洪瑞珍嘅三文治用嘅材料好新鮮,佢哋自製嘅醬料味道真係超好!特別推薦佢哋嘅滿漢三文治,火腿咸香,配上滑滑嘅芝士同有少少甜味嘅醬汁,味道非常出色。另外,珍珠三文治都好受歡迎,珍珠的口感加上其他配料,真係好特別。三文治嘅麵包質地柔軟,口感好正。每一口都有豐富嘅內餡,令人感覺好滿足,珍珠三文治更添咗一種獨特嘅咀嚼感。雖然價錢比一般三文治高少少,但考慮到食材新鮮度同埋味道,性價比都唔差。仲有,Klook同OpenRice而家有做$19嘅優惠,絕對值得利用!洪瑞珍三文治真係一個令人回味無窮,無論係味道、口感都表現得相當好。如果你係三文治迷,尤其鍾意珍珠三文治,一定要試下!

外賣自取
2024-06-26 48 瀏覽
記得之前平日轉左10:45開門時間冇得買早餐冇諗過平日轉左8點開門平日一開門就做買3送1優惠本身仲諗住冇早餐食架今次仲可以買埋比其他番工既同事食大家都覺得好開心
記得之前平日轉左10:45開門時間
冇得買早餐
冇諗過平日轉左8點開門
平日一開門就做買3送1優惠
本身仲諗住冇早餐食架
今次仲可以買埋比其他番工既同事食
大家都覺得好開心
2024-06-25
2 分鐘 (堂食)
$22 (早餐)
好心呢 不是咁早可以開門就修改一下營業時間不要誤導人。睇清楚openrice中環店營業時間先特登行去林住買個早餐,結果成8:30都未開門。搞到要臨時走去第二度買早餐。
2024-03-07