2021-02-17
經常黎呢間食午餐我最中意食既係特色水煮魚飯,呢間餐廳係清湯底水煮魚,唔同其他地方既紅湯水煮魚,d湯仲可以泡飯食,仲有好多芽菜同埋薯粉椰菜做底,食午餐白飯仲可以任加超讚,間中都試下酸菜魚,夠酸夠開胃如果唔中意食魚都可以試下其他午餐,豬牛雞乜都有。過年見到門口寫初一至初四有加一,不過都可以理解,過年度度都加價啦。我次次去親樓面姐姐都會幫我安排好位置,不過中午好忙好多人,避免唔到會搭檯如果好忙既時候我唔想等咁耐就打電話過去叫樓面姐姐幫我落單我行到過去就有的食,唔使等入店之前要乖乖探熱,跟住樓面姐姐抹檯時我見到都會用消毒噴霧黎抹檯,衛生都唔係需要擔心既,當然如果潔癖好嚴重就建議係醫院食飯喇總言之如果鐘意食川菜既朋友,非常推薦黎呢間食!
總言之如果鐘意食川菜既朋友,非常推薦黎呢間食!