2023-08-05 489 瀏覽
今日同朋友去左屯門大家好耐冇見面了 朋友話一直想食呢間日式燒肉店我地就去咗食晚市燒肉放題🔥餐廳以日式江戶時代裝修設計 好有日本Feel啊🇯🇵我地揀左豪華燒肉放題套餐🔥人氣NO.1豪華燒肉放題套餐($389/位)🔥🔸 有82款美食選擇 🐂 有上級牛肋肉 一本牛肋條 上級板腱肉 上級封門柳横隔肉 牛脊肉等各款牛都有不同調味選擇 如燒汁 鹽 旨辛等🐂 牛肋肉肉質鬆軟 唔會韌 牛肉味好濃郁🐂 牛脊肉有濃郁牛肉香味好嫩滑又多汁 帶有豐富嘅油脂🐂 厚切牛舌有齊薄切同厚切 加咗少少鹽調味 口感爽 食得很滿足🔸 另外有熱熔芝士 可煮溶芝士後沾燒肉食 嘩 一沾落芝士可以拉起長長芝士絲 超邪惡 超正呀🤪🎏 今次仲有夏祭限定芝士× 辛辣燒肉 有牛肋肉 豬頸肉 雞腿肉等芝士加上辣汁好滋味呀 或芝士拉絲系列 有手羽 腸 竹輪 粟米粒等選擇🔸 套餐有齊和牛 豚肉 雞肉 海鮮 前菜等除左用QR code order食物之外🔸 大堂仲有任飲汽水茶櫃 沙律區 熟食小食區 甜品雪糕區等任食任拎🥤飲品區任君選擇有各款罐裝汽水 茶類 玫瑰茉莉花茶 烏龍茶等 免費任飲🎎 今期夏祭仲有自家製波子汽水雲朵扭紋雪糕🍦另有牛乳或混合
今日同朋友去左屯門

可以玩千本引拉繩小遊戲 憑眼力選定獎品拉出繩索🎐
可能獲得意外驚喜呢

2023-08-03
2023-08-02 495 瀏覽
屯門食肆真心多,每一次入去都會找到不同的美食,而這一次經過屯門市廣場連接的錦薈坊商場,就找到出名高質的這間燒肉連鎖店😆✏️位置(9/10):錦薈坊連接天橋口,地點方便易找✏️環境(9/10):和式裝修,燈光明亮,感覺光鮮衛生✏️服務(9/10):掃碼下單,上菜快沒有漏單,收扣亦有效率✏️食物(8/10):選擇不多但品質都很不錯,尤其牛肉比不少燒肉店高質🌟豪華燒肉放題套餐 - $389/位套餐本身已有82品,而最近做夏祭限定推廣,更多了以下幾項:🍴芝士x辛辣燒肉全新的燒肉口味,肉類選擇有牛肋肉、豬頸肉及雞腿肉,帶點芝士拉絲,味道香濃中帶香辣,絕對是味覺與視覺的共同衝擊🥰🍴芝士拉絲系列有雞翼(手羽)、腸、竹輪及粟米粒,有香濃芝士搭配,味道當然昇華不少😄🍴其他夏祭新品香噴噴的泡菜海鮮豆腐湯、爽口又香辣的辛辣墨魚仔及口感獨特的芝士鯛魚燒,比平日菜單更有新意✨🍴夏祭限定 – 自助吧小食有蕃茄芝士粉Shake Shake薯條、芝士炸雞、炸魷魚、炸一口芝士及章魚燒,款款都是邪惡小食,味道亦屬不錯,值得一試😜🍴雲朵紐紋雪糕(波子汽水味x3.6牛乳)個人覺得最吸引的就是乳酪雪糕,有香甜及波子汽水及奶味特濃的3.
✏️位置(9/10):錦薈坊連接天橋口,地點方便易找
辛辣墨魚仔
🍴其他夏祭新品
🍴夏祭限定 – 自助吧小食
雲朵紐紋雪糕
🍴雲朵紐紋雪糕(波子汽水味x3.6牛乳)
個人覺得最吸引的就是乳酪雪糕,有香甜及波子汽水及奶味特濃的3.6牛乳口味,更可以做成紐紋雙重口味,必食😋
炙燒壽喜燒牛脊肉
厚切橫隔扒
🍴燒肉(牛肉)
至於套餐本身,也有多款牛肉任點,包括上級牛助肉、一本牛肋條、上級板腱肉、蔥鹽板腱肉、厚切封門柳、上級封門柳、蔥鹽封門柳、厚切橫隔扒、横隔肉、炙燒壽喜燒牛肋肉、炙燒壽喜燒牛脊肉、蔥鹽薄切牛舌及厚切牛舌。當中最推及最高質的肯定要數炙燒壽喜燒牛肋肉及炙燒壽喜燒牛脊肉,鮮嫩多汁,十分驚艷😍

