2024-08-01 635 瀏覽
揀茶記最緊要係啲咩❓梗係抵食啦🤣見到雞地開咗間新嘢,lunch 個陣入面又坐滿哂人,質素應該有保證嘅,一於試試佢😎📷 餐廳位於鳳琴街(雞地個頭),裝修光猛,牆身仲畫咗好有元朗特式嘅畫🤩餐牌亦都有好多選擇,是日午餐精選、常餐、中式小炒、炒粉麵焗飯、扒餐等等,落單用apps,仲可以揀少飯、多士走牛油,岩哂👧🏻減緊肥唔想食咁多嘅人😙🍴西蘭花炒鮮魷💰HK$95✨推薦指數:9/10平時屋企好少整西蘭花,因為覺得洗佢好麻煩🤣出去食梗係食啲平時少整嘅嘢,所以嗌咗呢款😎鮮魷份量都幾多,食得出係用新鮮魷魚,口感煙韌,炒得入味,似係以前屋企人整嘅個隻鹹鹹哋嘅鮮味🤤西蘭花🥦嘅熟度岩岩好,平時出去食西蘭花就最驚唔夠熟太硬😖整體個芡汁打得幾好,鹹度岩岩好,推薦😋👍🏻🍴雙檸蒸鯇魚飯/凍奶茶/西湯💰HK$56✨推薦指數:8.5/10鯇魚有俾到少少腩位,腩位食落相對滑身,不過唔係腩位方面就比較鞋同多骨,但勝在份量夠多同埋個汁好好味🥹‼️雙檸汁食落酸酸甜甜,同鯇魚勁夾,真係勁好送飯,👦🏻不知不覺就食哂成碗飯🤣🤣🤣西湯要一讚,真係幾足料同好飲,唔會太鹹🤩凍奶茶就正常發揮😗呢個午餐份量真係好多,利申已經見到人哋個飯勁大,嗌埋

揀茶記最緊要係啲咩❓梗係抵食啦🤣

🍴西蘭花炒鮮魷
💰HK$95
✨推薦指數:9/10
整體個芡汁打得幾好,鹹度岩岩好,推薦😋👍🏻

🍴雙檸蒸鯇魚飯/凍奶茶/西湯
💰HK$56
✨推薦指數:8.5/10
西湯要一讚,真係幾足料同好飲,唔會太鹹🤩凍奶茶就正常發揮😗
呢個午餐份量真係好多,利申已經見到人哋個飯勁大,嗌埋少飯都仲係好多🤭🤭🤭

🍴常餐-香煎雞扒/米粉/煎雙太陽蛋/多士/熱咖啡
💰HK$45
✨推薦指數:7.5/10
雞扒外皮煎得幾香脆,切開入面幾juicy 唔會太乾,而且醃得好入味,帶有少少香草味,淨食會有啲鹹,配埋清清哋嘅米粉食就岩岩好☝🏻😊
煎太陽蛋🍳都幾靚,有少少燶邊得嚟,切開中間勁流心😍配埋鬆軟嘅方包一流😋
雖然米粉嗌咗少啲,但都仲係好多,仲送埋咖啡,所以真係幾抵食🤣🤣🤣

推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
性價比:💰💰💰💰/5
打卡度:📸/5
午餐
🎀元朗。高性價比街坊茶餐廳🍛邪惡炸脾西多😍🎀🪄店名* #添添🔮地址* 元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$138(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_元朗剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_港式➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵差唔多到糧尾 今次又去咗元朗過食呢一間平民茶餐廳 平時食開高級嘢間唔中食下港式地道嘢其實都幾唔錯 雖然本身都係住喺新界西 但係勁路痴搵咗好耐先搵到😂 呢一間佢嘅空間都幾大 佢畀起一般係茶餐廳裝修會有少少特色 佢嘅牆邊會掛上一幅超大嘅可愛香港街道壁畫 我哋去嘅時候係下午茶時段 成間舖頭都爆曬場 我想言之呢一間都好受附近街坊嘅歡迎🙆🍽️食物質素🍽️值得一體嘅係平時茶餐廳餐牌都係比較求其 但係呢一間佢哋嘅餐牌勁靚 整到好似一本書仔咁 而且大部分嘅食物都有圖片顯示 佢哋嘅餐點選擇都十分之豐富 除咗有平時可以喺茶餐廳食到嘅嘢食之外 都有唔同類型嘅小食 尤其是下午茶佢嘅價錢真係相當便宜 呢一間一定會再回訪!👀評分💖💖💖💖💖🪄下午茶- 脆炸雞髀&薯條$48本身諗住試佢哋嘅招牌炸豬扒 點知咁
🎀元朗。高性價比街坊茶餐廳🍛邪惡炸脾西多😍🎀

