2025-02-04 161 瀏覽
好鍾意荃灣呢間勁有氣氛嘅餐廳,裝潢夠特別,五光十色的燈光,有娛樂場風情。每日7點都有Live Band🎤現場演唱,好熱鬧同好relax,感覺係幾開心👍🏻讓你在輕鬆的氣氛下享受川菜、串燒等美食😋♞ 老壇酸菜魚 ($198)魚肉鮮嫩多汁,份量多。酸菜魚的湯汁酸辣可口,味道豐富而濃郁~♞ 趣脆牛肉粒 ($98)牛肉有著濃濃香料味道,有點辣,食唔到牛肉原本嘅肉味,肉質有少少韌~♞ 羊肉串(2串)($30)羊肉串味道不錯,又香又好食,沒有羊膻味,一定能滿足你的味蕾~♞ 燒大大茄子 ($30)多汁軟嫩的茄子肉搭配濃濃的孜然粉與蒜蓉,味道令人一吃便愛上,略嫌蒜蓉太多~♞ 超級水果茶 ($45)大大杯嘅水果茶,茶香味清新,仲有足料嘅水果果肉,解膩又滿足!

♞ 老壇酸菜魚 ($198)

♞ 趣脆牛肉粒 ($98)

♞ 羊肉串(2串)($30)

♞ 燒大大茄子 ($30)

♞ 超級水果茶 ($45)
2025-01-31 512 瀏覽
餐廳名字:漁樂場 (荃灣)餐廳地址:荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓漁樂場餐廳以90年代風格為主題,華麗的燈飾閃爍著五光十色,舞台上燈光搖曳,彷彿帶領人們穿越回那個懷舊的年代。歌手熱情演唱,熟悉的旋律回蕩在耳邊,讓每位賓客都沉醉於那段青春歲月,充滿了懷舊與歡樂的氛圍。老譚酸菜魚🐟體驗令人難忘。首先,酸菜魚的上桌引人注目,湯底呈現出誘人的金黃色,散發出酸辣的香氣。魚肉選用的新鮮白魚,經過精心烹調,肉質鮮嫩,入口即化,讓人忍不住一口接著一口。湯底的酸菜增添了層次感,酸辣交織,刺激味蕾,讓整道菜品更加開胃。🥰🥰五花腩🐷外皮烤得金黃酥脆,咬下去時能感受到肉汁四溢。肉質的瘦與肥搭配得相當完美,讓每一口都充滿滿足感。🤤🤤菠蘿的海🍍隨後呈現,鮮豔的色彩讓人眼前一亮。使用新鮮的菠蘿煎到金黃色帶來一股清爽感,十分解膩。🤩🤩椒鹽九肚魚🎣魚身炸至金黃酥脆,撒上香料後,更添鹹香味,口感極佳,是一道非常適合下酒的小菜。🩷超級水果茶和Blue Ocean飲品🥂相互輝映,前者果香濃郁,後者清新怡人,兩者均能有效解渴,為這頓美食之旅劃上完美的句號。🥂🥂
餐廳名字:漁樂場 (荃灣)

餐廳地址:荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓

老譚酸菜魚🐟

五花腩🐷

菠蘿的海🍍

椒鹽九肚魚🎣

超級水果茶和Blue Ocean飲品🥂
2025-01-29 519 瀏覽
春節即將來臨,這個時候與好友們聚在一起,享受美食與音樂,真是再美好不過了。今晚我們來到漁樂場,既有美味的佳肴,又有動人的音樂,加上五光十色的燈光,確實是一個極好的聚會地點!### 老壇酸菜魚经典的川菜做得相當正宗,汤底用多种香料熬制而成非常浓郁,鱼肉鲜嫩,经过调料的腌制后,吸收了酸菜的酸味,使得每一口都充满了丰富的层次感,独特的香辣口味令人垂涎!### 趣脆牛肉粒牛肉外層有沙沙粒粒的口感,很特別好吃,而且帶點辣味刺激味蕾,伴随着牛肉的鲜香,令人难以抗拒!底部是脆餅,鬆脆的不得了,搭配一杯啤酒,简直是美味的享受!### 羊肉串调料的香气与羊肉的鲜香交织在一起,使得每一口都充满了浓烈的风味。### 菠蘿的海清新可口,鮮甜正好平衡了酸辣魚的酸辣刺激!### 人參桂圓紅棗玫瑰茶色泽红润、香气四溢!桂圆的甜美与人參红枣的滋补相辅相成,玫瑰花的香气则为整款茶增添了一丝优雅,让人倍感放松的養生茶!### 超級水果茶融合了多种新鲜水果,色彩缤纷,令人眼前一亮,清新的口感和水果的自然甜味,让人感到无比舒畅!