🍴燒肉(其他)
其他肉類不多,有日本產豚腩肉、日本產豚梅肉、蔥鹽日本產豚腩肉、蔥鹽日本產豚梅肉及羊架,豚肉夠香滑,不比牛肉遜色👍
鰻魚
🍴海鮮
有大大隻的海老、海鹽火炙帆立貝及鰻魚,味道不差,我們也一直在燒鰻魚呢😎
紫菜蛋黃飯
🍴飯、麵
有紫菜飯、紫菜蛋黃飯、月見牛肉烏冬、月見冷烏冬及幸福蛋黃飯,本身紫菜蛋黃飯已很邪惡,配合燒香的牛肉食簡直完美😉
飛魚籽蟹肉冷豆腐及韓式泡菜冷豆腐
🍴逸品
飛魚籽蟹肉冷豆腐及韓式泡菜冷豆腐兩款,夠清新,中和一下肉的油膩😃
抹茶蕨餅及迷你鯛魚燒
🍴甜品
有朱古力棉花糖、燒香蕉、燒菠蘿、燒年糕、抹茶蕨餅、雪糕泡芙、一口蛋糕、迷你鯛魚燒及黑糖一口蕃薯,個人最喜歡微甜的抹茶蕨餅及燒過後香脆香甜的迷你鯛魚燒😁
罐裝Asahi啤酒
🍴任飲罐裝Asahi啤酒
自取區有多款品牌飲品任飲,而套餐更可掃碼下單任飲罐裝Asahi辛口啤酒,燒肉又怎能少了啤酒呢☺️
🏠日本黒毛和牛燒肉牛太(屯門)
📬屯門屯隆街1號錦薈坊3樓338-343號舖
2023-07-29
5 分鐘 (堂食)
芝士手羽
紫菜蛋黃飯
飛魚籽蟹肉冷豆腐及韓式泡菜冷豆腐
抹茶蕨餅及迷你鯛魚燒
罐裝Asahi啤酒
有朋友介紹過呢間新燒肉,話食物種類非常多,今日喺附近行街之後,想食餐飽,就嚟咗呢度食燒肉放題!餐廳日式裝修風格, 空間好寬敞,座位舒適我地今日食豪啲,選咗 $469嘅日本🇯🇵產黑毛和牛燒肉放題套餐和牛色澤鮮紅,雪花紋、油脂分布極之均勻,牛肉味道濃郁,入口柔軟嫩滑,配上SAPPORO生啤,真係滋味無窮,又可以叫好多口味嘅氣泡酒,平時放題店唔會有既飲品,仲有夏祭限定升級嘅波子汽水,如果小朋友嚟一定好開心!新口味嘅芝士🫕🧀️拉絲,配辛辣口味嘅肉肉,好似韓式既食法,幾夾喎,呢個食法都唔錯!除咗不停食肉肉之外,仲有鮑魚、大大隻嘅日本產帶子、牛油🧈蒜蓉燒廣島蠔、鮮蝦等等嘅海鮮,我哋encore咗好多次鮑魚,肉質彈牙出面仲有自助吧,有前菜、沙律、炸物熱食(芝士炸雞🍗、shakeshake薯條🍟)、甜品、其他飲品食到咁上下,緊係要食埋甜品,軟雪糕有牛乳味,仲有夏祭限定波子汽水味,幾特別,好似沙冰咁清爽!最後,記得要玩埋拉繩小挑戰,抽獎蠃小禮物🎁

