2012-10-03
完全比個炭爐呃左!平時行過, 見咁多人食, 食物又香, 尋日晚飯時間行過, 又唔洗等位, 就坐低食~一睇餐牌原來沒什麼小菜食, 串燒多數都係$8, 以為好平, 豬牛羊雞魚豆瓜各2串!食物來到已經唔對路, 有冇咁細串~ 個爐燒極都唔起, 已經有點唔耐煩!點知小菜又遲遲都唔到, 見廚房有野出, 伙計就對住碟餸問每檯有冇叫呢個餸, 完全冇系統!一行四人叫左4個餸, 10-12件串燒:豬牛羊雞串燒 - 燒完如豆豉般細粒, 落左D辣粉, 只食到辣味完全食唔出邊串係豬牛羊雞!!秋刀魚燒 - 最抵 $10, 入得口矮瓜燒 - NO COMMENT四季豆燒 - 賺死佢, $8 一串, 一條原長既四季豆都長過佢!!黃金豆腐 - 還可以炒規 - 味OK, 冇肉回鍋肉 - 得辣味茶葉雞 - 凍, 苦, 黑色大家一路食一路忍! D串燒燒完出來都唔見肉, 細粒到有如豆豉!望下張單, 只係串燒都已消費$116啦!最後果碟茶葉雞燒到黑色又凍又苦, 一人食左一舊忍唔住叫伙計自己埋來食!結果果碟野冇收我地錢! 埋買TOTAL $361! 貴到冇人有, 一人90蚊, 根本冇食過咩落肚!都係果句, 假期係元朗食野, 如果
一行四人叫左4個餸, 10-12件串燒:
秋刀魚燒 - 最抵 $10, 入得口
矮瓜燒 - NO COMMENT
黃金豆腐 - 還可以
炒規 - 味OK, 冇肉
回鍋肉 - 得辣味
茶葉雞 - 凍, 苦, 黑色
望下張單, 只係串燒都已消費$116啦!
結果果碟野冇收我地錢!
都係果句, 假期係元朗食野, 如果唔洗等位, 千萬唔好去食!! 原來真係有原因!!!
本人平時好少寫食評, 真係忍冇可忍, 不得不分享!!