2021-09-19 181 瀏覽
星期日夜晚8點1位去到,要拎飛等位等左5分鐘到見到張二人枱空左行左去cashier問個女職員女職員回答要繼續等 (態度麻麻啦...)等多5分鐘有個男職員執張二人枱然後禁飛就到我所以冇人執張枱既話,我就要繼續等😂叫左個三文魚親子丼,menu寫到明有6塊黎到都好均真 真係有6塊!但非常透薄同細塊味道就普普通通而餸既下面全都是飯飯飯 超多飯飯桶食呢個飯應該幾開心呢但對我來說$68在新北江食呢個飯都真係幾唔抵同幾唔好食...黃店是黃店但唔好食就係唔好食....櫻花樹下由細鋪轉大鋪價錢調升左是正常但食物質素冇提升仲要下降真係不太能接受呢 希望你地見到真係可以改善下食物質素同埋職員態度
星期日夜晚8點1位去到,要拎飛等位
等左5分鐘到見到張二人枱空左
行左去cashier問個女職員
女職員回答要繼續等 (態度麻麻啦...)
等多5分鐘有個男職員執張二人枱
然後禁飛就到我
所以冇人執張枱既話,我就要繼續等😂

叫左個三文魚親子丼,menu寫到明有6塊
黎到都好均真 真係有6塊!
但非常透薄同細塊
三文魚親子丼

味道就普普通通
而餸既下面全都是飯飯飯 超多飯
飯桶食呢個飯應該幾開心呢
三文魚親子丼

黃店是黃店
但唔好食就係唔好食....
櫻花樹下由細鋪轉大鋪
價錢調升左是正常
但食物質素冇提升仲要下降真係不太能接受呢
希望你地見到真係可以改善下食物質素同埋職員態度
2021-09-19
2021-09-15 186 瀏覽
諗住黎支持下,搬左新鋪地方大左、靚左、好坐左。但食物方面都係好港式嘅日式,壽司同丼飯仲有待改善。我地叫左一客11件壽司($88),都係普通三文魚、希靈魚咁,食落感覺同平價自助餐嘅壽司corner差唔多,舊飯偏細,飯上面既刺身都偏薄,呢個價錢冇野飲有d貴。同埋再叫左個滑蛋鰻魚飯($65),分量ok亦都夠汁,但唔夠滑蛋,鰻魚亦普通。希望之後可以做返好d,晚市起碼有杯綠茶。而服務都正常ok嘅,職員都幾nice。
諗住黎支持下,搬左新鋪地方大左、靚左、好坐左。但食物方面都係好港式嘅日式,壽司同丼飯仲有待改善。我地叫左一客11件壽司($88),都係普通三文魚、希靈魚咁,食落感覺同平價自助餐壽司corner差唔多,舊飯偏細,飯上面既刺身都偏薄,呢個價錢冇野飲有d貴。