2013-01-07
衣日行到累累地,就走左入黎衣間義順到抖下,食小小野!佢坐位都多但位置就比較細,茶餐廳FEEL.牛奶公出名的當然係雙皮奶啦,我朋友就叫左個雙皮奶,而我就叫左一杯鮮奶熱朱古力. 雙皮奶 : 黎嘅時候佢已經有一層(衣)係到,朋友食到一啖,佢話好滑口同好香濃嘅奶味! 但我一直都無食過,因為我唔鍾意佢個口感..=.= 鮮奶熱朱古力 : 我係一個好愛飲熱朱古力嘅人,我愛佢嘅可可香味,一聞到成個人嘅感覺都好舒服! 我真係要讚一下佢,當我點嘅時候,心想: $22 好似貴左D,但唔緊要啦,就試一試!我攪拌了幾下,飲了一口!!!!!!好香滑呀!飲得出佢全部都係用鮮奶開出黎嘅朱古力,而且好濃嘅朱古力粉香味,衣個時候我就覺得$22係值嘅! 朋友食到一半,想食下野,就叫左個架吷多!架吷多 : 普通一塊厚小小嘅多士,搽左架吷醬,小小脆口,無什麼特別!