🪄店名* #添添
🔮地址* 元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$138(2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

🪄下午茶- 脆炸雞髀&薯條$48
本身諗住試佢哋嘅招牌炸豬扒 點知咁啱賣曬 然後就試咗佢哋呢一款脆炸雞髀 都冇失望 雖然等候嘅時間會有少少耐 但係即刻炸果然係唔同啲 首先佢嘅份量係超巨型 然後佢嘅外皮薄得嚟又夠脆 肉質嫩滑多汁 超好食 另外薯條都係好有薯味 呢個價錢黎講真係好划算!

🪄 椒鹽豬扒飯$60
跟住之後就叫咗一個椒鹽豬扒飯 呢一個就唔使等咁耐 等其他嘢嘅時候太肚餓於是都食咗幾淡 我覺得勁出色 尤其是佢哋嘅蒜粒好香 撈埋飯食簡直係一流 而且最正嘅係佢哋嘅椒鹽豬扒唔會炸得太過火 所以食落去唔算話勁熱氣 減低罪惡感!

🪄 黑白西多士$30
另外都有見到好多人叫呢一款西多士 上到嚟估唔到佢嘅份量超多 本身以為30蚊應該唔會好誇張 佢係用咗超厚嘅多士炸成 然後上面再加上煉奶及朱古力醬 佢加嘅份量唔算太多所以甜度剛好 呢一個真係好邪惡 極度建議可以試下🙆

🪄飲品- 咸檸七&可樂
本身下午茶同埋午餐都有包嘢飲所以好抵!

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
  • 炸雞比薯條
  • 黑白多士
  • 椒鹽豬扒飯
5天前 0 瀏覽
今次出返元朗鳳琴街食野,果個位一向成條街都係餐廳。見佢又有茶餐廳又有三餸飯,一於試下佢有咩食。其實見佢D飯餐都幾吸引,叫左個精選晚餐清蒸游水海斑 HK$128即叫即蒸,新鮮熱辣,魚肉非常滑,好似係酒樓食咁。再叫埋芒果粒粒果肉特飲都係加$6,不過就淡左少少,唔太有芒果味。子薑話梅鴨(半隻)HK$98肉質都幾好,個汁就厚左少少,酸酸甜甜咁,幾開胃。加經典紅豆冰都係$6,呢個抵加呀,紅豆同奶都好有份量。
今次出返元朗鳳琴街食野,果個位一向成條街都係餐廳。
見佢又有茶餐廳又有三餸飯,一於試下佢有咩食。
其實見佢D飯餐都幾吸引,叫左個精選晚餐

