2023-06-19 157 瀏覽
約咗個好耐冇見的好朋友見面,緊係要搵間餐廳食好西,我同朋友都愛食日本菜,所以揀咗位於銅鑼灣金朝陽中心夠哂方便!餐廳裝修好靚!由入門口開始天花掛滿星星一樣的吊燈,又有櫻花樹做裝飾,仲有靚靚梳化位坐得好舒服😌特上三色海膽丼大大粒海膽好鮮甜,配拖羅蓉同三文魚籽,無敵下飯石鍋親子丼可以嘗到軟嫩雞肉的親子丼,以石鍋盛飯有微微飯焦,更香口豐洲海鮮火鍋先來薄切三文魚刺身配黑松露油、拖羅蓉牛油果脆脆壽司,鍋物有虎蝦🦐、生蠔🦪、大蜆同魚片配荀野菜同稻庭烏冬,仲有小食三宮格同味噌湯,非常豐富😍

特上三色海膽丼
大大粒海膽好鮮甜,配拖羅蓉同三文魚籽,無敵下飯

石鍋親子丼
可以嘗到軟嫩雞肉的親子丼,以石鍋盛飯有微微飯焦,更香口

薄切三文魚刺身配黑松露油

薄切三文魚刺身配黑松露油
拖羅蓉牛油果脆脆壽司
虎蝦🦐、生蠔🦪、大蜆同魚片
2023-06-19 143 瀏覽
銅鑼灣登龍街少有咁大間嘅居酒屋,有好多卡位,仲有啲望街景嘅位,餐牌有就好多選擇,有刺身飯,涮涮鍋等今次中午嚟食佐鹿兒島和牛鍋超級飽 ,有好多嘢食。(三宮格、小食、湯、刺身、雜菜、牛肉、烏冬)小食三宮格,影相又幾靚喎!薄切三文魚刺身配黑松露醬油,我鍾意黑松露味,所以我就覺得好好食。拖羅蓉牛油果脆脆,牛油果加拖羅蓉,perfect match,我鍾意,又健康又好味。涮涮鍋入面菇,豆腐菜、烏冬!再加入和牛(淥一淥)就即刻可以食,果然係和牛,入口即溶,正!好飽呀!石鍋和牛蛋黃丼小心石鍋邊呀,好熱嫁,煎香的和牛,味道特別好味,加埋啲溫泉蛋,撈埋飯一齊食,頂呱呱。如果鍾意食飯焦嘅朋友,可以留返個飯底唔好撈住,留返最尾先食咁就有飯焦啦。
今次中午嚟食佐鹿兒島和牛鍋
超級飽 ,有好多嘢食。
(三宮格、小食、湯、刺身、雜菜、牛肉、烏冬)
小食三宮格,影相又幾靚喎!

拖羅蓉牛油果脆脆,

2023-06-12
  • 涮涮鍋
-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍣🍣🍣🍣🍣🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥢原條鰻魚丼 $198🆙鰻魚size好大條,肉質淋得嚟少少彈牙,味道鮮甜。醬汁口感濃郁醇厚,質地濃稠,充分包住鰻魚嘅肉質,令鰻魚嘅口感更加豐富,亦中和咗佢嘅油膩感😋。🥢壽司盛(6件) $198 🆗壽司盛6件包括吞拿魚、火炙左口魚、帶子、魷魚、海蝦、三文魚,特別鍾意呑拿魚同帶子,肉質鮮美,口感軟嫩👍🏻。🥢拖羅蓉牛油果脆脆壽司 $48 🆗牛油果脆脆壽司賣相精緻,軟綿綿嘅牛油果同牛油果配上底部嘅脆脆令到口感好豐富😋。🥢鹽辛魷魚芝士 $48 🆗呢道菜比較適合重口味人士,食落有少少南乳嘅味道咁🤣。一條條細小嘅魷魚用醬油醃製而成,食落好新鮮同juicy,如果怕太咸嘅朋友可以同芝士一齊食中和番個咸味。🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 7.5/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8.5/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.62/10-🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍣🍣🍣🍣🍣🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🗺 浪.居酒屋 (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown1樓-#bakdiu港式 #bakdiu銅

🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍣🍣🍣🍣🍣🍴🍽🍴🍽🍴🍽

服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7.5/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.62/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍣🍣🍣🍣🍣🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 浪.居酒屋 (銅鑼灣)
銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown1樓
#bakdiu港式 #bakdiu銅鑼灣 #bakdiu灣仔區
2K
2023-06-15 125 瀏覽
#高檔格局·中位價錢居酒屋閨蜜超級鍾意喺銅鑼灣食飯 不過人均消費高 經過我精挑細選之下 揀咗間CP值唔錯嘅居酒屋-🍥炸日本淮山魚餅 $68炸魚餅唔油膩 因為底下加咗醬油 淮山撈魚肉幾有口感 佐酒一流🍶-🍣火炙三文魚 $128炙燒三文魚入口温暖 佐料有紫菜/珍珠米/玉子 即席DIY做壽司卷 過足手癮 -🍤甜酸炸蝦壽司卷 $128炸蝦下面係酸酸甜甜沙律醬 劈大口將一件放入口 感覺佢係沙律明蝦球嘅變奏🙃 炸蝦脆卜卜 米飯軟綿綿 開胃又飽肚-🥠雞肉味噌配炸豆腐 $78食唔到雞肉 只係味噌汁蟹籽配炸豆腐 比較一般-🥘北海道十勝豚肉温泉蛋石鍋飯 $158厚切醬汁豚肉片焦香吸引 肥瘦均勻 有肉鮮更有油脂豐腴 飯粒熱騰騰 底下仲有飯焦𠻹😍-📍浪•居酒屋 Nami Izakaya銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown1樓
#高檔格局·中位價錢居酒屋

食唔到雞肉 只係味噌汁蟹籽配炸豆腐 比較一般
🥘北海道十勝豚肉温泉蛋石鍋飯 $158

📍浪•居酒屋 Nami Izakaya
2023-06-14 112 瀏覽
登龍街超方便,lunch set 都係$120 起! 日式便當多選擇好好味!我食呢個比目魚便當🍱又有三文魚🍣壽司,毛豆小食,仲有照燒雞肉沙律!款式多樣化,用openrice app book 仲有優惠tim !
登龍街超方便
2023-06-11 79 瀏覽
📍 Nami@namiizakaya.hk🔍 地址:銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown1樓🩵炸日本小權淮山魚餅💰68外皮炸得酥脆,內裡則是口感綿密的淮山魚餡,搭配醬汁同蔥花,味道不錯!🩵海膽豐洲卷💰168豐洲卷包著吞拿魚,新鮮的海膽仲配搭金泊,口感鮮美,讓人回味無窮!😍😍🩵石鍋和牛蛋黃丼💰188以石鍋連隔熱木托盛載,一入口就能感受到肉質的鮮嫩,每片厚度剛剛好,口感細膩大推!而且和牛蛋黃嘅搭配非常恰到好處,味道更豐富👅仲有啲飯焦好正!🩵三色吞拿魚腩丼🍣 💰328丼飯上擺著三種不同的吞拿魚腩,每一種都有不同的口感和風味,十分豐富,好新鮮~

📍 Nami
@namiizakaya.hk

🩵炸日本小權淮山魚餅💰68

🩵海膽豐洲卷💰168

🩵石鍋和牛蛋黃丼💰188

🩵三色吞拿魚腩丼🍣 💰328

• 海膽豐洲卷
2023-06-09 77 瀏覽
之前已經來過吃這裏的壽司和串燒,今次再來一試其他菜式。環境依舊舒適,裝修非常精緻~🥢石鍋和牛蛋黃丼石鍋本身超熱辣辣熱住上枱,不停咁烤住鍋飯。一邊食,一邊製造出飯焦。飯本身有醬汁,咸咸地幾好味。和牛質素非常高,入口油脂感非常重,牛味都夠。簡單的配上蛋黃後,增加和牛的嫩滑口感。如果有興趣的話,可以加$10選擇加有海膽的。🥢美國牛小排鍋選擇了壽喜燒鍋底汁。牛小排對比和牛,油脂感較低,但就帶有更濃郁肉味。輕輕煮過,入口都是非常嫩滑之外,同時食到壽喜燒的甜味。正~ 除了牛肉外,還會有帶有餃子,魚蛋,野菜及烏冬。 感覺會比較正宗,像是在日本吃到的感覺。

🥢石鍋和牛蛋黃丼

🥢美國牛小排鍋

2023-06-05
2023-06-09 63 瀏覽
呢間居酒屋位於銅鑼灣登龍街,原來呢度啲餐廳已經轉哂咁濟🙈試左呢間高檔居酒屋,食物品質好唔錯👍🌟豐洲彩虹卷🌟勁豪華既壽司🍣,每件壽司上面都有海膽同金箔😍刺身新鮮又厚身‼️🌟美國牛小排火鍋套餐🌟揀左個木魚清湯湯底🍲,跟套餐有雜菜,自家制鮫子,魚蛋同稻庭烏冬,淨係食呢個已經滿滿的🤤🌟雜菜天婦羅🌟老公一味話想食天婦羅,於是點左呢個雜菜天婦羅🍤,質素好高,啲炸粉細細碎碎,咬落去好酥脆,一啖就溶了,裡面既雜菜厚身到啖啖肉➡️雜菜有冬菇、南瓜、茄子、秋葵。2個人食到飽飽的行出餐廳,真係飽到有啲行唔郁😂
呢間居酒屋位於銅鑼灣登龍街,原來呢度啲餐廳已經轉哂咁濟🙈

試左呢間高檔居酒屋,食物品質好唔錯👍

🌟豐洲彩虹卷🌟
勁豪華既壽司🍣,每件壽司上面都有海膽同金箔😍
刺身新鮮又厚身‼️

🌟美國牛小排火鍋套餐🌟

🌟雜菜天婦羅🌟
➡️雜菜有冬菇、南瓜、茄子、秋葵。

2個人食到飽飽的行出餐廳,真係飽到有啲行唔郁😂
2023-06-07 48 瀏覽
多得有朋友介紹,先知道銅鑼灣原來有間咁正嘅居酒屋,而家知道有呢間嘢,以後一定會陸續再訪,因為啲嘢又好食,坐得又舒服!其實一入到嚟見到天花板啲燈已經覺得勁靚,仲要難得有居酒屋格局嘅餐廳又唔會太嘈,三五知己可以坐低傾到計。要左個特上壽司盛,有12件,$398。件鰻魚超震撼,勁長勁大隻!三文魚籽都好新鮮,晶瑩剔透,睇相都知好好味。呢碟打卡靚之外,都好新鮮。另外要左個石鍋北海道十勝豚肉溫泉蛋丼 $158。豚肉唔會鞋身,邊位仲燒到有d脆,加埋醬汁甜甜地好好味,另外我好鐘意石鍋keep到食物d溫度!

2023-06-07 1182 瀏覽
今晚幫爸爸預先慶祝父親節,帶咗爸爸去銅鑼灣金朝陽中心。一間非常有日本氣氛嘅居酒屋食飯。未入餐廳前已見到有清酒大木桶同櫻花裝飾超有日本氣氛。一入到餐廳,整個天花板都掛住好多浪費既暖色LED燈,好似滿天星海,餐廳兩邊都用上皮質梳化非常舒適,仲有落地玻璃可以看到街外景色,令餐廳更有空間感同闊落。 行到最後另一個區,天花板上掛著日式紙傘同紙燈籠,好有日本大正浪漫既感覺。再入到餐廳內,全以木來裝修。天花板上面一邊掛住好多浪費既LED燈裝飾、一邊掛住日式紙傘同紙燈籠。好有日本大正浪漫既感覺。一邊位置有落地玻璃可以看到街外景色。另一邊就用上和式木紙門設計,好有自置日本屋嘅感覺。餐廳menu上款式亦應有盡有, 包括有壽司、刺身、鍋物、丼飯、串燒等。今日想點D靚野食來同爸爸影下相,最後決定order 浪之至尊盛盒試試。浪之至尊盛盒(18件)壽司師傅會根據當時時令的食材作為至尊盛盒的壽司,全部都係用魚或海解刺身作為壽司的主要原料。有魚子、同海膽及拖羅蓉。食落非常新解無苦澀味。海膽及拖羅蓉入口即溶,魚子夠爽脆食落啪啪聲。中間有兩款唔同吞拿魚部位切成的刺身壽司,同個灰色細碟載住以顯高貴。日本人係超鐘意食拖羅。
今晚幫爸爸預先慶祝父親節,帶咗爸爸去銅鑼灣金朝陽中心。

