2022-10-01
鰂魚涌都有唔少好嘢食,做完嘢太肚餓同friend去咗間冰室,真係十級推薦👍🏻👍🏻😎樓下冰室-一入到去,好似去咗懷舊老香港咁😂個‘去骨火牌’好正Menu:有好多不同種類嘅食物提供,就算夜晚都有好似早餐既食物提供,有飯有米線,連意粉都有。泡飯又有,食物好多元化👍🏻自己掃QR code落單,夠方便叫左:1️⃣花膠雞米線2️⃣瑞士雞翼3️⃣咖喱牛腩飯(少飯)4️⃣華田脆脆5️⃣椰汁冰米線好大碗,雞湯味道濃👍🏻花膠份量多,好似有4-5件😂雞肉就一件(大大嚿),個湯唔會話好油個咖喱牛腩飯叫咗少飯,對我嚟講都係多飯😂究竟本身飯嘅份量係幾多😎絕對唔使擔心食唔飽。牛腩一大碗,兩個人食都食唔晒,牛腩汁撈落飯到勁開胃😋😋瑞士雞翼個色整得好靚,味道都幾甜,唔會話好咸。三件作為加餸嘅份量啱啱好👍🏻華田脆脆好味,好多阿華田餅碎加落嘢飲度,一路飲一路食脆脆😎朋友嗌咗椰汁冰,呢度都多特色嘢飲👍🏻唔會剩係得普通嘅凍奶茶檸茶嗰啲,加分👍🏻埋單total $223,抵食好味超飽上菜速度快,員工態度係勁好勁Nice,不斷幫我哋加水,又會主動拎啲碗俾我哋share食👍🏻👍🏻值得encore😇😇😇
Menu:
自己掃QR code落單,夠方便
叫左:
1️⃣花膠雞米線
2️⃣瑞士雞翼
3️⃣咖喱牛腩飯(少飯)
4️⃣華田脆脆
5️⃣椰汁冰