清蒸游水海斑 HK$128
即叫即蒸,新鮮熱辣,魚肉非常滑,好似係酒樓食咁。
再叫埋芒果粒粒果肉特飲都係加$6,
不過就淡左少少,唔太有芒果味。

子薑話梅鴨(半隻)HK$98
肉質都幾好,個汁就厚左少少,酸酸甜甜咁,幾開胃。
加經典紅豆冰都係$6,呢個抵加呀,紅豆同奶都好有份量。
6天前 0 瀏覽
入口苦澀難聞,冇奶味冇茶味亦冇咖味,想飲個下午茶,去隔離啲紅x或者其他茶記好過。🫥飲兩啖想嘔。叫杯凍奶茶少甜,連甜味都冇, 咁你唔好畀人揀有得少甜呀。唔怪得冇乜客。個侍應送餐放角落頭hea到😒冇下次
🇭🇰元朗添添茶餐廳,享受港式高水準下午茶- 裝修好用心,牆上掛咗關於元朗嘅卡通壁畫,增添了不少趣味。啲凳坐得好舒服,食嘢都坐得好啲1️⃣ **蔥油叉燒蛋撈麵** 🍜 - 蛋熟到剛好,非常之滑,蛋汁令撈麵濕潤,豉油味道唔會過鹹,叉燒切得大大塊,肉質軟嫩,真係好味。2️⃣ **炸雞髀配薯條** 🍗🍟 - 外皮炸得香脆,咬落去好滿足。薯條有多種口味選擇,例如原味、孜然等,我哋揀咗海苔味,味道獨特,增添了驚喜。3️⃣ **經典紅豆冰** 🍧 - 奶味香濃,紅豆份量十足,食落去好滿足,甜而不膩,夏天食正好。4️⃣ **凍檸檬利賓納** 🍋🥤 - 檸檬同利賓納嘅配搭好match,清爽可口,解渴又提神。🚩元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖#元朗 #添添茶餐廳 #蔥油叉燒蛋撈麵 #炸雞髀 #紅豆冰 #凍檸檬利賓納 #香港美食 #食評 #元朗茶餐廳 #香港探店
🇭🇰元朗添添茶餐廳,享受港式高水準下午茶

1️⃣ **蔥油叉燒蛋撈麵** 🍜
滑蛋叉燒蔥油撈麵

2️⃣ **炸雞髀配薯條** 🍗🍟
炸雞髀薯條

3️⃣ **經典紅豆冰** 🍧
經典紅豆冰

4️⃣ **凍檸檬利賓納** 🍋🥤
- 檸檬同利賓納嘅配搭好match,清爽可口,解渴又提神。
凍檸賓

🚩元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖
滑蛋叉燒蔥油撈麵
炸雞髀薯條
經典紅豆冰
凍檸賓
一向都聽聞元朗嘅📍添添🫶🏻好出名,佢哋提供多樣的美食和輕鬆的用餐環境。食客來來往往,服務員忙碌穿梭,這種繁忙的氛圍讓人感受到香港的活力。今日終於可以探店,感受吓啦💪🏻[食後感]📝1. 公司三文治三文治夾有餐肉、蕃茄和蛋,口感柔軟,搭配香脆的麵包。吃完後,充滿能量。2. 全日早餐(香脆吉列魚柳)魚柳外酥內嫩,搭配黑松露煎蛋、香腸和焗豆,營養均衡。吃完後,感受到豐富的口感層次。3. 美式什扒飯有多種肉類,豬肉、雞肉,配上香濃的醬汁,飯粒吸收了肉汁,十分入味。食後讓人回味無窮,滿足感十足,啱晒大胃王。4. 香炸雞翼配沙律外皮金黃酥脆,配上清新的水果沙律,形成了完美的對比。吃完後,口感上的平衡令人愉悅,既能滿足味蕾,又不會感到過於油膩。5. 黑白西多士外層脆脆的,內裡充滿了香濃的奶香和巧克力醬,食後的甜蜜感讓整頓餐點畫上完美的句號。##總結茶餐廳的食後經歷不僅僅是用餐,更是一種社交和文化的體驗。你哋仲唔過嚟試吓😍
[食後感]📝
1. 公司三文治
2. 全日早餐(香脆吉列魚柳)
3. 美式什扒飯
4. 香炸雞翼配沙律
5. 黑白西多士

##總結
2024-11-25 105 瀏覽
地點好易去屯馬線元朗站行過去都只係5-8分鐘講起食茶餐廳的話,舒服好坐我都一定會黎食添添,佢地中菜係好有火候,重點係另一半都好鍾意食添添沙薑雞 $ 98$98有半隻雞,同埋本身隻雞都有沙薑味唔係淨醮汁!雞都好大隻,所以視覺效果都好誇張!雞皮幾滑!肉質結實有雞味!送飯一流!凍檸檬茶$3小冰、走甜椒鹽牛仔骨 $ 85牛仔骨嘅份量都係十分驚人,加埋椒鹽同炸蒜 非常香口!牛仔骨容易咬開,仲帶住微微嘅牛骨髓香,好好食加$12轉套餐凍檸檬茶
地點好易去
屯馬線元朗站行過去都只係5-8分鐘

