2006-07-12
雖然呢度好食,但我就唔會黎得咁密,不過同事好鍾意.. 所以呢排真係成日黎...最近果2 次食左:廚師精選($31) - 薄牛扒跟薯菜跟白湯、多士、凍檸茶(+$2) 湯麻麻啦,多士仍然係硬。個薄牛扒又唔係我諗得咁薄,味道麻麻地啦,起碼唔係好\"un\" 果種。薯條有d 脆有d 好淋,淋果d 好難食,不過佢\好多,所以無所謂啦,可揀走淋果d 唔食。話就話薯菜,但只係有3 塊翠玉瓜,如果有d 粟米baby carrot 果d 就好d。凍檸茶仍然係ok。柚子沙律+ 軟殼蟹天使麵+ 熱咖啡($31) - 可能佢\無晒柚子果隻,整左個青蘋果沙律俾我... 但都ok 既。軟殼蟹磨菇天使麵- d 麵太淋啦,個汁又偏淡同稀,但個軟殼蟹炸得幾好食,可惜只係得一件,所以食完個軟殼蟹時,個天使麵好寡。熱咖啡- 好似burnt 左咁,唔掂。試左同事少少(青蘋果汁豬扒- 都幾好食播~~)呢間resto 都算幾多choice,但暫時我都係prefer 焗飯。由於我寫了幾次,所以我唔評分了^^
最近果2 次食左: