2023-06-22 401 瀏覽
放工後去食下午茶當午餐,本身好期待終於有時間食飯,見之前無食過打算試下呢間。然後職員落錯單,本身想食雞豬,結果嚟咗牛舌,當初唔清楚客人想落咩單都無問清楚。講完仲要比個勁無禮貌嘅態度,完全歉意都無,另一職員後嚟先至換咗碟豬肉,但之後仲要連張order 紙都收走埋。本身只係想依下肚,居然食到一肚氣,最後食曬枱面食物,埋單走人。但咁樣都仲好意思收加一,都幾諷刺,呢間永遠唔會再幫襯,成世人去過咁多間要收加一嘅餐廳,呢一間一定係最唔值得比加一嘅餐廳,超失望。職員比出嘅態度就係客人錯曬,自己無錯咁。唔緊要,附近都有燒肉店,無必要食佢。更何況荃灣旺角,甚至$100-130都已經食到好食嘅日本豬雞肉,連我唔食嘅牛都有,仲要多好多選擇,味道係食得出好味,呢間計埋唔值嘅加一係300蚊起,真係唔值得,如果一家人食計落其實真係好唔抵幫襯