添添沙薑雞 $ 98

凍檸檬茶$3
小冰、走甜

椒鹽牛仔骨 $ 85
牛仔骨嘅份量都係十分驚人,加埋椒鹽同炸蒜 非常香口!
牛仔骨容易咬開,仲帶住微微嘅牛骨髓香,好好食

加$12轉套餐
凍檸檬茶
邊個話放假一定要北上消費?呢度星期六嘅晏晝都人流不絕呢度牆身仲有一大幅充滿元朗特色情懷與味道嘅壁畫係真心愛元朗嘅表現!♥️呢度餐牌選擇都好多,例如:是日午餐、常餐、下午茶、炒粉麵飯、焗飯、扒餐、小炒等等用QR code落單好方便,一目了然,有咩要求都可以揀,例如小冰、小小冰、走冰、多甜、小甜、多奶、茶濃、少飯......完全可以tailor made,依足自己嘅喜好,細心又貼心🥰📌午餐:豉椒鮮魷炒麵+粟米白菌忌廉湯🦑🍜🍲鮮魷新鮮爽嫩,配上淋上醬汁嘅香脆炒麵底,入口一半脆口,一半柔軟入味,口感非常豐富忌廉湯係我至愛,非常creamy!📌常餐:雞扒+通粉+火腿奄列+牛角酥+凍檸檬茶(小冰+濃啲)🐔🐷🥚🥐🧊🍋🍵餐包嘅選擇多羅羅:丹麥方包、方包、牛油方包、蒜香丹麥方包...估唔到呢度竟然有牛角酥嘅選擇,作為牛角包控,一定唔會錯過香港人最愛嘅常餐,快、靚、正!📌下午茶套餐:吉列魚柳配薯條+凍檸檬茶🐠🍟🧊🍋🍵(小冰+小甜+濃啲)脆炸雞脾配薯條+凍咖啡🐔🍟🧊☕(多奶+小冰+小甜)經典西多士+凍檸檬茶🧇🧊🍋🍵(小冰+濃啲)下午茶嘅份量竟然咁大喺一大塊吉列魚柳同脆炸雞髀下面係海量嘅薯條意想唔到仲有大半碟嘅
邊個話放假一定要北上消費?
呢度星期六嘅晏晝都人流不絕
呢度牆身仲有一大幅充滿元朗特色情懷與味道嘅壁畫
係真心愛元朗嘅表現!♥️

📌午餐:
豉椒鮮魷炒麵+粟米白菌忌廉湯🦑🍜🍲

忌廉湯係我至愛,非常creamy!

📌常餐:

估唔到呢度竟然有牛角酥嘅選擇,作為牛角包控,一定唔會錯過
香港人最愛嘅常餐,快、靚、正!

📌下午茶套餐:
吉列魚柳配薯條+凍檸檬茶🐠🍟🧊🍋🍵(小冰+小甜+濃啲)
炸雞脾配薯條+凍咖啡🐔🍟🧊☕(多奶+小冰+小甜)
經典西多士+凍檸檬茶🧇🧊🍋🍵(小冰+濃啲)

下午茶嘅份量竟然咁大
喺一大塊吉列魚柳同脆炸雞髀下面係海量嘅薯條
意想唔到仲有大半碟嘅沙律菜🥗去油膩感,即時唔覺得guilty, 非常驚喜🤭
經典西多士裡面搽左厚厚嘅花生醬,一啲都唔吝嗇,仲有成大支糖漿任斟,識食一定四面八方都沾上先夠滿足😋

最鍾意食茶餐廳,食物種類包羅萬有,仲好有彈性!👍🏻

📍添添

#焗飯
#炒粉麵
#牛角酥
2024-11-15 116 瀏覽
添添茶餐廳黎到雞地搵食,想食小菜,黎到呢間餐廳試吓😎 入門口見到添添皇牌滑雞想試下,點知入到去已經賣曬😂😂 見到隔離枱叫左好似好好味咁,下次要早啲黎先得😂見到餐牌都好多海鮮選擇,我地叫選左2個海鮮,加個小菜。我地叫左蒸斑,個火喉控制岩岩好,魚肉勁滑,非常新鮮👍🏼👍🏼 我地成條食曬咁濟😆另外叫左個枝竹火腩大鱔煲,呢個菜有肉又有魚,枝竹火腩啖啖肉勁好送飯,大鱔非常新鮮,加埋一齊加好食👍🏼👍🏼我地叫左個通菜,食埋個椒絲腐乳通菜,非常滿足😍最後我哋叫咗兩個特飲,兩杯飲品都沖得好靚呀,打卡一流餐廳環境闊落,夥計友善,推介大家過嚟試吓😇
添添茶餐廳

