2011-02-24
遲d 唔外出午飯, 所以今日再和同事同遊此餐廳呢度有幾種食物選擇:1. 自助沙律吧 (only 任食沙律 + 餐湯及麵包任食)2. 自助麵餐 (only 食麵, 自己揀材料湯底麵類 + 餐湯及麵包任食)3. order 佢的粉麵我只試過1, 同事食2...未試過3, 唔知有咩特式齋食沙律已經好足夠, 對於減緊肥的我, 好滿足, 因為食咗兩大碗d 菜超新鮮, 沙樂美腸好味, d source 勁多, 最鐘意係黑醋 + 尷欖油, 或者honey muster 沙律醬揀完材料後比個staff 去 "撈" 勻, 加d 芝士粉/ 杏仁片及麵包多士粒同黑楜椒topping, 正湯: 好正, 不論中湯or 西湯都好味麵包: 個人覺得太硬, 一般環境: 滿分, 因為好舒服, 唔嘈, 傾計一流同事食的麵餐個賣相超靚, 冬陰公湯底我至愛, 可惜味道唔冬陰公每人$120 左右, 某d 信用卡有折
呢度有幾種食物選擇:
3. order 佢的粉麵
我只試過1, 同事食2...未試過3, 唔知有咩特式
湯: 好正, 不論中湯or 西湯都好味
麵包: 個人覺得太硬, 一般
環境: 滿分, 因為好舒服, 唔嘈, 傾計一流
每人$120 左右, 某d 信用卡有折