餐廳menu上款式亦應有盡有, 包括有壽司刺身、鍋物、丼飯、串燒等。今日想點D靚野食來同爸爸影下相,最後決定order 浪之至尊盛盒試試。
浪之至尊盛盒(18件)
中間有兩款唔同吞拿魚部位切成的刺身壽司,同個灰色細碟載住以顯高貴。日本人係超鐘意食拖羅。燒好既穴子壽司好重魚香味夠魚油。魷魚夠爽口,其他食材做的刺身壽司亦都非常新鮮,口感非常爽口,味道鮮甜。

茶碗蒸
非常有蛋香味,蛋蒸都好滑身。在面放上日本傳統紫蘇葉去蒸,跟足日本茶碗蒸既做法,非常好味。
整體黎講,係一間幾有氣氛同多款式選擇嘅居酒屋!價位中上,但味道、食物及環境很不錯。

📍 Nami Izakaya
2023-06-04
  • 浪之至尊盛盒
2023-06-04 65 瀏覽
*💭浪.居酒屋銅鑼灣雅致居酒屋,有多款不同種類的食物,刺身、壽司、熟食、鍋物和串燒,好多元化🤩這晚和友人都想吃魚生丼,便分別點了兩款😍►特上三色海膽丼🥄碎蔥吞拿魚蓉賣相超美超足料,厚得像一塊肉餅🤤入口魚味濃郁沒筋,配上細蔥和芝麻碎,送飯一流🥰海膽和三文魚籽份量也很多,海膽鮮甜不腥,三文魚籽顏色鮮豔明亮,咸度適中。►海鮮丼🐟魚料很豐富,有海膽、帶子、牡丹蝦、吞拿魚、油甘魚和三文魚籽等等😍每一種食材都是精心挑選,新鮮美味。帶子大粒鮮甜,牡丹蝦肉質細嫩甜美🤤而吞拿魚則肉質堅實,口感鮮美🥰
💭浪.居酒屋

銅鑼灣雅致居酒屋,有多款不同種類的食物,刺身壽司、熟食、鍋物和串燒,好多元化🤩這晚和友人都想吃魚生丼,便分別點了兩款😍

►特上三色海膽丼🥄

►海鮮丼🐟
2023-06-02 74 瀏覽
入去就見到櫻花樹,地方寧靜舒適。今晚同老公好想食1)豐洲彩虹卷呢條彩虹卷上有金泊,魚肉上面係我至愛嘅海膽,新鮮好味。2)海膽魚籽茶碗蒸入口蒸蛋好滑溜,食到海膽同三文魚籽嘅甜,好味。3)辛口明太子稻庭冷烏東明太子的魚香鮮味,烏東均勻沾裹奶油醬汁,濃郁的口感。4)燒物🏮月見雞肉捧雞肉棒配以(温泉蛋)解膩。🏮燒京都豆腐先食到豆腐燒香左嘅外層,然後再食到入面豆腐嘅滑溜,好正。🏮燒芝士魚餅大大片魚餅,入面又有芝士,好食。🏮燒牛小排大葉芝士卷牛小排、紫蘇葉、芝士,細細件但層次分明。🏮燒白鱔厚切嘅白鱔,質感彈牙,用特製醬汁燒烤,帶一點甜嘅醬汁,食落冇咁油膩。🏮燒牛舌燒左嘅牛舌,因為厚切,食落口感爽d。
入去就見到櫻花樹,地方寧靜舒適。
今晚同老公好想食
1)豐洲彩虹卷
呢條彩虹卷上有金泊,魚肉上面係我至愛嘅海膽,新鮮好味。
2)海膽魚籽茶碗蒸
入口蒸蛋好滑溜,食到海膽同三文魚籽嘅甜,好味。
3)辛口明太子稻庭冷烏東
明太子的魚香鮮味,烏東均勻沾裹奶油醬汁,濃郁的口感。

