2009-09-09
今日得閒就出旺角,食咩??當然去明將啦!入到去,岩岩開門,唔算太多人。今日食左好多壽司,好開心。等我依家介紹吓啦!墨魚鬚壽司:我食左一個鐘先見到,即時覺得呢間明將與別不同,其他明將餐廳係冇嫁!同埋,係好新鮮,同出面高級餐廳冇乜太大分別!八爪魚壽司:好大塊,唔覺得有腥味!!墨魚壽司:咬落去脆脆地,同出面冇乜分別,係壽司飯用機整先會咁大件。象拔蛘壽司:唔使講,都係新鮮架啦,唔會見到壽司飯仲大件過主角啦!!三文魚壽司:呢個好多人食呀~哈哈!!!旺角明將真係好好呀~佢地d三文魚又大又靚又厚,咬落去真係入口即溶嫁!!!超新鮮~海蜇壽司:唔知點解呢?覺得冇乜腥味!唔錯~醋鯖魚壽司:好新鮮,完全冇腥味!仲有好多種壽司你係意思唔到嫁~你坐多陣就會有大發現嫁啦!例如~希靈魚壽司:呢個係我最驚奇既,竟然會有,但我冇食!Jelly:五顏六色,食吓jelly,真係可以好開心嫁!!!仲有其他蛋﹑鰻魚﹑腐皮都幾高質素,不過我就冇食啦!!!總括黎講,下次都係黎呢度好過!冷氣大,各位請帶件衫呀!雖然我係好鍾意食壽司,但我都希望唔傷害生命,希望可以慢慢連魚肉都唔食就皆大歡喜啦!
食咩??當然去明將啦!
入到去,
岩岩開門,唔算太多人。
今日食左好多壽司,好開心。
等我依家介紹吓啦!
八爪魚壽司:好大塊,唔覺得有腥味!!
海蜇壽司:唔知點解呢?覺得冇乜腥味!唔錯~
醋鯖魚壽司:好新鮮,完全冇腥味!
仲有好多種壽司你係意思唔到嫁~你坐多陣就會有大發現嫁啦!
例如~
希靈魚壽司:呢個係我最驚奇既,竟然會有,但我冇食!
仲有其他蛋﹑鰻魚﹑腐皮都幾高質素,不過我就冇食啦!!!
總括黎講,下次都係黎呢度好過!
冷氣大,各位請帶件衫呀!