見到餐牌都好多海鮮選擇,我地叫選左2個海鮮,加個小菜。

我地叫左個通菜,食埋個椒絲腐乳通菜,非常滿足😍

最後我哋叫咗兩個特飲,兩杯飲品都沖得好靚呀,打卡一流

餐廳環境闊落,夥計友善,推介大家過嚟試吓😇

2024-11-09 245 瀏覽
元朗是出了名的美食打卡點,無論是雞煲住家飯火鍋等等都有很多選擇,今天逛街經過這間小菜飯館,便決定進去試一試~店舖的名稱很有趣——添添😋進場後發現很多食客,生意爆棚,卡位滿座,好在我們不用等位,剛好便能入座。看到餐牌後,發現很多菜式選擇和類別,有小炒、有雜扒、有小吃⋯而且價錢都合理不貴^_^晚飯時段當然是選擇套餐啦,加$12便可升級為套餐,既送餐湯又送飲品,還有一碗白飯✌️添添玫瑰豉油雞$98餐廳的豉油雞作為招牌菜,必須要嘗試一番,豉油的調味剛剛好,不鹹不膩😋雞肉很鮮嫩,份量很足,應該有半隻,性價比很高,真的是不錯的選擇。食肉獸一定要試試了!川式宮保蝦球$85另外我們亦都選擇了一款宮保蝦球,每個蝦球都爽口彈牙,用了西芹作為配菜,又脆又多汁,配上醬汁料理,十分入味餐湯有不同的選擇提供,中湯和西湯。豬骨蓮藕節瓜湯,湯內足料,有豬肉蓮藕和節瓜,味道好純~另外龍蝦湯也有驚喜,龍蝦味濃郁,作為主食前的調味也很恰當。芒果粒粒果肉特飲/草莓粒粒果肉特飲跟套餐加配價只需$6,便宜划算,有很多粒果肉,甜度合適。添添 (元朗)元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖

添添玫瑰豉油雞$98

川式宮保蝦球$85

芒果粒粒果肉特飲/草莓粒粒果肉特飲
跟套餐加配價只需$6,便宜划算,有很多粒果肉,甜度合適。

添添 (元朗)
元朗鳳琴街18號玉龍樓地下3&6號舖
2024-11-05 194 瀏覽
星期六黎到元朗添添飲下午茶,叫左幾款嘢食,款款出色有驚喜!菠蘿油外觀金黃酥脆,內餡鬆軟濕潤,再配以入面既牛油,完全滿足味蕾需求,令人饞涎欲滴。蔥油豬扒雞蛋撈公仔麵真係好吸引!煎雞蛋表面脆脆嘅,配埋大大塊豬扒,同公仔麵一齊實在係絕配。撈埋濃郁香噴噴嘅蔥油汁,味道好正。干炒牛河牛肉鮮嫩爽滑,同埋煮到河粉融合得好出色,佐以咸香濃郁嘅炒汁,太正好味啦!脆炸雞脾配薯條雞脾表皮金黃酥脆,入到口就會有口感層次,肉質鮮嫩。加上香濃鹹香嘅腌料,令口味變得更加迷人。薯條亦都好香脆可口嘅,超好食!蜜椒薯角一口牛薯角外層脆脆嘅,內裡綿密軟滑又帶點香甜。一口牛嫩滑可口,配合又濃郁又甜甜地既蜜糖醬,令整個味道更加突出!滋陰玫瑰花茶&奶茶茶走
星期六黎到元朗添添飲下午茶,叫左幾款嘢食,款款出色有驚喜!

