2023-11-21 2186 瀏覽
正值八月十五中秋,同媽媽想試呢間好口碑的新派齋,我都知時間太趕十五訂位難,我前一日打去問,佢話6點果輪已full叫我8點後去應該不用點等位……結果,7點半去到,話要等多陣,我照攞了飛,D人出出入入,店員就叫晒訂咗位嘅入去先,即係有第2輪可訂位,但同我講吾駛訂,得我攞飛等(全晚冇人walk in🤔 )……我等到八點十分左右入座……可能疫情過去,座位似坐番100%,座位同座位間好密……我地坐入面的路口位,食物集中放在餐廳一角落,款式都多,REFILL都算快,每個客人送一客鮑魚及燉湯....我食了3轉左右,食物味道都OK,鮑魚、刺身都造得幾似真,因為我地都算係第2輪,吾知係咪鋪頭趕收檔,食到21:15就催人埋單,根本吾足90分鐘,話收21:30,其實在8點幾時,我出去攞嘢食時都已見D阿姐好勤力在清潔,奇怪係用到清潔劑及布抹枱上裝住食的盤邊,,,,仍然有食物架喎,D清潔劑有冇彈到D食品真係吾敢肯定...呢度服務都OK,都企理乾淨,不過人太多感覺有點迫,樣樣搶咁...試過就算了,,,,
2023-09-29
40 分鐘 (堂食)
2023-11-16 1858 瀏覽
素食自助餐真係好吸引,可以揀自己鍾意食嘅,呢間已經食過幾次,環境幾靚,坐得舒服,座位都多。是日平日預先訂了座位,19:30,七位。平日人流唔算多。當齊人後,會送上冰鎮咕嚕肉及原盅燉湯,兩樣都好正。🌀頭盤見到有沙律區,什錦刺身,壽司,雞絲粉皮,炸物等等,好多款選擇,無論味道或者賣相像真度都好高。🌀熱食有炒飯,炒麵,燒賣,雲吞,水煮牛,關東煮🍢,薄餅🍕,菜蔬,薑醋蛋等等,不能盡錄。所有食物都保持水準。🌀甜品有糕點,蛋糕,中式糖水。🌀飲品羅漢果茶,絡神花茶,豆漿,咖啡,亦有中式老火湯。款式多而且晚餐無限時值得加分,可以無限時下,可以慢慢食,慢慢傾,我哋係傾到最後一刻先去結帳。
素食自助餐真係好吸引,
可以揀自己鍾意食嘅,
呢間已經食過幾次,環境幾靚,坐得舒服,座位都多。

會送上冰鎮咕嚕肉及原盅燉湯,兩樣都好正

🌀頭盤
見到有沙律區,什錦刺身壽司,雞絲粉皮,炸物等等,好多款選擇,無論味道或者賣相像真度都好高。

🌀熱食

🌀甜品
有糕點,蛋糕,中式糖水

🌀飲品
羅漢果茶,絡神花茶,豆漿,咖啡,亦有中式老火湯。

款式多而且晚餐無限時值得加分

冰鎮咕嚕肉
2023-11-07
冰鎮咕嚕肉
2023-09-06 1835 瀏覽
媽子鍾意食素 上網搵到附近一間睇落唔錯就試下一入門口媽子扭扭擰擰揀位坐🫠好在有位侍應先生不厭其煩推薦距離拎嘢食較近既位俾我地 服務即時加分🫶坐低之後即刻上個蟲草湯俾你飲 味道正常食物款項好多日式壽司又有 中式菜餚熱食 港式蜜汁叉燒 麻辣丸類等等 意外地連薑醋蛋都有圖中有三文魚刺身(似係蒟蒻做)素軟殼蟹(呢個好食,用菇做但又有軟殼蟹味)素炸蟹箝 餃子 炸香蕉糕 炸雲吞 海葡萄嘢飲都有4 5款揀我揀左洛神花檸茶媽子就揀豆漿糖水有南瓜雪耳 我試左芝麻糊超穊芝麻糊 入口又唔會好溜 不過一碗就夠環境方面,任食放題黎講算中上。小總結:每位唔洗200蚊,90分鐘任食好抵食物質素中上 CP值5星星😆
媽子鍾意食素 上網搵到附近一間睇落唔錯就試下