餐廳日式裝修風格, 空間好寬敞,座位舒適

最後,記得要玩埋拉繩小挑戰,抽獎蠃小禮物🎁
2023-08-01 186 瀏覽
之前去過呢間燒肉,最近原來最近舉行左[夏祭]。除左推左有拉絲芝士燒肉既豪華套餐之外,仲有充滿特色既波子汽水雪糕。夏天食就岩哂~豪華套餐($369+10%)有多種醃法既豬、牛、雞等等既肉類,其中包括我最鍾意既辛辣同芝士味,另外仲可能單點一份拉絲芝士。自己加熱黎再配辛辣味既燒肉一齊食又係另一番滋味。另外仲有吉士同豆沙餡既鯛魚燒另外自助吧仲有沙律、麵豉湯、炸物、甜品同飲品。其中炸物仲配左味粉,可以整埋shake shake薯條。甜品方面仲有入口清新既波子汽水味雪糕同濃郁既牛奶雪糕。

豪華套餐($369+10%)
另外自助吧仲有沙律、麵豉湯、炸物、甜品同飲品。
2023-08-01 196 瀏覽
屯門高質燒肉放題😋市中心新開既燒肉店環境舒適食物選擇又多又有質素真係唔錯👍🏼最岩同屋企人黎食番餐好既手機自助落單非常方便十幾種飲品任均選擇🥰仲有波子汽水同生beer任飲添呀!而家仲有夏祭限定🌞全新燒肉口味:芝士 X 辛辣燒肉😳
絕對係味覺同視覺共同衝擊!
● 芝士 X 辛辣燒肉:牛肋肉、豬頸肉、雞腿肉
● 芝士拉絲系列:手羽、腸、竹輪、粟米粒
● 其他:泡菜海鮮豆腐湯、辛辣墨魚仔、芝士鯛魚燒自助吧小食都好吸引呀😋蕃茄芝士粉 Shake Shake薯條🍟
芝士炸雞🍗炸魷魚🦑炸一口芝士🧀章魚燒🐙最後食埋佢地個波子汽水雲朵扭紋雪糕🍦真係大滿足呀🈵💯
屯門高質燒肉放題😋
市中心新開既燒肉店環境舒適
食物選擇又多又有質素
真係唔錯👍🏼最岩同屋企人黎食番餐好既
手機自助落單非常方便
十幾種飲品任均選擇🥰
仲有波子汽水同生beer任飲添呀!

而家仲有夏祭限定🌞
全新燒肉口味:芝士 X 辛辣燒肉😳
絕對係味覺同視覺共同衝擊!
● 芝士 X 辛辣燒肉:牛肋肉、豬頸肉、雞腿肉
● 芝士拉絲系列:手羽、腸、竹輪、粟米粒
● 其他:泡菜海鮮豆腐湯、辛辣墨魚仔、芝士鯛魚燒

自助吧小食都好吸引呀😋
蕃茄芝士粉 Shake Shake薯條🍟
芝士炸雞🍗炸魷魚🦑炸一口芝士🧀章魚燒🐙

最後食埋佢地個波子汽水雲朵扭紋雪糕🍦
真係大滿足呀🈵💯
朋友知道我鐘意食燒肉今次專登搵左間燒肉放題一次過食到盡一盡除咗主打燒肉之外,佢重有點肉芝士拉絲簡直邪惡到不得了餐廳環境非常之和風而且空間感大坐得好舒服,卡位座位都好寬闊環境乾淨冇油煙味首先真係試咗佢既點肉芝士拉絲令到肉類多左層口感,滑溜既芝士令到我地不斷encore依到有封門柳,是一個比較吾常見到既特別部位燒完之後,肉味更為濃郁牛肋條油花雖然冇咁多但系肉味偏向比較濃郁及有嚼口厚切牛舌經燒完之後,依然軟腍但帶有彈性外邊亦都有好多小食,同埋沙律可供客人自取而且薯條🍟好脆,都食左2 Round 甜品有波子汽水味嘅雲朵雪糕🍦就算我咁手殘都整到好似見得下人咁😂波子汽水味道好似冰沙咁樣;甜滋滋咁而牛乳雪糕🍦就好香滑,2款都咁得人鍾意
朋友知道我鐘意食燒肉