### 老壇酸菜魚

### 趣脆牛肉粒

### 羊肉串

### 菠蘿的海
清新可口,鮮甜正好平衡了酸辣魚的酸辣刺激!

### 人參桂圓紅棗玫瑰茶

### 超級水果茶

2025-01-29 433 瀏覽
朋友介紹第一次去咗呢間live Band食飯😍原本仲擔心緊有live Band會唔會好貴,但我去完一次之後愛上咗,仲即刻約朋友幾時下次再去,我哋當日係Walk in,星期五晚去唔使等位,餐廳陸續都有唔同嘅客人入嚟,我哋唔太鍾意食烤魚,所以叫咗酸菜魚同埋叫咗一啲串燒食,味道同質素都OK,而且我覺得價錢好合理,我哋有7:30大約坐到去夜晚11:30左右,一路聽人唱歌一路食飯超有feel,去到最尾仲會有街場環節,鍾意唱歌嘅可以上台唱歌,勁有氣氛,而且不得不讚賞嗰度嘅衛生好好,每台客人走嘅時候每次店員都會幫手掃地,確保地面乾淨,我哋另外嗌咗啤酒一路聽歌一路飲,飲埋啤酒都係人均大約400左右❤️呢間餐廳我愛上了

老壇酸菜魚(2人份)
燒茄子
燒牛肉/燒雞翼/燒豬頸肉
劈一波
老壇酸菜魚(2人份)
燒茄子
燒牛肉/燒雞翼/燒豬頸肉
劈一波
2025-01-28 371 瀏覽
呢度係《漁樂場》,裝潢係參照拉斯維加斯娛樂場嘅設計。但最估吾到呢度竟然係主打 ....... 川菜。✨️老壇酸菜魚圖中係2人份量,一大盆酸菜魚浸湯上枱,酸菜鹹香,魚肉嫩滑,盆底仲有薯粉。✨️避風塘栗米見到係新出品,所以試下,非常香口,惹味無窮。✨️五花腩肥瘦均勻,調味好好,十分滋味。✨️差點失傳豆腐串秘製烹調,外脆內軟,果然不錯。✨️Warermelon Breeze有洒精成份,清新微甜。✨️超級水果茶茶味香濃,杯內有大大粒切粒新鮮水果,例如菠蘿、密瓜等,好正!📍荃灣 眾安街55号大鴻輝中心6樓
呢度係《漁樂場》,裝潢係參照拉斯維加斯娛樂場嘅設計。

但最估吾到呢度竟然係主打 ....... 川菜。

✨️老壇酸菜魚

✨️避風塘栗米
見到係新出品,所以試下,非常香口,惹味無窮。

✨️五花腩
肥瘦均勻,調味好好,十分滋味。

✨️差點失傳豆腐串
秘製烹調,外脆內軟,果然不錯。

✨️Warermelon Breeze
有洒精成份,清新微甜。

✨️超級水果茶

📍荃灣 眾安街55号大鴻輝中心6樓

2025-01-26 438 瀏覽
估唔到荃灣鬧市中竟然有一個如此夢幻、特別、令人忘憂的好地方!有Live Band現場演唱,氣氛relax,食物質素仲相當高!👍😋今晚試咗:#老壇酸菜魚 👍非常鮮嫩可口#失傳的豆腐串 👍👍👍說不出的好吃,有別於平時食慣的串燒豆腐#走地雞翼#臘肉炒芥蘭 😋 👍秋冬之選,芥蘭🥬非常鮮嫩!#Nothing🍸🥂下次一定要再來!👍😍❤

今晚試咗:
#老壇酸菜魚 👍
非常鮮嫩可口

#失傳的豆腐串 👍👍👍
說不出的好吃,有別於平時食慣的串燒豆腐

#走地雞翼

#臘肉炒芥蘭 😋 👍
秋冬之選,芥蘭🥬非常鮮嫩!

