2006-02-26 21 瀏覽
之前去過幾次呢間店食野,好抵,味道亦ok! 值得一讚是龍蝦鐵板餐\,原價$298,夜晚九點半後仲有八折,包括好多野食,有燒龍蝦,牛柳,銀雪魚,雜菜,燒冬姑,炒飯,加入10仲有龍蝦湯!! 好飽好滿足以!!
2005-12-12 22 瀏覽
昨晚跟朋友到旺角吃晚飯,沒想過晚飯每人可以不用$50 結賬。我點了串燒牛肉粒烏冬,餐跟一碟小食、三件壽司、餐飲叫了檸檬茶。味道不錯。朋友點了燒鰻魚飯,餐同樣跟小食及一杯飲品,朋友說鰻魚的皮韌了一點,但味道也不錯。以不用$50 的價錢吃一餐晚飯,我已很滿足。

以不用$50 的價錢吃一餐晚飯,我已很滿足。
2005-11-27 6 瀏覽
今晚同班朋友去旺角食飯,我的朋友介紹我地去呢間餐\廳食飯。我自己就叫左個清湯牛肉鍋,都唔算等得太耐就有得食,味道方面好淡,感覺上好似水煮牛肉咁,我落左好多七味粉先叫有少少味,菜的份量多左少少,不過以咁樣的價錢佢\算做ok的了。
2005-10-29 10 瀏覽
今次2個人去, 叫左2個定食, 等好耐, 叫左凍檸蜜, 杯野比隔離台的凍檸茶個杯細...飲品杯的size唔係統一架咩??d野唔好食, 食唔過...
2005-08-06 11 瀏覽
我之前同朋友到<<東京一番>>食過五,每次都會叫呢個好好味的飯,實在太好食啦!今次我仲叫左<< 炸軟殼蟹>> 添!!雖然外殼係硬左少少,但係都好好食囉!另外叫左金菇牛肉卷,又係好正喎!
另外叫左金菇牛肉卷,又係好正喎!
2005-05-23 9 瀏覽
食物唔錯,我同朋友去親都會叫依個咖喱豬排飯,因為佢個汁好正,另外重會叫雞泡魚干,燒得好正,重會叫o的壽司,三文魚剌身又大件又夠凍,我同完o的朋友去食佢地都會再帶朋友去食,有幾次重係o個度撞到o的朋友仔,我都已經叫o個度叫canteen..大家都會明。
2005-05-10 8 瀏覽
睇之前既評語話入面d服務差到離譜,我又唔係咁覺得,可能只係某幾個啦!我前排同我男朋友同埋幾個朋友去左食飯,招呼唔算差,至小SERVE 我地成班果位長髮侍應哥哥真係唔錯,仲同我地講笑添!但最記得既都係臨走果陣聽倒廚房入面有個女侍應好大聲咁講晒粗口,真係唔係太好囉!D野食都OK,唔太差,個牛肉鍋好好食,環境都算OK啦
2005-04-14 3 瀏覽
服務態度極度惡劣, d人勁冇禮貌好似可做可唔做咁入去後環境ok 唔太污穢o個日食鐵板燒個所謂鐵板師傅係到煮不停咁同個女侍應講野問佢野,竟然冇反應,轉身繼續同女侍應講野全程係咁講大大聲不知所謂自己招呼自己, 快餐店咁.><所謂鐵板師傅= 唔專業+煮野唔好食煮熟o的野就算個師傅好不濟另外一個師傅好好多係另外塊板煮好似o的人叫佢~~ar 輝@@ 呢個好好多以我所見o的人食到好好味咁仲有o的侍應好似好忙咁但係唔知忙o的咩???仲有食sushi so ok la~~算係食過日本鐵板餐廳中至差的一間!!
服務態度極度惡劣, d人勁冇禮貌
好似可做可唔做咁
入去後環境ok 唔太污穢
o個日食鐵板燒
個所謂鐵板師傅係到煮
不停咁同個女侍應講野
問佢野,竟然冇反應,轉身繼續同女侍應講野
全程係咁講大大聲不知所謂
自己招呼自己, 快餐店咁.><
所謂鐵板師傅= 唔專業+煮野唔好食
煮熟o的野就算
個師傅好不濟
仲有o的侍應好似好忙咁但係唔知忙o的咩???
仲有食sushi so ok la~~

算係食過日本鐵板餐廳中至差的一間!!