坐低之後即刻上個蟲草湯俾你飲 味道正常
食物款項好多

圖中有三文魚刺身(似係蒟蒻做)
素軟殼蟹(呢個好食,用菇做但又有軟殼蟹味)
素炸蟹箝 餃子 炸香蕉糕 炸雲吞 海葡萄

嘢飲都有4 5款揀
我揀左洛神花檸茶
媽子就揀豆漿
糖水有南瓜雪耳 我試左芝麻糊
超穊芝麻糊 入口又唔會好溜 不過一碗就夠

環境方面,任食放題黎講算中上。

小總結:
每位唔洗200蚊,90分鐘任食好抵
食物質素中上 CP值5星星😆
2023-09-06
  • 芝麻糊
  • 素炸軟殼蟹
2023-09-05 7114 瀏覽
👯食素嘅朋友仔, 總會有三幾間素食店係可作回頭之選嘅😉🛍️今日銅鑼灣血拼後, 就帶咗我嚟呢間素食店, 吃放題晚餐🥰✨裝修雅緻配合柔和嘅燈光, 座位寬敞舒適, 有如繁忙鬧市中嘅清泉, 好有洗滌心靈嘅感覺🥰✨70多款多國菜任食 $178/位淨係喺門口睇到個食物海報, 非常吸睛, 已經被佢吸引咗, 以呢個價錢, 食一個放題晚餐, 都可算係貼地價🤩✨自助放題區, 食物擺放清晰整潔, 設有多款調味醬料, 沙律吧, 各式韓日式食品, 刺身,串燒, 熱盤, 甜品及飲品, 種類繁多, 各款美食, 仿真度超高😍✨冰鎮咕嚕肉, 外脆口, 包着內軟嘅軟滑雞髀菇, 酸甜醬汁味道恰到好處, 非常開胃😋✨是日原盅燉湯熱辣辣上枱已經聞到香氣, 湯料豐富, 圓肉、杞子、粟米、蟲草花, 菇菌, 香甜順喉🥰✨蠔皇素鮑魚擺盤上枱吸睛, 以蠔皇燜煮嘅素鮑魚口感軟腍夠惹味😋🥗沙律吧嘅蔬菜種類選擇超多, 蕃茄仔,紅菜頭,豆類及藜麥, 食材新鮮🤩✨前菜選擇, 我最喜歡係呢個“泰式鳳爪“, 像真度高之餘, 仲有Q彈口感👍🍗素雞腿, 全件係腐皮製, 外皮香脆, 裏面係軟腐皮, 好睇又好食💕✨最後梗係要食埋甜品作呢餐嘅完美句號啦!🥣熱食糖
👯食素嘅朋友仔, 總會有三幾間素食店係可作回頭之選嘅😉

✨70多款多國菜任食 $178/位

✨是日原盅燉湯

✨蠔皇素鮑魚
擺盤上枱吸睛, 以蠔皇燜煮嘅素鮑魚口感軟腍夠惹味😋

✨最後梗係要食埋甜品作呢餐嘅完美句號啦!
🥣熱食糖水嘅海帶綠豆沙, 綠豆煲得綿滑, 又唔會太甜, 係我大愛呀!😍
🌟總括嚟講,呢餐真係食唔晒咁多款式, 所以必定係我哋回頭之選 🥰
2023-09-03
  • 泰式鳳爪
  • 原盅燉湯
  • 冰鎮咕嚕肉
2023-08-17 1789 瀏覽
越來越多人知道素食對於健康的好處,作為一個 食肉獸,素食對於我來說無疑是一道清泉, 絕對可以洗滌我的身和心。今晚靚女同事帶我去食素,令我認識到素食原來都可以那樣多元化和精彩,令我覺得原來唔食肉都可以好正。餐廳環境寬敞,乾淨整齊, 清雅脫俗, 店員服務態度良好, 令人身心放鬆。樂園素食90分鐘任食放題$170/位,包70款多國菜任食, 前菜每人奉送蠔皇素鮑魚,冰鎮咕嚕肉和原盅燉湯,好抵食呀!冰鎮咕嚕肉~外脆內軟,表面的脆漿炸得又薄又脆口,內面是軟滑的雞脾菇,酸甜汁做得十分出色, 酸酸甜甜好開胃, 無論味道和口感和真的冰鎮咕嚕肉相差無幾,很驚喜的一道前菜。蠔皇素鮑魚~ 仿真度十分高, 口感軟腍中帶彈性,以蠔油炆煮,很惹味。原盅燉湯~ 材料有羊肚菌,粟米,圓肉,蟲草花和杞子, 清甜滋潤,好舒服。放題區整齊有序,有Salad 吧, 刺身,日式食品,串燒吧,麻辣盪, 熱盤,飲品和甜品等, 種類相當豐富,無論賣相和味道也相當吸引。Salad bar~有沙律菜, 粟米,鷹嘴豆, 西瓜,火龍果,車厘茄 和菠蘿等,配以各式沙律醬,清新滋味。冷盤~有酸薑皮蛋, 麻醬粉皮,雜錦刺身(鮑片,魷魚,三文魚),海

