2024-10-18
呢間舖頭環境可以, 可以坐戶外, 可惜工作人員及食客出出入入, 又唔會閂返個門, 呢啲天氣坐近門會熱到癲咗.食嘢味道非常一般,當然價錢60幾蚊咗右包熱飲, 又免加一都唔可以要求太多. 但係要有心理準備入黎食野要受氣. 因為所有工作人員服務態度都超級差, 我哋一行6人由落單去到用餐,只係用咗半個鐘,杯野都未飲完, 收銀嗰個成日入嚟催我哋埋單,不停望我地, 喺附近行嚟行去, 仲要大力拍枱示意我哋埋單,唔知以為自己去咗問米既地方, 到埋單既時候我用支付寶, 佢冇唔緊要,但態度又係好衰, 要求我用其他方法俾錢都好冇禮貌 , 令到我覺得俾錢食餐飯都好受氣,唔會再有下一次幫襯!嚟緊幫襯嘅人自己心裏有數!!1. 舖頭食嘢味道非常一般.2. 全體員工服務態度超級差.3. 收銀員工成日入嚟敲檯示意我們埋單.4. 沒有支付寶,收銀更無禮貌地示意用其他方法付款.結論:永久列入黑名單!
1. 舖頭食嘢味道非常一般.
2. 全體員工服務態度超級差.
3. 收銀員工成日入嚟敲檯示意我們埋單.
4. 沒有支付寶,收銀更無禮貌地示意用其他方法付款.
結論:永久列入黑名單!