菠蘿油

蔥油豬扒雞蛋撈公仔麵

干炒牛河

炸雞脾配薯條

蜜椒薯角一口牛

滋陰玫瑰花茶&奶茶茶走

2024-10-08 340 瀏覽
周不時都會同朋友去元朗鳳琴街搵野食。 晚飯去咗添添 餐廳叫餸食飯。光猛衛生,卡位位置坐得舒服。同朋友揀咗3個餸,餐湯和飲品。中湯西湯各一蓮藕湯清甜,黑松露忌廉湯夠Creamy同埋黑松露味都係足料。枝竹火腩煲煲仔上菜熱辣辣10分香,枝竹仍然食到豆香唔會煮得太乾,火腩每嚿都肥瘦平均,火腩嘅皮煮得特別香,調味亦都唔會過鹹,薑蔥蒜嘅味道平均。土魷馬蹄蒸肉餅份量超大超級抵食嘅蒸肉餅,肉餅熟度控制得剛剛好唔會太熟而韌,肉質之間保存到水份,食落口感結實適中。加埋肚有一齊蒸鮮味更加突出。西蘭花炒蝦球蝦球每隔都爽口彈牙,食落鮮味十足唔會淡而無味,西蘭花炒得夠濕潤,食落唔會太乾,亦唔會太硬。

中湯西湯各一

枝竹火腩煲

土魷馬蹄蒸肉餅

西蘭花炒蝦球
2024-09-16 337 瀏覽
因為朋友住附近,上佢屋企之前諗住食啲嘢,我哋就揀咗呢間添添廚房。菠蘿咕嚕肉套餐$107我哋食中菜都好鍾意揀咕嚕肉,所以都試下呢間嘅咕嚕肉,炸得都香脆,甜酸汁都調得唔錯,不過豬肉有啲太大舊如果可以整成細粒應該可以更鬆脆更好味。沙薑雞套餐$98當日精選晚餐有沙薑雞,見到98蚊套餐幾抵就試下, 好有驚喜,起碼有半隻雞, 雞好入味,沙薑汁撈飯一流,可以食兩碗飯。每個套餐包一碗飯,一個湯,仲包一杯嘢飲性價比好高。

菠蘿咕嚕肉套餐$107

沙薑雞套餐$98

每個套餐包一碗飯,一個湯,仲包一杯嘢飲性價比好高。
2024-09-06
2024-09-16 233 瀏覽
[✨元朗添添 ]#添添 #元朗🔸魚香茄子煲 $85 凍飲+ $3茄子煮得夠腍,調味恰到好處味道唔會太咸🥰💗分量亦好足,用黎送飯一流。🔸沙薑雞 $98 凍飲+ $3雞肉嫩滑口感爽彈,雞味十足,沙薑味道濃郁,水準唔錯👍😋🔸轉套餐+ $12 套餐包括例湯同白飯飲品————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳環境寬敞舒適,員工服務好;食物質素份量都唔錯,CP值幾高,茶餐廳黎講真係好出色👍💯📌添添🏠元朗鳳琴街18號玉龍樓3及6號鋪地下#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #元朗 #元朗美食 #元朗好去處 #元朗食好西 #元朗餐廳 #添添
[✨元朗添添 ]

#添添 #元朗

🔸魚香茄子煲 $85 凍飲+ $3

🔸沙薑雞 $98 凍飲+ $3

雞肉嫩滑口感爽彈,雞味十足,沙薑味道濃郁,水準唔錯👍😋

🔸轉套餐+ $12
套餐包括例湯同白飯飲品

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨總結

📌添添
🏠元朗鳳琴街18號玉龍樓3及6號鋪地下

2024-09-14 173 瀏覽
💫蜜椒薯角雞中翼勁好食既雞翼, 面層有香甜蜜糖帶帶微微辣味, 外皮烤至金黃酥脆, 份量都多, 裡面肉質鮮嫩又多汁, 有7-8隻, 配合埋三色椒, 洋蔥, 薯角, 煮得好淋好入味😙送飯一流💫鐵板16oz西冷牛扒餐擇左黑椒汁牛扒, 有兩大塊, 牛肉薄切, 熟成度剛好, 肉質緊實有彈性, 重牛味, 配熱辣炸起薯條, 西蘭花, 番茄, 久違了的鋸扒, 大滿足😋🥤什果賓治 🥤凍檸蜜 清甜涼爽夠冰凍🤩今次第二次黎幫襯, 抵食又大份, 好經濟😬
💫蜜椒薯角雞中翼

💫鐵板16oz西冷牛扒餐

🥤什果賓治 🥤凍檸蜜
清甜涼爽夠冰凍🤩

今次第二次黎幫襯, 抵食又大份, 好經濟😬