冷盤~有酸薑皮蛋, 麻醬粉皮,雜錦刺身(鮑片,魷魚,三文魚),海葡萄和手工壽司等。 無論造型和味道口感也很不錯, 冰冰涼涼很舒服。
麻辣燙/ 蕃茄關東煮~ 有牛丸,獅子狗卷,魚蛋和墨魚丸等,配麻辣汁或蕃茄汁同樣惹味。
炸物~ 有椒鹽軟殼蟹,酸梅素鵝,春卷,炸香蕉,炸雲吞, 照燒餃子 和素雞髀。酸梅素鵝表面卜卜脆,有口感, 有層次,酸梅汁好惹味, 照燒餃子 皮脆餡嫩上面鋪滿紫菜,正呀! 殼蟹蟹以茶樹菇加椒盬紫菜炸成,很美味。
熱盤~ 有葡汁西蘭花,奶油津白木耳,麻婆豆腐, 奶油津白,咖哩魚蛋蘿蔔, 酸甜骨,獅子頭 ,燒賣, 萵筍,酸齋,薑醋蛋和炒粉麵等,種類豐富,
汁醬調味做得很好,所以就算沒有肉類也一點不覺沈悶。
飲品~ 自家製羅漢果甘草水和洛神花檸檬水,少甜清潤。
糖水~ 雪耳桃膠糖水, 滋潤養顏, 食埋真係覺得好滿足。
2023-07-06 1888 瀏覽
一直都想試呢間好耐,終於有機會食一開頭會送每人一個湯同咕嚕肉 呢兩個就冇得refill 但質素幾好 如果多人嘅話個冰鎮咕嚕肉仲會係一個大碟呈現出嚟,又會冒煙好打卡able跟住就到我哋自己出去拎嘢食嘅環節,好搞笑,佢有麻辣燙同蕃茄燙 個人比較鍾意蕃茄燙比較特別另外仲有壽司、炸物、甜品同嘢飲。嘢飲係自家製嘅茶。好鍾意佢嘅甜品係和果子 然後有時都會refill 啲pizza新鮮滾熱辣出爐如果鍾意食新式素食嘅朋友一定要嚟試下
一直都想試呢間好耐,終於有機會食

另外仲有壽司、炸物、甜品同嘢飲。嘢飲係自家製嘅茶。

如果鍾意食新式素食嘅朋友一定要嚟試下
2023-06-11 5670 瀏覽
講吓最近家人聚餐軼事,就是在母親節和家人吃午飯慶祝,一同吃素,是我哥挑的餐廳。自問不是素食達人,也沒有特別喜歡或討厭吃,間中來一餐,家人想吃就好了。現在素食餐廳開得如雨後春筍,素食自助餐比比皆是。我平時和家人吃飯,不論是任何菜式,點都要嗌兩碟菜。今次就可以毫無負擔,盡情吃個夠。母親節正日,午餐才 $108 加一,抵過飲茶,難怪很快就全場爆滿。入場的母親們,都可得到一個餐廳送上的福袋記念品呢!這餐廳有標示各項食物是否含蔥蒜 / 奶類 / 蛋類,方便茹素人士選擇:中午整體共有約 30-40 款食物,我當然沒辦法每樣都有吃,盡力分享啦!冷盤冷盤的沙律 bar,有各款新鮮蔬菜,個人推介「芥末蜜糖汁」dressing,作為前菜醒胃:冷盤當中有以日式系列作為主打,眼見都受食客歡迎,味道偏清、不油膩,也較健康。最受歡迎有「和風芝麻醬豆腐」,豆腐嫩,灑上芝麻醬,味道也沒有失手的理由:「昆布冷烏冬」,配類似天婦羅汁的湯汁沾來吃:「素手握壽司」有相當多選擇。我現在戒緊澱粉質,也沒多大興趣;為免造成浪費,全部都沒吃;就交給我的家人吃吧!「三文魚壽司」「吞拿魚壽司」「墨魚壽司」另外還有沒有上鏡的「西式蔬菜條」

入場的母親們,都可得到一個餐廳送上的福袋記念品呢!