今次專登搵左間燒肉放題
一次過食到盡一盡

除咗主打燒肉之外,佢重有點肉芝士拉絲
簡直邪惡到不得了

餐廳環境非常之和風
而且空間感大

坐得好舒服,卡位座位都好寬闊
環境乾淨冇油煙味

首先真係試咗佢既點肉芝士拉絲

令到肉類多左層口感,滑溜既芝士令到我地不斷encore

依到有封門柳,是一個比較吾常見到既特別部位
燒完之後,肉味更為濃郁

牛肋條油花雖然冇咁多

但系肉味偏向比較濃郁及有嚼口

厚切牛舌經燒完之後,依然軟腍但帶有彈性

外邊亦都有好多小食,同埋沙律可供客人自取
而且薯條🍟好脆,都食左2 Round

甜品有波子汽水味嘅雲朵雪糕🍦

就算我咁手殘都整到好似見得下人咁😂
波子汽水味道好似冰沙咁樣;甜滋滋咁
而牛乳雪糕🍦就好香滑,2款都咁得人鍾意
我鋪和牛癮又起喇!放假時又去咗食和牛🙊呢間燒肉店真係好抵食呀❣️我哋點咗個日本產黑毛和牛燒肉放題 人均$469兩個鐘頭時間任食燒肉 仲可以任飲波子汽水同雪糕添❣️ 而且個場地好大 空間闊落 坐得好舒服 抽油煙亦做得好好 食完都唔會成身油煙味 環境感覺幾日系 怖滿日式繪畫同燈籠裝飾 好似日本咁呀*****************************餐廳嘅自助吧有好多熟食提供例如唐揚炸雞、日式咖哩牛腩飯等🍛當中我最喜愛嘅係芝士忌廉薯餅🧀整得好夠熱 一咬落去爆曬汁 非常creamy😋而沙律吧提供咗各式沙律同醬汁比客人自由配搭🥗飲品方面除咗可以點波子汽水同日本水果汽水酒外🍹佢哋仲有一個大雪櫃 有多款飲品同冷泡茶任君選擇 蔬菜類當中最喜愛嘅依然係翠玉瓜 燒完好腍身又多汁🥒而呢度主打嘅當然係肉類啦 有齊和牛🐮、雞🐔同豬肉🐖仲可以揀用唔同醬汁嘅煮法 質素都唔錯㗎我最愛嘅係和牛炙燒shabushabu牛脊肉 肉質非常軟滑 而且特別索汁點埋佢哋嘅特色芝士醬汁 點肉拉絲 芝味無窮🧀雖然知好邪惡但係都受唔住香嘅味誘惑 點咗好多醬😈 另外佢哋嘅蘿蔔柚子醬汁亦十分推介 味道酸酸地分外開胃 同啲肉肉非常夾😋海鮮方
我鋪和牛癮又起喇!放假時又去咗食和牛🙊
兩個鐘頭時間任食燒肉 仲可以任飲波子汽水同雪糕添❣️
而且個場地好大 空間闊落 坐得好舒服
抽油煙亦做得好好 食完都唔會成身油煙味
環境感覺幾日系 怖滿日式繪畫同燈籠裝飾 好似日本咁呀

*****************************
餐廳嘅自助吧有好多熟食提供例如唐揚炸雞、日式咖哩牛腩飯等🍛

當中我最喜愛嘅係芝士忌廉薯餅🧀
整得好夠熱 一咬落去爆曬汁 非常creamy😋

而沙律吧提供咗各式沙律同醬汁比客人自由配搭🥗

飲品方面除咗可以點波子汽水同日本水果汽水酒外🍹

佢哋仲有一個大雪櫃 有多款飲品同冷泡茶任君選擇
蔬菜類當中最喜愛嘅依然係翠玉瓜 燒完好腍身又多汁🥒

而呢度主打嘅當然係肉類啦 有齊和牛🐮、雞🐔同豬肉🐖
仲可以揀用唔同醬汁嘅煮法 質素都唔錯㗎

我最愛嘅係和牛炙燒shabushabu牛脊肉
肉質非常軟滑 而且特別索汁
點埋佢哋嘅特色芝士醬汁 點肉拉絲 芝味無窮🧀
雖然知好邪惡但係都受唔住香嘅味誘惑 點咗好多醬😈

