2023-01-18 331 瀏覽
食呢間嘅時候仲未喺OpenRice見到佢,今日終於有啦明明之前夜晚食過酸菜魚,真系抵食又好食,所以對佢印象好好,但奇怪今日先上Openrice (同一個店舖位置,可能執左🤔🤔轉左手)Anyway,不如試下店分室內戶外,戶外較多座位樓上一飄雪🌨,坐戶外就會感受到落雪效果,夠chill❄️❄️不過食物就中曬招😕我地落單時不小心散叫,無留意到set,店員好好幫我地後台更正,認真唔好意思,明明好忙,d店員多數男士,有部分好靚仔😍可惜食物質素大打折扣鹽酥雞滷肉飯佢啲內容係厚切,但係未能做到入口即溶,感覺上食緊肥膏 🥶,鹽酥雞都唔好食,炸粉太厚跟餐有個小食,紫薯波波,聽個名都知道好食,可惜佢個皮太厚太硬🫤🫤,咬開都有啲紫薯蓉🫣跟咗杯台式飲品,少甜都甜到漏😵‍💫😵‍💫真係唔會再幫襯🫠🫠🫠
食呢間嘅時候仲未喺OpenRice見到佢,今日終於有啦
Anyway,不如試下
店分室內戶外,戶外較多座位
不過食物就中曬招😕

可惜食物質素大打折扣
鹽酥雞滷肉飯
跟咗杯台式飲品,少甜都甜到漏😵‍💫😵‍💫
真係唔會再幫襯🫠🫠🫠