冷盤

昆布冷烏冬」,配類似天婦羅汁的湯汁沾來吃:
吞拿魚壽司
墨魚壽司
另外還有沒有上鏡的「西式蔬菜條」,有西芹條、甘筍條等等,用來點醬汁吃,欣賞它們整體沒有太多的加工,就是這樣原材料的蔬菜。

熱盤

一般炒菜、炒粉麵飯都齊備,實夠飽。吃了幾款,是家常小菜 style,味道不寡的。

欖菜四季豆」/「韓式炒粉絲」,前者非常合我吃!小弟一向喜歡欖菜的鹹香,用來送粥或飯皆宜,屋企雪櫃必定長備。這裏任吃炒四季豆,我就吃得很爽:
麻婆豆腐」/「羅漢齋
清炒時蔬」/「胡椒煮魚腐白蘿蔔」,後者甜中帶舌尖上點點刺激,蘿蔔無渣,湯汁沒有味精感,不錯:
一口蘿蔔糕」,這個簡單得來很得我歡心!將蘿蔔糕切成小方丁,用少許酥炸方法弄至表皮酥脆,灑上少許椒鹽調味,算是比較重口味的選擇:
另一項受歡迎的,要數「素薑醋」。沒有豬手,主要用薑和雞蛋擔大旗,應該有下雲耳添加膠質
甜酸度適中,材料豐富,我沒吃雞蛋,反而吃了拍碎、索滿醋的薑,不辛辣,醋汁令人胃口大開,我媽也吃了不少

煎素腐皮卷」,呢個唔掂,放涼了很油膩,腐皮質感很硬,裏面也沒有什麼材料,可以 skip:
其他熱盤隨影:
澱粉質類有「荷葉飯」/「豉油王炒麵
紫薯粟米」/「黑糖馬拉糕
兩層高的「蒸素餃子」,以粉絲做餡,用來沾紅醋吃,不俗:
這裏另一主打是「日式天婦羅」和各類炸物,均做得好,粉薄夠脆,有分普通和下了七味粉兩款選擇。

而且添補速度快,都很新鮮:
兩款「天婦羅茄子
天婦羅炸蝦」(其實是日本本菇),口感蠻像的:
一口春卷」,外脆內鬆,沾醋汁或茄汁吃均很正點:
是日湯水

兩款選擇,中湯「紅蘿蔔煲栗子腰果菜乾」,無味精無添加。我有去勺下煲湯材料,相當足:
將湯放在附上的「大咖啡杯」內飲,喝得很方便,味道清甜滋潤,我飲了兩大杯。

另一款是日式「味噌豆腐海帶本菇湯」,這個我沒品嚐,已飽肚喝不下:
甜品

糖水有「綠豆沙
冰糖燉木瓜雪耳」,少甜,唔夠糖可以自己落。足料,以任食來講可謂無投訴:
甜點還有「杞子桂花糕」,「炸香蕉」,「炸煎堆仔」,「忌廉泡芙」,「抹茶欮餅」等。