另外佢哋嘅蘿蔔柚子醬汁亦十分推介
味道酸酸地分外開胃 同啲肉肉非常夾😋

海鮮方面 牛油燒日本產帶子質素唔錯 鮮味突出 湯汁鮮甜
另外仲有火炙鮑魚、墨魚仔同海老等🦐 選擇十分豐富

食完肉肉 唔好忘記要自己唧返杯波子汽水雪糕做甜品呀🍦

呢度嘅燒肉套餐真係幾抵食 食物選擇非常豐富
食物質素唔錯 飲品亦好有誠意
整體性價比都幾高 所以見到都坐爆場㗎
2023-07-24 165 瀏覽
夏日熱辣辣好想消暑,經過牛太有夏祭活動幾吸引,任食燒肉放題有啱晒夏天消暑的波子汽水及波子汽水雪糕、超長拉絲芝士、千本引挑戰!任食燒肉放題有82款食品任點任食,手機落單好容易,仲有自助吧食品及任飲汽水& ASAHI罐裝啤酒,甜品生果。芝士x辛辣牛肋肉、豬頸肉、壼漬一本牛肋肉係必點,芝士加上辣汁好過癮;小朋友唔食得辣都有芝士拉絲選擇,手羽、芝士腸、竹輪等等,長長的拉絲好玩又好味,我最鍾意燒牛舌,有厚有薄任君選擇,海鮮類有海老、火灸帆立貝、墨魚仔,最特別係坊間少有的博多豚骨湯牛腸,加上韮菜,回憶返晒嚟!限時任食任飲二小時,最後食埋燒菠蘿同鯛魚燒,仲有波子汽水雪糕,大滿足!

2023-07-20 125 瀏覽
📍日本黑毛和牛燒肉 牛太(錦薈坊)地址:屯門屯隆街1號錦薈坊 3樓338-343號舖日本嘅夏天有好多夏日祭買唔到平機票 但又想感受下夏日祭今次我就去左日本黑毛和牛燒肉 牛太(錦薈坊)食豪華燒肉放題 🙈放題😎係任食 唔好以為放題會Hea 佢嘅肉一D都唔Hea 種類多 連前菜個舊豆腐都好好食👍🏻👍🏻除左係手機下單睇有咩肉食 雞牛豬羊魚都有得食去到自助吧 都有熟食提供 好似小丸子 炸物 重有波子味雪糕😎自助吧有好多 好特別嘅醬汁 平日食燒肉真係未見過🙈🙈果味燒肉 鰹魚醬油 平日好少見燒肉店有🙈入到餐廳嘅環境 真係好似去左日本甘 重有d似以前去沖繩個時嘅感覺🙈🙈環境👍🏻 服務👍🏻 食物👍🏻 可以再食 食完重有得玩小遊戲😎雖然我只係拉中左零食🙈🙈
📍日本黑毛和牛燒肉 牛太(錦薈

服務👍🏻 食物👍🏻
可以再食

食完重有得玩小遊戲😎

雖然我只係拉中左零食🙈🙈
最近知道屯門開左間#日本黒毛和牛焼肉 #牛太 所以即刻同朋友去食😋出左牛牛出名外 仲可以任飲波子汽水🫢 開心死我了🤩入到去會見到自助吧 可以隨心所欲地添加蔬菜醬料 揀你想食既野 自助吧有沙律菜🥗 泡菜等等 可以斟啤酒🍻仲有家獨特既波子汽水雪糕🤩質地非常綿軟🤤滿足左想飲汽水又想食雪糕既慾望🫢💕海鮮🦞有鮑魚 帶子 蝦🦐 蠔🦪等等最特別係餐廳有大大粒帶子 所以鮮味極度突出😍日本和牛🐮粉嫩色 油脂平均🤩燒香後 中間仲帶粉嫩色既和牛 咬下牛油脂香爆發 牛肉味道濃厚😍 停唔到口🥳其中一樣係煮溶芝士醬後點肉肉🧀濃郁既芝士味道👅豐富既口感 好味😋好滿足咁食飯後 估唔到餐廳仲提供🥳拉繩抽獎遊戲🤩 好有趣味性同互動性💕我抽中了一份優惠券🎁 唔知你抽中咩呢?話我知🫢日本黒毛和牛焼肉 牛太 (錦薈坊)📍屯門屯隆街1號錦薈坊3樓338-343號舖#夏日限定 #黑毛和牛燒肉 #牛太 #屯門 #錦薈坊 #黑毛和牛 #放題 #芝士x辛辣燒肉 #燒肉放題 #波子汽水雪糕 #日本黑毛和牛 #wagyu #japanesefood #日本菜 #香港燒肉放題 #屯門美食 #香港美食 #日本美食
最近知道屯門開左間#日本黒毛和牛焼肉 #牛太

