᵒʳᵏ ˢᵏᵉʷᵉʳˢ ʷⁱᵗʰ ʰᵒᵐᵉᵐᵃᵈᵉ ᵖⁱᶜᵏˡᵉᵈ ᵖˡᵘᵐ ˢᵃᵘᶜᵉ ᵃⁿᵈ ᵗʷ ˢʷᵉᵉᵗ ᵖᵒᵗᵃᵗᵒ ᶠʳⁱᵉˢ⁾ˢʰʰʰʰ! ᵖᵘᵗ ᵗʰᵉ ᵖⁱᵍᵍʸ ᵈᵒʷⁿ ˢˡᵒʷˡʸ ⁾ᵍʳⁱˡˡᵉᵈ ˢᵖᵃⁿⁱˢʰ ᵇᵉʳʳᵒᶜᵒ ᵖᵒʳᵏ ˢᵏᵉʷᵉʳˢ ʷⁱᵗʰ ʰᵒᵐᵉᵐᵃᵈᵉ ᵖⁱᶜᵏˡᵉᵈ ᵖˡᵘᵐ ˢᵃᵘᶜᵉ ᵃⁿᵈ ᵗʷ ˢʷᵉᵉᵗ ᵖᵒᵗᵃᵗᵒ ᶠʳⁱᵉˢ⁾因為個名好qq🐷 所以我要食🐽 其實佢係慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒🤤 黑毛豬肉粒大大舊,帶點嚼勁,又焦香嫩口😋 一串串咁食,幾過癮㗎😆 配甜蕃薯條、沙律菜,超大份,超滿足呀❣️🎈牛油果忌廉蟹肉扁意粉 $188ˡⁱⁿᵍᵘⁱⁿᵉ

終於入正題,cafe嘅嘢食都好好食:

🎈 慢落豬 $288

🎈牛油果忌廉蟹肉扁意粉 $188
ˡⁱⁿᵍᵘⁱⁿᵉ ʷⁱᵗʰ ᶜʳᵃᵇ ᵐᵉᵃᵗ ⁱⁿ ᵃᵛᵒᶜᵃᵈᵒ ᶜʳᵉᵃᵐ ˢᵃᵘᶜᵉ

牛油果控嘅我🥑見到呢個意粉又點會放過😏 但佢嘅驚喜其實在於粒巨型珍珠般嘅蟹肉,好大粒😂 我忍唔住狂影咗陣📸 卡已打滿才開始食~ 意粉軟硬適中,掛滿忌廉,creamy

🎈黑松露芝士焗墨西哥辣椒薯條 $108
ᵇᵃᵏᵉᵈ ʲᵃˡᵃᵖᵉⁿ̃ᵒ ᶜʰᵉᵉˢᵉ ᶠʳⁱᵉˢ ʷⁱᵗʰ ᵇˡᵃᶜᵏ ᵗʳᵘᶠᶠˡᵉ
呢個薯條正呀!滿滿嘅黑松露香味,配芝士,超邪惡🤩 夾埋墨西哥辣椒一齊食,酸辣嘅味道,令美味層次更豐富,膩滯感都少啲😁 份量超多,都比我哋食晒咗😳
2023-07-16 86 瀏覽
小食拼盤,有雞翼,薯條,三角薯餅,香腸同芝士條,份量幾多,尤其係薯條,三角薯餅係一口size,好脆,芝士條都好香,唔會好油膩,味道唔會太重味👍👍慢落豬,個人必點既菜式,串燒豬肉粒,原粒都有份量,而且粒粒都肥瘦均勻,食落好香,而且會食到少少肥肉,食到停唔到口蟹籽蟹肉意粉,佢啲意粉既醬普遍都比較creamy,每條意粉都掛到汁,而且真係食到蟹肉,意粉咬落都有口感,唔會過腍呢個甜品就有啲似雪糕蛋糕咁,唔會好甜總結黎講,基本上試過既都好食,尤其慢落豬真係大推!!!同埋環境好舒服,好chill,最重要係服務好好!

呢個甜品就有啲似雪糕蛋糕咁,唔會好甜

總結黎講,基本上試過既都好食,尤其慢落豬真係大推!!!