#Nothing🍸🥂

下次一定要再來!👍😍❤

2025-01-20
  • 臘肉炒芥蘭
2025-01-21 593 瀏覽
試咗佢哋嘅老壇酸菜魚,真係好好味!魚好fresh,酸菜味道配得啱啱好,咬落去有種酸酸辣辣嘅感覺,真係開胃!再加上啲湯底,濃郁到令人想一送飯我仲叫咗燒雞軟骨,啲軟骨燒得金黃香脆,咬落去完全唔油膩,反而有種香脆嘅口感,搭配醬汁食更加好味。燒菠蘿都幾特別,外脆內軟,菠蘿嘅甜味加上燒烤嘅焦香,食完仲想再嗌多份!最正嘅係燒牛肉粒,肉質滑嫩,炭燒嘅味道好香,真係一口接一口,根本停唔落嚟!飲品方面,我試咗Mojito,清新又爽口,啤酒味唔重,適合配埋燒烤食。而鴨屎香檸檬茶就更靚,檸檬嘅酸味配上香氣,飲落去真係清新又提神。

今次係二訪嚟到荃灣傳聞中依然火熱嘅’漁樂場’🤩-一入到去氣氛依然🎶而且仲係有人現場演唱,氣氛真係一流👍🏻-今次都係要黎食番食過番尋味嘅酸菜魚🤤同埋最洗口水嘅羊肉串燒🤩🤩另外今次再叫埋燒茄子🍆椒鹽九肚魚🐟-酸菜魚魚片非常滑溜,辣到適中🌶️食唔到好辣嘅朋友都絕對冇問題😂😂-🍆燒茄子上面嘅蒜蓉係靈魂😍就算食晒啲茄子,都忍唔住食啲蒜🤤🧄-🐟椒鹽九肚魚外脆內軟,非常香口👍🏻👍🏻-cocktail🥃嚟到即刻忍唔住要打卡,鍾意藍色嘅一定要嗌💙-大大杯水果茶🥝🍍🍉食呢啲香口嘢用嚟解渴就最一流😍-呢度絕對適合朋友聚會,而且開到好晏,慢慢食慢慢傾都唔怕,下次會再同朋友嚟!!!
今次係二訪嚟到荃灣傳聞中依然火熱嘅’漁樂場’🤩
一入到去氣氛依然🎶而且仲係有人現場演唱,氣氛真係一流👍🏻
另外今次再叫埋燒茄子🍆椒鹽九肚魚🐟
酸菜魚魚片非常滑溜,辣到適中🌶️
食唔到好辣嘅朋友都絕對冇問題😂😂
🐟椒鹽九肚魚外脆內軟,非常香口👍🏻👍🏻
大大杯水果茶🥝🍍🍉
食呢啲香口嘢用嚟解渴就最一流😍
  • 燒大大茄子
  • 羊肉串燒
2025-01-20 516 瀏覽
近排同朋友在荃灣大鴻輝中心,發現了一間非常有特色的餐廳 《漁樂場 Grill and Booze》這間餐廳一進來,讓我眼前一亮,五光十色的燈光,充滿著娛樂場風情,再加上設有舞臺現場表演,環境氣氛十足懷舊feel適合打卡📸,溫馨提示在這裡消費滿500元,可以免費享有2小時的泊車服務,非常方便。老壇酸菜魚🐟湯底加入大量爽脆咸酸菜,令整體酸度十足,而 辣度同麻香都十足,魚片份量超多雪白嫩滑完全無骨,非常適合唔食得辣嘅朋友嘗試,仲有唔同嘅配菜例如大豆芽、蓮藕、粗紅薯粉,吸哂酸辣魚汁好好味,如果有碗白飯送汁【正】👍🏻👍🏻青椒釀蝦滑(串)🍢青椒表面燒到剛剛好香,入面嘅蝦滑咬落去有汁,整體口感係爽口豚肉蒜心卷(串)🍡豚肉表面燒到好香脆,入面嘅韮菜咬落去有汁,整體口感係爽口得來保留到juicy,估唔到豚肉片同韮菜都可以咁夾~差點失傳的豆腐串(2 串)🍢這款豆腐串外脆內嫩,調料吃起來十分過癮,特別好有新鮮感燒大大茄子(份)🍆這道燒茄子燒得超嫩,完全不會有茄子的那種刺口味!上面超多蒜蓉令到茄子更加入味。店長推介:酥炸蠔餅🍽脆、脆、脆 炸得好好食,大份夠juicy,蠔仔好新鮮,配埋酸辣醬汁都好味道蔗汁銀菊啤