粉嫩色 油脂平均🤩燒香後 中間仲帶粉嫩色既和牛
咬下牛油脂香爆發 牛肉味道濃厚😍 停唔到口🥳

其中一樣係煮溶芝士醬後點肉肉🧀
濃郁既芝士味道👅豐富既口感 好味😋

日本黒毛和牛焼肉 牛太 (錦薈坊)
📍屯門屯隆街1號錦薈坊3樓338-343號舖

2023-07-19 118 瀏覽
屯門高質日式燒肉專門店「 日本黒毛和牛焼肉 牛太」(屯門) ~~~~~~~~~~~~~~~~今次小編嚟到位於屯門新開的黑毛和牛燒肉專門店-牛太,主打日式燒肉,裝修以日式為主,環境舒適闊落,職員亦都非常友善。今次小編同朋友選擇了豪華燒肉放題 ($389) ,任食黑毛和牛,芝士限定系列,牛肋肉、豬頸肉、雞腿肉。芝士拉絲系列:手羽、腸、竹輪、粟米粒。飲品燒肉甜品任飲任食。 (超邪惡)黑毛和牛肉質新鮮,口感一流,滿滿香味,配搭上自選配汁,大滿足!
屯門高質日式燒肉專門店
「 日本黒毛和牛焼肉 牛太」(屯門)
~~~~~~~~~~~~~~~~

👦🏻👧🏻揀咗$469日本產黑毛和牛放題套餐,有好多款和牛部位🐮,包括上牛肋肉、上牛脊肉、上辣椒肉、炙燒shabu shabu牛脊肉、炙燒壽喜燒牛脊肉等等。👦🏻👧🏻最愛炙燒壽喜燒牛脊肉,記得order埋黑松露月見汁,好味到一試難忘🤤海鮮方面有牛油蒜蓉燒廣島蠔🦪、牛油燒日本產帶子、牛油醬油燒魷魚仔🦑等等。👦🏻👧🏻最愛牛油醬油燒魷魚仔🦑,燒熟後好香魷魚味同牛油香味,食落仲好juicy,Encore咗幾次!甜品方面有朱古力棉花糖、燒香蕉🍌、燒菠蘿🍍、迷你吉士味鯛魚燒、迷你紅豆味鯛魚燒🫘等等。👦🏻👧🏻最愛迷你吉士味鯛魚燒,煙煙韌韌既外皮似冰皮月餅個皮,包住滿滿既吉士醬,好好味。依架做緊夏祭限定🎏,有芝士拉絲系列🧀既雞翼、腸仔、竹輪同粟米粒🌽等等。仲可以將已經淋上特辣調味配方辛口燒肉醬汁🌶️嘅牛肋條燒熟,並將三重芝士放上爐上燒溶,然後將肉沾滿芝士拉起😋!唔食辣既朋友仔,可以點唔辣既肉類試下架,好玩又滋味👍🏻!店員提醒我地呢個套餐可以免費升級波子汽水無限暢飲🩵,即刻order支飲下😆。食飽之後出去自助吧,吱咗杯波子汽水味雪糕🍦,食落好似飲緊波子汽水咁,一樣味道架🤩!食完之後拎番張收據去門口位,可以玩「

食完之後拎番張收據去門口位,可以玩「千本引」拉繩小遊戲🪢,呢個係日本一種抽獎方法,每一條繩子連接獎品一份🎁,客人可以自己揀任何一條繩子,拉起繩子,就有該份獎品。👧🏻抽到$29 餐飲優惠券🫶🏻 其他禮物仲有夏日祭典玩具/零食。

📍 日本黒毛和牛焼肉 牛太 (錦薈坊) (屯門)
屯門屯隆街1號錦薈坊3樓338-343號舖

#夏日限定 #黑毛和牛燒肉 #牛太 #屯門 #放題 #芝士x辛辣燒肉 #燒肉放題 #波子汽水雪糕 #屯門美食 #香港美食
2023-07-14