4)燒物
🏮月見雞肉捧
雞肉棒配以(温泉蛋)解膩。

🏮燒京都豆腐
先食到豆腐燒香左嘅外層,然後再食到入面豆腐嘅滑溜,好正。
🏮燒芝士魚餅
大大片魚餅,入面又有芝士,好食。
🏮燒牛小排大葉芝士卷
牛小排、紫蘇葉、芝士,細細件但層次分明。
🏮燒白鱔
🏮燒牛舌
燒左嘅牛舌,因為厚切,食落口感爽d。
【尖沙咀美食】Nami Izakaya位於銅鑼灣金朝陽嘅Nami Izakaya 浪.居酒屋,店內裝潢簡約,係一個讓人放鬆嘅居酒屋,岩晒收工和朋友上嚟飲啤酒食串燒,享受輕鬆愉快Happy Friday。Nami卷 $188餐廳特別推介!我本身絕對係因為Nami卷而嚟,賣相超靚靚!卷物上滿滿海膽、拖羅魚蓉、三文魚籽、仲有一丁金箔,一啖基本上放唔晒入口,超大粒!食落層次豐富有海膽嘅入口即融,有拖羅嘅棉密有魚籽嘅鮮爆,正!月見雞肉棒 $58另一個居酒屋必叫嘅就係月見雞肉棒,雞軟骨肉棒+半熟玉子豉油汁,雞軟骨肉加埋雞蛋汁,蛋汁令到雞肉鮮味更出,不過今次偏鹹!蟹肉蟹籽炸豆腐 $78炸豆腐外脆內軟,加埋蟹肉蟹籽,既健康又好味。三文魚拖羅蓉薄脆壽司 $58本身三文魚拖羅蓉就已經好好食,再將壽司轉做薄脆,好新穎好食。雙色拖羅蓉薄脆壽司 $88都係新派嘅壽司,用薄脆代替飯,呢個雙色拖羅好正,鮮味十足。燒芝士魚餅 $58魚餅本身都唔錯,但加埋芝士就勁邪惡。石野自味噌銀鱈魚西京燒 $188銀鱈魚西京燒呢一個配搭一直都係standard,再加埋餐廳整嘅醬汁,整體味道更加豐富。整體黎講,好多款式嘅一間居酒屋!不
【尖沙咀美食】Nami Izakaya

Nami卷 $188
月見雞肉棒 $58
蟹肉蟹籽炸豆腐
蟹肉蟹籽炸豆腐 $78
炸豆腐外脆內軟,加埋蟹肉蟹籽,既健康又好味。
三文魚拖羅蓉薄脆壽司
三文魚拖羅蓉薄脆壽司 $58
雙色拖羅蓉薄脆壽司
雙色拖羅蓉薄脆壽司 $88
都係新派嘅壽司,用薄脆代替飯,呢個雙色拖羅好正,鮮味十足。
燒芝士魚餅
燒芝士魚餅 $58
魚餅本身都唔錯,但加埋芝士就勁邪惡。
石野自味噌銀鱈魚西京燒
石野自味噌銀鱈魚西京燒 $188