老壇酸菜魚🐟

青椒釀蝦滑(串)🍢
青椒表面燒到剛剛好香,入面嘅蝦滑咬落去有汁,整體口感係爽口

豚肉蒜心卷(串)🍡

差點失傳的豆腐串(2 串)🍢
這款豆腐串外脆內嫩,調料吃起來十分過癮,特別好有新鮮感

燒大大茄子(份)🍆

店長推介:酥炸蠔餅🍽

蔗汁銀菊啤(370ml)🥃
甘蔗汁銀菊啤先飲到啤酒原有噅麥香,然後有淡淡銀菊花香同清甜蔗香入口清爽順喉,女士必定喜歡

爆檸西西茶🍹
鮮甜西瓜汁加上近排流行嘅鴨屎檸檬,清甜得嚟帶有酸度,口感特別

2025-01-07
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
現金券
  • 差點失傳的豆腐串
  • 酥炸蠔餅
  • 超級水果茶
  • 燒茄子
2025-01-12 787 瀏覽
漁樂場位於荃灣,是一家具有懷舊風格的餐廳。他們的裝修風格帶有六七十年代的感覺,給人一種懷舊的氛圍。在菜單上,燒大大茄子是一道值得推薦的菜品。這道菜以茄子烤製而成,外皮炭燒香脆,內部柔軟濕潤。茄子的自然甜味和炭燒的香氣相結合,加入大量蒜蓉,帶來了獨特和惹味的風味。無骨鴨掌是另一道受歡迎的菜品。這道菜以去骨的鴨掌為主要材料,外層酥脆,內部多汁嫩滑。它的調味料獨特,帶有微辣的口味,使得鴨掌更加美味。皇牌藤椒烤魚是漁樂場的招牌菜之一,使用江團魚烤製而成。這道菜的特色在於使用了藤椒作為調味料,帶來了辣味和香氣。魚肉鮮嫩,口感豐富,搭配上炭燒的外皮,味道更加突出。如果你喜歡牛肉串,可以嘗試他們的鮮磨山葵牛肉。搭配上新鮮磨碎的山葵,帶來了一種辛辣的風味。肉質嫩滑,山葵的辣味提升了整體的口感。此外,他們還有雞肉串、霸氣芒果冰沙和Stella啤酒供應。雞肉串是一道簡單卻美味的菜品,肉質鮮嫩多汁。霸氣芒果冰沙是一個清涼的甜點選擇,芒果的鮮甜味道令人愉悅。在漁樂場,你還可以欣賞現場樂隊表演,並且還可以點歌。他們的駐場歌手能夠帶來真實且有感情的演唱,讓你更加享受用餐的氛圍。總而言之,漁樂場以其懷舊的裝修風格和