飲品

除了綠茶、普洱等基本嘢、還有「即磨咖啡」,少甜「冰凍豆漿

涼茶也有數款供應,也相當受歡迎!有「洛神花煲檸檬」、「菊花茶」等等,清熱解毒。在連鎖店買一支涼茶飲品都要 $20-$30 啦,而且它是新鮮煲及少甜,記得留肚飲。

整體來說大部分菜式的調味都不會太濃太多汁,也比較忠於素菜本質,不會整蠱做怪太多「素肉」。味道基本上不錯,也多花款,尤其「天婦羅」和「湯水」值得一嚐,而且收費也不貴啊。能在充滿愛的節日,和家人來個平淡溫馨聚餐,滿足常樂!
2023-05-14
  • 一口春卷
  • 是日湯水
  • 冰糖燉木瓜雪耳
2023-03-23 3925 瀏覽
8點前入座即刻便去攞嘢食,食品大部份都剩一半或三份一咁,而且選擇少,熱食都一兩款材料近似重覆……期間看見被蜂擁嘅糖水位。以為攞住一圈食下先,第二三次去見啲嘢食係沒更新過、最受歡迎嘅糖水亦沒見refill;果時先知其實成餐由頭到尾都係緊果啲;諗住食啲飯或麵算啦 但見到烘到乾無晒食欲。糖水個煲一早清光……一早就不再供應甜品 問個職員話已出咗2煲,我地客人唔知你出幾多煲第幾煲,同埋一係每個菜放個牌響到表示‘’完即止‘’囉…你自助餐做到咁一係企喺門口果2個職員 就理應提示番呢個鐘數入座嘅客人,一係就分多一個時段係供應缺乏同食餸尾咁,就會 生意好!!
2023-03-22
今日下午與朋友去食Tea。 大概三點鐘左右, 啲嘢食都已經唔係好多 而且食物碟亦唔係每個位置到有 refill。 我朋友啱啱想食一道菜,佢就攞下面個碟。佢大概見到下面有 蝶形嘅嘢,佢就伸手落去攞。點知一攞就發覺隻碟反轉咗。佢輕輕提起個碟,原來嗰啲下面又冚住咗一啲食物。啲食物可能係職員特登收埋。咁我朋友咪咁返埋囉。點知有個 職員見到就喺度講 :「有冇搞錯,點解有咁嘅人,明明隻碟反轉咗都去搞!!?」 我朋友當然好唔高興。其實當場仲有 一個著西裝嘅人喺度,佢應該係嗰邊嘅老闆或者主管一句聲都冇出過。其實,佢哋下面擺碟嗰個架好深,朋友真係睇唔到。同埋 如果係唔搞得嘅,就唔好擺嗰度!仲要當住咁多人面前笑我朋友。以後以後都唔會去!!!

以後以後都唔會去!!!
相信即使未入場觀看 毒舌大狀 A Guilty Conscience 的朋友,都會對子華神在預告片中七情上面的“Everything is wrong”一句印象深刻。還好的是,在Everything is wrong的時候,生活中尚有一些值得我們說聲right的小確幸🥰, 樂園素食 Paradise Veggie 的美食😋便是其中之一。已經有一段時間未有在晚巿時段光顧,樂園推出了不少新食品🆕️。原本燒烤吧🔥位置變成了麻辣燙🌶和蕃茄關東煮🍅,兩者均味道濃郁。有幾濃?版主站在近廚房出餸位置影食物時,離遠都隱隱聞到麻辣味道🤤。把一眾食物在麻辣和蕃茄湯中浸一會,更為美味。如果要選較吸引的,版主覺得麻辣燙略勝一籌,辣味極吸引。此外,迷你荷葉飯☘️也是新食品,原隻荷葉飯放在盤中待大家挑選。待進食一刻才翻開荷葉,盡量保留荷葉清香。素燒賣也值得encore✖️2️⃣,燒賣足料,有冬菇粒,木耳絲,蘿蔔絲,喜歡味道清淡的可就咁吃,想惹味些的可添加醬汁。至於原有“骨幹”食品,如素叉燒,當然亦保持一貫水準。最後,提提大家🔈,現時至2月15日(暫定),4位或以上訂位光顧,可獲贈“毒舌大狀”戲票乙張。詳情請參考店方f