整體黎講,好多款式嘅一間居酒屋!不過出餐時間耐左小小,同價錢唔算平,但味道和環境很不錯。

📍 Nami Izakaya
2023-05-22
蟹肉蟹籽炸豆腐
三文魚拖羅蓉薄脆壽司
雙色拖羅蓉薄脆壽司
燒芝士魚餅
石野自味噌銀鱈魚西京燒
2023-05-26 647 瀏覽
石鍋和牛蛋黃丼賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧石鍋原個連隔熱木托盤送上,熱騰騰冒著陣陣蒸氣,散發出誘人的焦香,讓人垂涎欲滴。和牛肉質素非常優良,每片厚度剛剛好,口感細膩、柔軟,有嚼勁之餘又不會過韌,牛香味濃,滋味十足。日本米飯被石鍋烘得微焦,香脆美味,與滑溜溜的蛋黃相融合,蛋香四溢,更添風味,讓人心滿意足。辛口明太子稻庭冷烏冬賣相:🐧🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧清涼彈滑的冷烏冬,與微辣鹹鮮的明太子攪拌,口感爽順中帶粒粒嚼勁,十分不錯,加上酸香油滑的沙律醬調味,整體清新醒胃,夏日解暑必食。甜酸炸蝦壽司卷賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧沾滿秘製甜酸醬料的炸蝦立於壽司卷頂,入口微脆爽滑,蝦子的鹹鮮與秘製醬料互相作用,味道清新獨特,誠意之選。壽司卷內包裹著甘口玉子和清爽青瓜,完美發揮襯托之效,不會喧賓奪主。海鮮日式茶碗蒸賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧茶碗蒸精緻小巧,滑嫩十足的雞蛋中蘊含著柴魚湯汁的鹹鮮,滋味豐富,碗內還內藏了原隻鮮蝦和原條蟹柳,份量十足更添鮮甜。炸日本小權淮山魚餅賣相:🐧🐧🐧🐧味道:🐧🐧🐧🐧🐧魚餅外層煎得香口不會過油,內裡魚肉柔軟富彈性,夾雜爽口清新的淮山,兩者風味相互融合,讓人一吃

賣相:🐧🐧🐧🐧🐧

賣相:🐧🐧🐧🐧🐧

甜酸炸蝦壽司

味道:🐧🐧🐧🐧🐧

魚餅外層煎得香口不會過油,內裡魚肉柔軟富彈性,夾雜爽口清新的淮山,兩者風味相互融合,讓人一吃難忘。

味道:🐧🐧🐧🐧🐧

核桃小女子單是名字已經可愛吸引,由清甜香口的核桃和鹹鮮帶甘的魚乾仔湊合而成,嚼口十足,無論作前菜還是下酒菜,都讓人回味無窮。

環境:🐧🐧🐧🐧🐧❤️

餐廳以傳統日本居酒屋作主題,天花佈置大量迷你燈飾,尤如星空般燦爛。

餐廳角落更設有櫻花樹裝飾,和式浪漫氣氛濃厚。

同場加映,鬼滅系列公仔陪坐5位,粉絲打卡不能錯過❣️

🐧❤️結語:環境打卡一流,食品質素超水準,聚會聊天好地方。
2023-05-23
2023-05-23 81 瀏覽
📍 浪.居酒屋 (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown1樓-這家位於銅鑼灣的特色居酒屋一進門就被他天花板滿滿的燈飾給吸引。這個氛圍被營造的很好這次我們點了兩個石鍋飯和兩個小食。石鍋燒日本和牛海膽丼的和牛很軟 而且搭配海膽和他甜甜的醬油一起吃很好吃因為是石鍋的關係下面有鍋巴 超讚。石鍋吉列豬排蛋丼也不錯吃 用石鍋可以一直保持飯的溫度而且會有鍋巴 。石野白味噌銀鱈魚西京燒也很好吃 魚很嫩 味道甜甜的而且有兩大塊 👍 海鮮日式茶碗蒸也蠻讓我意外的好吃 但很嫩而且很有味道 !-🐮 石鍋燒日本和牛海膽丼 $198🐷 石鍋吉列豬排蛋丼 $148🐟 石野白味噌銀鱈魚西京燒 $ 188🥚 海鮮日式茶碗蒸 $38-環境 ⭐️ 4.5/5食物 ⭐️ 4/5推薦指數⭐️ 4.2/5
📍 浪.居酒屋 (銅鑼灣)

🐮 石鍋燒日本和牛海膽丼 $198

🐷 石鍋吉列豬排蛋丼 $148