同埋環境好舒服,好chill,最重要係服務好好!
2023-07-16 64 瀏覽
油尖旺一帶覓食,見食評唔錯,就book左呢間餐廳。呢間餐廳距離地鐵站需要10至15分鐘,而且座位唔係特別多,相信大部份都係訂枱。入到去環境感覺非常舒適,帶有一點文青,想要打卡既可以一試。兩人食飯叫左個拼盤同兩個主食,份量非常足夠。拼盤每一樣食物都住得非常到位,煎炸食物唔會太油膩,肉類亦都唔會太煙靭。至於主食擺法精美,識落味道唔會太浮誇,醬汁配搭出色。至於飲品,則屬正常操作。值得一讚,係佢地既服務態度。朋友直程覺得只有外國先做到呢種程度👍🏻。服務態度值9.5/10。食物價錢算合理,平均$300一位,整體感覺8/10。

2023-07-16 262 瀏覽
在森林和原野賣相:🐧🐧🐧🐧🐧🍄味道:🐧🐧🐧🐧🐧甜品擺盤非常精緻,以綠茶脆脆構成一片綠油油的原野,咖啡雪菲蛋糕裝點成山,加上糖膠製成的可愛昆蟲鮮花作點綴,彷如畫一般夢幻悅目。咖啡雪菲蛋糕口感極為獨特,介乎雪糕與蛋糕之間,入口即溶,柔軟香滑,帶有香濃醇厚的咖啡味道。綠茶脆脆香口鬆化,清香中帶有綠茶獨有的甘苦,正好平衡雪菲蛋糕的甜膩,非常出色。黑松露野菌意大利飯賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧意大利飯味道口感非常正宗,飯粒偏硬身帶咬感,與黑松露醬汁完美融合,質感呈奶油狀稠度高,不會水汪汪。黑松露野菌濃香馥郁,菇菌香氣四溢,美味之選。粒粒香蕉朱古力奶昔賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧奶昔味道以朱古力牛奶作基底,加入粒粒香甜軟潤的香蕉,口感冰涼又順口,味道濃郁香甜,加上頂端山般高的輕盈忌廉,邪惡美味必飲。鮮奶咖啡賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧鮮奶咖啡表面奶泡又多又厚,質感厚而綿滑,奶香四溢,當中夾雜淡淡的咖啡香氣,喜歡牛奶香的咖啡迷必飲。🐧❣️入座時職員會即時送上紫藍色的檸檬水供濕口潤喉用,非常特別。環境:🐧🐧🐧🐧🐧餐廳設計以大自然作主題,採用大量木系設施,加入眾多綠色植物、動物公仔模型作點綴,令人

賣相:🐧🐧🐧🐧🐧🍄

賣相:🐧🐧🐧🐧

賣相:🐧🐧🐧🐧🐧

賣相:🐧🐧🐧🐧

環境:🐧🐧🐧🐧🐧

餐廳設計以大自然作主題,採用大量木系設施,加入眾多綠色植物、動物公仔模型作點綴,令人猶如置身於森林之中,感覺悠閒又寫意。

🐧❤️結語:甜品又靚又好食,必點推介。
2023-07-13
午餐
2023-07-14 77 瀏覽
今日同朋友慶祝生日,聽朋友推介慢理牆城呢間餐廳,一於去試下慢理牆城係油麻地一間酒店1/F,好近地鐵站,好方便一去到餐廳門口見到童真十足,有好多公仔,岩晒小朋友,餐廳內係樹林設計,好似置身係樹屋之中我地叫左一個沙律、一個主食同埋一個甜品車厘茄柚子果凍無花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁肉桂蜜糖黑醋汁夠特別,加上新鮮無花果同埋無花果乾,再配埋新鮮沙律菜,柚子果凍係一個波咁,refreshing慢落豬 慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒番薯條個名好cute既一碟菜,好似叉燒咁,燒香左既豬肉,沾滿酸梅醬, 番薯條夠晒香脆,好好食薩拉熱窩上的檸檬其實係檸檬雪芭+燒過既棉花糖原來係度慶生,職員仲會比個happy birthday 王冠你戴住!勁cute職員服務十分貼心!大讚!
今日同朋友慶祝生日,聽朋友推介慢理牆城呢間餐廳,一於去試下
慢理牆城係油麻地一間酒店1/F,好近地鐵站,好方便