2023-07-18 104 瀏覽
~ 豪華燒肉放題($389)一入到去坐低就覺得幾舒服,坐得幾寬敞😚。呢到肉類等嘅主食係用QR code 落單📲。我地呢個餐有基本嘅牛豬雞🐔同小量海鮮🦞。個人最鐘意就係10秒牛嘅系列🐮,快熟得黎薄薄地冇咁膩口🤓。海鮮方面就最鍾意牛油帆立貝,加埋牛油🧈一齊燒,肥美又飽滿🤤。另外甜品類全部都幾推薦,特別係菠蘿🍍。細佬將棉花糖,香蕉🍌嗰啲都試暈晒都覺得唔錯😂。tmi個人醬汁就最鍾意點生雞蛋加醬油🤣。食放題又點少得自助吧呢😎,有水果🍉小菜區,小食區,飲品🥤區同甜品🍮區。有基本汽水冷泡茶等,我個餐asahi就要qr code落單。最好玩嘅就係自己斟雪糕🍦,仲要咁啱推出波子汽水主題,所以我就試咗波子汽水味雪糕🍧。btw有個貴少少嘅餐仲可以飲埋波子汽水添😗。食飽仲可以係門口到玩拉繩抽獎遊戲🥳,我就唔知幸唔幸運抽中粟米條一條😂。
~ 豪華燒肉放題($389)

2023-07-17 107 瀏覽
Weekend 要relax 一下,今日黎到屯門逛逛再食個豐富放題。揀左食日本黑毛和牛燒肉牛太,食個豪華燒肉放題😋,食放題要揾間座位舒服嘅餐廳,呢度枱好大好闊,空間好寛敞👍豪華燒肉放題 ($389) 任食任飲燒肉飲品,有82款選擇及自助吧,自助吧有多款蔬菜🥗沙律吧🥬🍉,唧波子汽水雪糕🍦,多款炸物小食如薯條炸雞🥰,飲品有汽水花茶等🍹軟雪糕有牛乳同波子汽水味用QR code 任選食物,有上等牛肋肉,封門柳🥓,又有壽喜燒🥩,芝士雞翼,豚肉,鰻魚,海鮮🍤,串燒,鍋物,甜品,紫菜蛋黃飯烏冬等都有,甜品還有泡芙朱古力棉花糖、鯛魚燒同燒年糕🍢,真係好多選擇而且肉質鮮嫩,有一定質素,呢款套餐仲包罐裝日本Asahi 啤酒🍺,好正,而想飲波子汽水就可以額外點

豪華燒肉放題 ($389)

軟雪糕有牛乳同波子汽水味

2023-06-22 401 瀏覽
放工後去食下午茶當午餐,本身好期待終於有時間食飯,見之前無食過打算試下呢間。然後職員落錯單,本身想食雞豬,結果嚟咗牛舌,當初唔清楚客人想落咩單都無問清楚。講完仲要比個勁無禮貌嘅態度,完全歉意都無,另一職員後嚟先至換咗碟豬肉,但之後仲要連張order 紙都收走埋。本身只係想依下肚,居然食到一肚氣,最後食曬枱面食物,埋單走人。但咁樣都仲好意思收加一,都幾諷刺,呢間永遠唔會再幫襯,成世人去過咁多間要收加一嘅餐廳,呢一間一定係最唔值得比加一嘅餐廳,超失望。職員比出嘅態度就係客人錯曬,自己無錯咁。唔緊要,附近都有燒肉店,無必要食佢。更何況荃灣旺角,甚至$100-130都已經食到好食嘅日本豬雞肉,連我唔食嘅牛都有,仲要多好多選擇,味道係食得出好味,呢間計埋唔值嘅加一係300蚊起,真係唔值得,如果一家人食計落其實真係好唔抵幫襯