2000-05-09 24 瀏覽
但你又無發覺果碗翅好水汪汪同地方真係好污漕. 我食一次襟大把
2000-05-02 17 瀏覽
其實翅o 既份量唔係好多,而且覺得好零碎,不過味道唔錯,亦好大碗。其他菜式都幾夠味。人參茶好香好甜。
1999-12-28 6 瀏覽
原來銅鑼灣洛克道間新店已經開o 左幕啦, 如果唔係係食飯時間去, 都好容易搵到位, 而且比起旺角間分店, 位座闊o 左, 舒服好多, 各位住香港o 既食家不妨去試o 下, 千尋除o 左食最鐘意o 既" 紅燒小排翅" 之外, 仲食o 左" 蟹焗粉絲", 都幾好食, 粉絲唔乾, 仲吸晒o 的蟹味, 不過,118 蚊就貴o 左o 的。
1999-11-07 39 瀏覽
聽人講過呢間食店好耐, 知道好平, 好低食, 但係門口就永遠都出現人龍, 而且等位o 既時間好長, 不過, 千尋o 尋晚就試o 下係午夜一點去, 雖然唔駛等位, 但係就好多”旺角搾fito 既社團幹部”, 如果你係”斯斯文文電到你暈”o 既靘女, 最好帶埋保鏢去o 勒! 呢晚我想試o 下”清湯翅”, 個伙計嬸嬸覺得好奇怪, 話因為大多數人都會食”紅燒翅”, 試完就覺得嬸嬸冇介紹錯, 雖然”清湯翅”好清淡, 但係始終唔夠”紅燒翅”o 的味o 禁濃, 所以最係都要多一碗”紅燒翅”, o 尋晚終於係兩碗翅o 既包圍o 下失眠, 至於燕窩唯有等下一次o 勒!