我地叫左一個沙律、一個主食同埋一個甜品

車厘茄柚子果凍無花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁

慢落豬 慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒番薯條

薩拉熱窩上的檸檬
其實係檸檬雪芭+燒過既棉花糖

職員服務十分貼心!大讚!
2023-07-13 71 瀏覽
黑松露野菌意大利飯黑松露散發出濃郁香氣😋野菌柔軟口感和濃郁的味道完美地融合一齊令口感非常好。再加上鮮美既野菌同松露既香氣,令每一口都充滿美味滋味🥢👏🏻粒粒香蕉朱古力奶昔奶昔的口感非常柔順🥛而且香蕉同巧克力味道非常平衡👍🏻每一口都充滿美味既滋味。加上面頭忌廉零奶昔近香口,令奶昔口感更加柔順,而且奶昔奶味和香蕉朱古力十足🙌🏻🍫 十分有滿足感加上張枱都有可愛既公仔陪伴進食🥰👍🏻非常溫馨

加上張枱都有可愛既公仔陪伴進食🥰👍🏻非常溫馨
餐廳:慢理牆城地點:油麻地M1酒店菜式:西式餐牌:主菜,全日早餐,6色意大利飯,7色扁意粉,熱盤,冷盤,小食,甜品。飲品有特飲,拿鐵,咖啡,Superfood飲品,鮮果飲品等等。真係估唔到油麻地酒店會有一間咁chill嘅餐廳。一坐低就有杯紫色既碟豆花檸檬水,味道好淡,餐碟好有異國風情。水牛芝士焗菠菜大啡菇 $98 另加一水牛芝士焗菠菜大啡菇一客兩大件,多汁大啡菇上面加上菠菜蓉同大量水牛芝士,灑上香草,烤得熱辣辣上枱,未食先聞到芝士香。芝士拉絲又煙煙韌韌,健康好味。伴有加左黑醋既沙律菜同車厘茄,蔬菜量足。慢落豬慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條 $288 另加一落單時服務員特別提醒慢落豬需時15至20分鐘,果然值得等。慢落豬份量驚人,慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒三大條,每串有五舊左右,每舊都好大件,中間穿插有紅有青有黃燈籠椒。豬肉燒得少少脆皮,豬有豬味,個汁少少酸,面頭灑上蔥花,味道唔錯。口感就有咬口。甜蕃薯條好粗身,炸得外脆內軟,味道甜甜地,伴有茄汁。另外都有沙律雜菜加黑醋伴車厘茄。新鮮蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁 $62 另加一呢杯新鮮蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁係超級食物飲品之一,好快就有
餐廳:慢理牆城
地點:油麻地M1酒店
菜式:西式

真係估唔到油麻地酒店會有一間咁chill嘅餐廳。
碟豆花檸檬水

水牛芝士焗菠菜大啡菇

水牛芝士焗菠菜大啡菇 $98 另加一

慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條 $288 另加一

慢落豬

甜蕃薯條好粗身,炸得外脆內軟,味道甜甜地,伴有茄汁。
另外都有沙律雜菜加黑醋伴車厘茄。

新鮮蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁 $62 另加一
新鮮蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁

呢杯新鮮蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁係超級食物飲品之一,好快就有得飲,顏色呈綠色,飲落主要係菠蘿酸味,不過唔會太酸,味道唔錯。
2023-07-12
水牛芝士焗菠菜大啡菇
2023-07-12 56 瀏覽
東 ⇨ EAST MEETS WEST ⇦ 西 feature: @walliseat is where European and Asian cuisines harmoniously collide 🌍this hidden rest is tucked in a small hotel in Yau Ma TeiPrice: HK$350 / value for money: 💸💸💸💸 (out of 5)🍤🍝 linguine w grilled prawn - savor the succulent grilled prawn atop a bed of perfectly cooked linguine 🦑🍚 grilled cuttlefish with wasabi sauce risotto - experience a symphony of flavors with tender grilled cuttlefish paired w a zesty wasabi sauce risotto 🍲🦪 mussels in cream sauce - dive int

🍲🦪 mussels in cream sauce - dive into a bowl of creamy goodness as you relish the delicate flavors of fresh mussels immersed in a luscious cream sauce

🥭🍹 passion fruit & mango smoothie - quench your thirst with a vibrant and refreshing blend of tropical passion fruit and juicy mango

➡️ follow @hungryfoodbabies for more #hfb_east #hfb_west content!