至於原有“骨幹”食品,如素叉燒,當然亦保持一貫水準。

最後,提提大家🔈,現時至2月15日(暫定),4位或以上訂位光顧,可獲贈“毒舌大狀”戲票乙張。詳情請參考店方fb專頁

FB 專頁:眾裏尋素千百道

Instagram: veggie.everywhere / Veggie_Keith

歡迎大家follow fb專頁和IG,多多支持

#眾裏尋素千百道 #veggieEverywhere #veggie #gogreen #港島素食 #銅鑼灣素食 #樂園素食 #毒舌大狀 #子華神 #EverythingIsWrong
2023-01-25 4061 瀏覽
今日我同屋企人嚟呢度食,本身諗住自助餐應該好食,點知食完真係對呢間餐廳非常失望😩,啲主食全部都係麻麻,嘢食全部都好乾食落去分量都唔係好多,我啲屋企人食完個個都話呢間餐廳啲嘢食好差,我哋一世都唔會再嚟呢間餐廳度食❗😓
銅鑼灣這間素食自助餐原來好受歡迎,平日晚市都好熱鬧,第一次來吃晚市自助餐,食物選擇好多元化,每人有燉湯和素咕嚕肉送,每次行出去拎野食都揀得好開心呢!平日晚市HK$178+10%,銅鑼灣價錢應該差唔多。入面好大間,環境舒服座位亦闊落。仲有間大房可以搞聚會。食物選擇有七十幾款,壽司小菜之外有湯有翅有糖水,食極都食唔完。這個好像是新的麻辣燙,辣度一般般。壽司是店內很受歡迎的名物,我就鍾意食叉燒和薑醋蛋。晚市送前菜冰鎮咕嚕肉,盡快食到較吃到脆皮。另外每人有一盅燉湯,香濃好好飲。出去每個熱盤都拿一點,吃兩盤就開始飽了,這間有很多款綠色蔬菜很合我心意,有個砂鍋雲吞雞我也覺得蠻好吃。木瓜雪耳糖水清潤亦無太甜。
平日晚市HK$178+10%,銅鑼灣價錢應該差唔多。
入面好大間,環境舒服座位亦闊落。
仲有間大房可以搞聚會。
這個好像是新的麻辣燙,辣度一般般。
壽司是店內很受歡迎的名物,我就鍾意食叉燒和薑醋蛋。
晚市送前菜冰鎮咕嚕肉,盡快食到較吃到脆皮。
另外每人有一盅燉湯,香濃好好飲。
木瓜雪耳糖水清潤亦無太甜。
2023-01-19
2023-01-22 1897 瀏覽
年初一好多餐廳都加價或者要加二服務費,呢間價錢公道,環境舒適,啱晒想食齋既人呀! 食物款式非常多,有齋燒賣、一口蘿蔔糕、炸天婦羅、壽司、木瓜雪耳糖水、豆漿、花多眼亂既熟食,真係好吸引! 佢地啲素餃子🥟都蒸得唔錯,皮薄饀靚好鍾意佢啲齋燒賣,入面有啲粉絲木耳之類,好爽口!仲試左地瓜芋圓球,唔太甜,芋頭味濃,正!春卷都好脆好好味呀😆 之後仲試左炒麵、煎年糕、炸香蕉等等,不過唔記得影相🤣炸香蕉好香!推薦👍🏻👍🏻 煎炸區食物款式非常多👍🏻👍🏻👍🏻

煎炸區食物款式非常多👍🏻👍🏻👍🏻
2023-01-19 1267 瀏覽
好耐無嚟食,難得經過,又想食Buffet 慶功,點知差到唔會再有下次。20:00 入座,唔提你21:00 Last Order 都算,就當我無問,但已經唔再Refill, 入到去壽司得返幾件,素刺身又無,只係得返熱食,而仲有大部分都係素肉炒菜,毫無特色朋友拎咗個類似咸水角嘅炸物,超難食,咬落去係香口膠味。仲有少少糖水,木瓜雪耳桃膠糖水明顯浸洗桃膠嘅功夫都做唔足,成兜都係桃膠黑色一點點。素翅基本上係食粉茨,同送嚟嘅素鮑魚一樣都係食咸茨,唔知食緊咩。Pizza 直程係燶到苦。收碟只係收咗一次,咁就收咗我$198 仲要加一,仲要唔Refill, 人地有咕嚕肉我地就咩都無,真心唔會再有下次。
朋友拎咗個類似咸水角嘅炸物,超難食,咬落去係香口膠味。
Pizza 直程係燶到苦。
2023-01-15
2022-12-04 1478 瀏覽
今日系陪長輩👵們一天團,其實舖頭環境吾錯既,但放食飯位置太迫啦,的人👨‍👩‍👧‍👧一窩蜂湧出去拎嘢食,完全轉吾倒身,勁怕倒瀉🫗食物其實所有食物都好有水準,特別系的炸芋圓、春卷,芋泥餅等等有沙律🥗🥙菜,好新鮮,醬汁都有幾款有咖啡☕️不過就吾好抱太大期望😅, 仲有豆漿仲有甜品泡芙,中式糖水,我飲左碗木瓜雪耳😋起晒膠,正😄👍🙏但成個過程我只系不停地諗緊我要食肉肉🤣食完就系覺得好吾滿足甘囉

其實所有食物都好有水準,特別系的炸芋圓、春卷,芋泥餅等等

有沙律🥗🥙菜,好新鮮,醬汁都有幾款

有咖啡☕️不過就吾好抱太大期望😅, 仲有豆漿

仲有甜品泡芙,中式糖水,我飲左碗木瓜雪耳😋起晒膠,正😄👍🙏