此外,他們還有雞肉串、霸氣芒果冰沙和Stella啤酒供應。

在漁樂場,你還可以欣賞現場樂隊表演,並且還可以點歌。
總而言之,漁樂場以其懷舊的裝修風格和美味的菜品吸引了眾多食客。無論是燒大大茄子、無骨鴨掌,還是皇牌藤椒烤魚,每道菜都展現了他們獨特的風味。如果你喜歡懷舊氛圍和美食結合的餐廳,漁樂場絕對值得一試。
今晚友人帶我到荃灣大鴻輝中心的「漁樂場」呢度有LIVE BAND邊食邊聽都唔錯~ 但食物質素方面我覺得可以改善得更好五花腩(2串) $30 及 趣脆牛肉粒 $98- 前者個人覺得太咸了,完全將肉質蓋過所有~- 後者也是太咸~ 而且吃下去有點口乾~ 而且小辣也很辣 XD這兩款要是不是這麼的咸應該也是不錯的說~燒大大茄子 $38炸蒜蓉過多而且有點油~ 皮被完全燒焦~ 茄子肉身太薄~ 結果就是只吃到太多炸蒜反而沒有了燒茄子那份焦香感秘製醬香烤魚(不辣) $288 烤魚是用上了黔魚,上面有寫要玥烤煮8分鐘就可以食黔魚沒有小剌~ 肉質肥美~ 而且烤魚味道相當有特色~ 我覺得呢個配上佢地自家獨有醬香非常之不錯 ! 這個真的是不錯~ 配料料頭相當豐盛~ 有炸黃豆,巨量芫茜~蔥~新鮮紅洋蔥~ 白芝麻,蓮藕片等等~ 味道真的不錯~超級水果茶 $45整杯橙汁做基底的水果茶~ 而且超大杯的說~蔗汁銀菊啤 370ml $88味道很有趣~ 但嫌菊花味有點不足漁樂場 (荃灣)📍荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓
今晚友人帶我到荃灣大鴻輝中心的「漁樂場」
五花腩
趣脆牛肉粒
五花腩(2串) $30 及 趣脆牛肉粒 $98
- 前者個人覺得太咸了,完全將肉質蓋過所有~
這兩款要是不是這麼的咸應該也是不錯的說~
燒大大茄子 $38
秘製醬香烤魚(不辣) $288
烤魚是用上了黔魚,上面有寫要玥烤煮8分鐘就可以食
新鮮紅洋蔥~ 白芝麻,蓮藕片等等~ 味道真的不錯~
超級水果茶 $45
整杯橙汁做基底的水果茶~ 而且超大杯的說~
蔗汁銀菊啤
蔗汁銀菊啤 370ml $88
味道很有趣~ 但嫌菊花味有點不足
漁樂場 (荃灣)
📍荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓
2024-11-26
超級水果茶
今次嚟到位於荃灣嘅漁樂場,餐廳以馬戲團裝潢為主題,場內燈光璀璨閃爍,五光十色,充滿活力嘅感覺。餐廳環境舒適寬敞,而且有駐埸歌手現場表演,可以一邊享受美食一邊聽live Music ,氣氛一流,適合同朋友們聚會嘅好地方。老壇酸菜魚酸菜魚嘅湯汁濃香夠熱,酸辣可口,麻中帶辣,魚片嘅口感滑溜,大件厚身,份量豐富;配料蓮藕、寬粉、萵筍、大豆芽同酸菜湯汁融合,味道酸酸辣辣,口感豐富。趣脆牛肉粒牛肉粒燒至焦香內嫩,牛肉味濃,保留住豐富嘅肉汁,好Juicy,咬落爽口,另外配上酥炸嘅脆片一齊食,香脆可口。燒大大茄子燒茄子外皮焦脆,內裹多汁,口感軟嫩,蔥花同蒜蓉味滲入喺茄子之中,蒜香味濃郁,好惹味。五花腩五花腩串燒燒至金黃色,肉質爽口,保持住豐富嘅肉汁,好惹味,五花腩肉肥瘦相間,食落帶有油脂香。超級水果茶超級水果茶,材料豐富,有百香果、西瓜、菠蘿、檸檬同埋哈蜜瓜等。茶味甘香微澀,配上咁多種新鮮水果,清爽解渴,中和油膩感。蔗汁銀菊啤中西合璧嘅啤酒,啤酒經過三重澄釀工序釀造,之後加入本地品牌公利甘蔗,入口清新細膩,容易入口,散發出銀菊花同埋菊花幽香,味道清甜,口感清爽,仲可以下火清熱氣,係名副其實嘅鬼佬涼茶。

趣脆牛肉粒

五花腩

蔗汁銀菊啤
2024-12-19
  • 燒大大茄子
  • 超級水果茶
2025-01-03 783 瀏覽
餐廳的裝潢別具一格,營造溫馨而愉悅的氛圍。現場樂隊的表演讓整個空間充滿了活力,音樂的旋律輕快,讓餐廳用餐的人都不禁隨著節拍熱情歡呼老壇酸菜魚酸菜魚的湯底濃郁,魚片鮮嫩,酸菜的獨特的香氣,微辣的湯汁與酸菜的酸味相互交融,讓每一口都充滿滿足感!嚟呢到聽下歌食下野都好嘆牛胸油小串牛胸油小串在炭火上燒烤至外焦內嫩,肉質鮮美。搭配現場的音樂,讓這道菜吃得更有味道,每一口都如同音符般在口中跳躍。燒大大茄子燒大大茄子份量真係同個名一樣,滿滿蒜蓉鋪滿係茄子上面☝🏻軟淋淋避風塘粟米避風塘粟米的香脆口感,再加避風塘金蒜脆卜卜飲品方面Blue Ocean這款Blue Ocean飲品色澤鮮豔,喝上一口,清新的水果味在口中綻放,讓人感到神清氣爽。杯子獨特的雞泡魚造型,感覺更添一份美味的口感。金銀花菊花枸杞茶金銀花的清甜和菊花的香氣交織,讓人心靈得到放鬆