2005-04-05 7 瀏覽
汁燒雞窩飯實在太好食啦,記住去食呀!一個星期食2次都唔會厭呀!價錢又唔會太貴喎~好味道~加5元可以加多杯凍飲啦!仲係特飲tim~ 好抵呀
2005-04-03 9 瀏覽
今日我同我bf + his fd 三人行去o左此店食晚食,入去啱啱好吓937,可有8折,我哋叫o左一個雞窩飯,一個seafood炒麵+一碟燒牛肉金菇+燒羊扒+3杯drinks<<<總括係好好食,其實之前我都想同佢去呢間店食飯但係2個人都唔知食咩好,所以今次終於可以一試,好好味呀!下次一定會再去,員工的service都ok,polite+ smile 都會有,但係最好係都你要俾返d smile 佢,否則佢哋會串串哋ga!咁我覺得都ok ga, 呢d 嘢相對ga ja人哋ser你好d,你都會食得開心d 啦! right?
咁我覺得都ok ga, 呢d 嘢相對ga ja
人哋ser你好d,你都會食得開心d 啦! right?
2005-01-13 2 瀏覽
通常都會等到九點後8折先幫襯, 除0左鐵板燒外, 牛肉鍋跟餐都好抵食,仲好好味.其他就麻麻,唔建議麵食.
2005-01-13 11 瀏覽
坐得好唔舒服....D 野食好無水準....服務慢得十分非常~~~價錢唔係特別平~一句講哂....好差~
坐得好唔舒服....
D 野食好無水準....
服務慢得十分非常~~~
價錢唔係特別平~
一句講哂....
好差~
2004-11-22 11 瀏覽
呢間野D服務態度真係好有問題,話說個日同朋友去吃飯,點知入到去坐在幾分都冇人理,又冇餐牌睇,離晒譜!!好啦,攪左成半粒鐘終於D野食到LA,唸住食番D好野順番啦,點知我叫o個個牛鍋飯十分唔掂,牛肉粒太gu,d 飯太鹹!咁我咪唸住同個侍應反映下,點知o個個操半鹹半淡廣東話既女侍應話個牛鍋飯不嬲都係咁ga喎,真吹脤ps.我食飯時聽到有個侍應話有檯客收少左成百幾蚊, 真係抵佢地死
2004-09-02 12 瀏覽
因為我朋友想食下佢個特價龍蝦餐$298價錢都OK啦...我地7點鐘去到,食頭圍.(個鐵板無)坐係旁邊個客人都係要個龍蝦餐..咁個鐵板燒師傅就一齊煮啦..好味既係個龍蝦...龍蝦好大隻, 佢上龍蝦既時候連埋個殼,咁正常既話,都會食完D龍蝦肉"損"埋個殼同龍蝦腳咁.當我個朋友損完隻龍蝦腳既時候...個侍應同我地講話.."你地個餐有個龍蝦湯架,我要你地D龍蝦殼黎煲返湯比你地飲"於是佢收左我地同埋隔離既龍蝦殼一齊煲湯( >.< ...(D湯黎到..勁重味精)..D牛肉唔新鮮..銀雪魚就幾好味...一個鐘頭後...我朋友勁肚痛~~
2004-07-23 1 瀏覽
服務態度極度惡劣, d人勁冇禮貌, 問佢d野到未, 竟然冇反應, 仲轉身同佢d同事講, 話我地吹住晒, 仲話我地煩, 仲要句中帶有粗口......我地只係問咗 一句, 就咁樣, 呢個老闆都唔識請人....咁唔願做, 就唔好做啦, 返屋企食蕉啦.....就算佢有幾平, d野有幾好食, 都唔洗指意我再去.....點解要貼錢買難受????
我地只係問咗 一句, 就咁樣, 呢個老闆都唔識請人....
咁唔願做, 就唔好做啦, 返屋企食蕉啦.....
就算佢有幾平, d野有幾好食, 都唔洗指意我再去.....
點解要貼錢買難受????