2018-05-22
日本風味Antoshimo Cafe & Bakery 今日又帶仔仔黎Megabox E3club玩波波池放電喇!玩完一輪更係要食好野啦!哥哥今次話想食薯條!我又想食烏冬!咁就食充滿日本風味既Antoshimo Cafe & Bakery啦!我地叫左個壽喜燒烏冬加冬甩拼盤、加多個$12餐飲!一共$80!大約五分鐘就出餐lu!快、靚、正!個餐飲玄米茶,佢俾左個紙杯熱水!我地自己用玄米茶茶包開茶!個冬甩拼盤有黑糖蜜甘薯條加餃子加原味海鹽焦糖冬甩!黑糖蜜甘薯條真係超級好味!我自己都食到停唔到口!甘甘甜甜!又夠脆口!兩隻煎餃子煎到好香口!配埋d酸酸甜甜既醬汁非常惹味!原味海鹽焦糖冬甩!食落好鬆軟香甜!哥哥都讚不絕口!仲有仲有!個壽喜燒烏冬真係好大碗!有埋魚蛋、粟米、蔥花配料!烏冬非常彈牙!湯底又夠入味!正正!總括:餐廳係food court入面!環境寬敞!唔洗等位!食物品質一流!真係好有日本風味!出餐非常快!我會再來的!