牛胸油小串

避風塘粟米
避風塘粟米的香脆口感,再加避風塘金蒜脆卜卜

飲品方面

金銀花菊花枸杞茶
金銀花的清甜和菊花的香氣交織,讓人心靈得到放鬆

最近友人推介左我去呢間氣氛感十足‼️現場還有LiveBand表演🎤嘅烤魚串燒酒場~確實很不錯啊👍🏻場內環境裝橫很有馬戲團的氛圍感🎪可以一邊食住飯睇住表演特別有feel👍🏻最緊要係開到凌晨夜一夜嘅時間🕒荃灣區食宵夜有多個好地方選擇✅食物種類選擇很多~想輕鬆飲返杯食串燒又可以🍢-🐟老壇酸菜魚(2人份) / $198(份量十足的酸菜魚!大大啖魚肉)-🍆燒大大茄子(份) / $38(表面鋪滿了炸香了的炸蒜~很惹味)-🥬臘肉炒芥蘭 / $78(凍冰冰嘅天氣真係最適宜食!熱辣辣鍋上)-🍢黑椒豬頸肉(2串) / $28(很入味的串燒~)-🍹超級水果茶 / $45(真係好大杯水果茶啊)-💙Blue Ocean / $88(很可愛的雞泡魚杯和海馬裝飾~)
場內環境裝橫很有馬戲團的氛圍感🎪
可以一邊食住飯睇住表演特別有feel👍🏻
最緊要係開到凌晨夜一夜嘅時間🕒
荃灣區食宵夜有多個好地方選擇✅
食物種類選擇很多~想輕鬆飲返杯食串燒又可以🍢

-🐟老壇酸菜魚(2人份) / $198
(份量十足的酸菜魚!大大啖魚肉)

-🍆燒大大茄子(份) / $38
(表面鋪滿了炸香了的炸蒜~很惹味)

-🥬臘肉炒芥蘭 / $78
(凍冰冰嘅天氣真係最適宜食!熱辣辣鍋上)
臘肉炒芥蘭

-🍢黑椒豬頸肉(2串) / $28
(很入味的串燒~)
黑椒豬頸肉

-🍹超級水果茶 / $45
(真係好大杯水果茶啊)

-💙Blue Ocean / $88
(很可愛的雞泡魚杯和海馬裝飾~)
2024-12-17
臘肉炒芥蘭
黑椒豬頸肉
2024-12-29 1195 瀏覽
好難得咁約咗一大班朋友,當一齊做冬,咁我哋就一早book定呢間娛樂場。因為之前朋友介紹話都唔錯,所以就嚟試吓。依度就真係好有氣氛,嗰種感覺係好開心,亦都好熱鬧,當時亦都有live Band喺度唱緊歌,感覺好正。live Band唱歌嗰個女仔都唱得真係幾好聽,佢哋三個夾埋都好有默契,好投入,令整個環境氣氛升溫👍🏻開頭就諗住有個地方食吓嘢,飲吓酒,聽吓歌,估唔到佢哋啲食物質素都好高,佢嗰啲川椒魚,串燒,樣樣都真係幾好食,呢個係我出乎意料之外嘅。😋我哋又有嗌啤酒亦都有嗌白酒,咁就好開心咁享受咗一個好好嘅夜晚。同場仲會有唔少人上台唱歌作為挑戰,我嘅朋友都上咗去唱歌,估唔到啲人唱歌都真係好勁,真係好好聽,休息完,又玩又有得唱,咁好嘅環境,我覺得呢度可以再嚟🥳
2024-12-20
  • 藤椒烤魚