2024-12-11
1️⃣芝士鮮茄肉醬意粉一嚟到已經聞到香噴噴嘅芝士味同埋迷迭香 Rosemary 香味. 肉醬同芝士十分多, 好足料, 蕃茄鮮甜, 迷迭香 Rosemary 十分新鮮, mix 落 意粉一齊食, 豐富味道!提升層次!2️⃣招牌窩夫半份(加配)窩夫口感脆口得嚟, 內面鬆軟, 面頭嘅牛油味好特別, 唔係飽飽滯滯嗰種, 整體唔會好甜, 仲好有心思, 靚靚聖誕裝飾, 好有節日氣氛🎄3️⃣鮮奶抹茶(升級)職員好細心, 主動問我需唔需要少甜或者走甜. 抹茶味濃, 有after taste 抹茶甘味濃, 喜歡!4️⃣雙層 Tiramisu 巴斯克芝士蛋糕一個蛋糕滿足我2個慾望😆上層係 Tiramisu, 口感軟熟, 濕潤度剛剛好 冇乜酒味.下層係 巴斯克芝士蛋糕, 口感幼滑, 係咖啡味. 仲有一個 好 cute 嘅 聖誕老人, 令食欲大增 🎅🏻💚現場有一台閨蜜, 表示因為好味, 所以今日帶朋友來吃🤤💚全日 不收 加一服務費.☃️❄️🎅🏻🎄 .☃️❄️🎅🏻🎄 .☃️❄️🎅🏻🎄
2️⃣招牌窩夫半份(加配)
3️⃣鮮奶抹茶(升級)
4️⃣雙層 Tiramisu 巴斯克芝士蛋糕
一個蛋糕滿足我2個慾望😆
💚現場有一台閨蜜, 表示因為好味, 所以今日帶朋友來吃🤤
💚全日 不收 加一服務費
.☃️❄️🎅🏻🎄 .☃️❄️🎅🏻🎄 .☃️❄️🎅🏻🎄